- Konu Sahibi Sevginingucu
göremedim yeni halini açılmıyo çok merak ettim ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göremedim yeni halini açılmıyo çok merak ettim ??
Son zamanlarda Cem beye veya başka doktor/ hastaneye giden var mı fiyatlar ne durumda bilen duyan?
İzmit'te önerebileceğiniz yer var mı acaba?Lamine için
Merhabalar foruma uzun süredir giremedim bu arada sizinde önerinizle doktor Cem Erdoğan ile görüştüm sonunda :) çok iyi geçti görüşme vallaha gerçektende sizin anlattığınız kadar mükemmel biri çok sıcak karşıladı ve herşey, en ince ayrıntısına kadar anlattı. Sizler anlatırken eksik bile anlatmıssınız diyebilirim. :) Dişlerimi yaptırmaya karar verdim gelişmeleri size yazıcam görüşmek üzere sevginingucunickli arkadaşıma selamlar
Merhabalar foruma uzun süredir giremedim bu arada sizinde önerinizle doktor Cem Erdoğan ile görüştüm sonunda :) çok iyi geçti görüşme vallaha gerçektende sizin anlattığınız kadar mükemmel biri çok sıcak karşıladı ve herşey, en ince ayrıntısına kadar anlattı. Sizler anlatırken eksik bile anlatmıssınız diyebilirim. :) Dişlerimi yaptırmaya karar verdim gelişmeleri size yazıcam görüşmek üzere sevginingucunickli arkadaşıma selamlar
bunlarda benim dişlerim tanesini 500 e yaptırdımEki Görüntüle 138794 Eki Görüntüle 138795
selam ben de plusdentle gorusme yaptim bi kac yere de email gonderdim bir yerden cevap gelmis zinkom poselen diye baska bir uygulama varmis o daha ucuz ve geri donuslu bir uygulma imis beni pek sarmadi ben poselen lamineti cok beyendim olacaksa o olur bana bilgi veren olursa cok sevinrim
Bitanem bence sen bir kaç yerle daha görüş dişlerinin durumunu göster öyle sabit bir yere odaklı kalma bende çok araştırma yaptım bir çok dişçi ile diş merkezi ile görüştüm sonuçta para vererek görüşmüyorsun.. Dişlerine ve bütçene hangisi uyarsa tabiki son kararı sen vericeksin ama bir kere olsun en güzeli ve en saglıklılısı olsun diyorsan kaliteli bir diş hekimine gidip en kaliteli malzemeyi dişlerine koydurtucaksın... Bazıları var ben diyor iki kere üç kere dişlerimi yaptırtmak zorunda kaldım ilk baştan adam akıllı yaptırtmış olsaydı sağlam bir diş hekimine hem 2 - 3 kere para vermemişolacaktı hemde o kadar zahmeti çileyi ağrıyı çekmemiş olacaktı..
ucuz etin yahnisi yavan olur sözünden hareket edecek olursak siz dediklerimi bir düşünün derim ve araştırmalarınızı sürdürmeye devam edin... Her söylenene kulak asmamak işi bilenine sormak en doğrusu inşallah sağlıklı dişlere güzel güleşlere kavuşursun bitanem görüşmek üzere..
cevabin icin cok sag ol benim aklimda daha iki isim var aslinda biri cem erdogan biri de efe celebi eyer ki onlardan biri farkli bir oneri ile gelmese fiyat ta ayni ise en iyisini sececem tabi ki guvenmem lazim bakalim yeni yilin ilk havtasinda dusunuyorum insallah yazarim burdan
Kızlaar ben de ön iki dişimi yaptırdım lamine sonunda.Ama güzel oldu bence :) Değiyor yani,en azından eskisinden güzel oluyor.