• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimi yaptırdım estetik lamine kaplama

bu başlıgın takipcisiyim uzun zamandır
ama cem beye gidemedim,hala dişlerimin arası acık seyrek yani
ani gelişmeler vs almanyaya taşındık
şimdi inşallah yazın gitmeden buradan randevu alıp gider gitmez yaptırmak istiyorum
ama kaç gün sürer acaba??? ön üst 4 dişim seyrek sadece onlar yapılcak
istanbulda uzun süre kalamam memlekete gitmem lazım.

aklımdaki tek isim cem bey...görüşmedim ama nedense umut bağladım.
4veya6 diş için kaç gün git gel yapmam gerek acaba???

geçmiş sayfalarıda okudum yeni dişyaptıran arkadaşlar var lütfen resim koyarmısınız???

hmm tebrikler canım güzel oldular mı

Evet kimse eski halini hatırlamıyo bile,ne güzel olmuş diyolar ben söyledğimde.
Çok güzel moral oldu valla.Bir de doktorum çok koruyucu çalıştı,sadece ön iki diş ile kurtardık.
Dişlerin sapasağlam onları bence hiç ellemeyelim dedi.Koyabilirsem foto koyayım bi deneyeyim bakalım. :)

bu başlıgın takipcisiyim uzun zamandır
ama cem beye gidemedim,hala dişlerimin arası acık seyrek yani
ani gelişmeler vs almanyaya taşındık
şimdi inşallah yazın gitmeden buradan randevu alıp gider gitmez yaptırmak istiyorum
ama kaç gün sürer acaba??? ön üst 4 dişim seyrek sadece onlar yapılcak
istanbulda uzun süre kalamam memlekete gitmem lazım.

aklımdaki tek isim cem bey...görüşmedim ama nedense umut bağladım.
4veya6 diş için kaç gün git gel yapmam gerek acaba???

geçmiş sayfalarıda okudum yeni dişyaptıran arkadaşlar var lütfen resim koyarmısınız???

Bence dişlerinin şeklinde bir bozukluk yoksa,araları da az aralıklıysa kompozit de düşünebilirsin.Kendi dişlerin sağlam ve güzelse yani.
Laminede az da olsa küçültülüyor dişler ister istemez.Sağlam oluyor tabi ama diğeri bence daha garanti.Foto koyabilirsem koyucam bakalım.

$Kız İsteme Nişan.JPG

ekleyebildim mi acaba?

4 subata randevu aldim umarim hersey yolunda gider. Sevginingucu cok tesekkur etmek istiyorum sana, sen olmasan ben muhtemelen halen disci ariyo olucaktim. :71::71:

angelizm resim için teşekkürler,güle güle kullan:)
darısı başımıza ne diyim
benim dişlerimdeçürük vs bişi yok
senin ön iki tanenin arası açık benim diger yandaki 2ninde ve aralıgı fazla benimkinin
kompozitle kapanırmı acaba araları bayagı açık çünkü??

gozzy,cem beyemi gideceksin?
bizide lütfen bilgilendir habersiz bırakma
herşey umdugun gibi olsun

Merhaba ;
Ben 17 yaşındayım pek sorun olmadığını söylesede çevremdekiler estetik olarak dişlerimi beğenmediğim için yaprak diş uygulamasını epey araştırdım ve yaptırmak istiyorum . Dişçimle görüştüm ve diş başına 450 tl istedi 4 diş yaptıracağım diğerlerinin yanında sırıtır mı kötü durur mu bilmiyorum . kaba ve büyük görünmelerinden korkuyorum ne yapmalıyım sizce sizler memnun musunuz yapılan dişlerinizden ? :)

Merhaba ;
Ben 17 yaşındayım pek sorun olmadığını söylesede çevremdekiler estetik olarak dişlerimi beğenmediğim için yaprak diş uygulamasını epey araştırdım ve yaptırmak istiyorum . Dişçimle görüştüm ve diş başına 450 tl istedi 4 diş yaptıracağım diğerlerinin yanında sırıtır mı kötü durur mu bilmiyorum . kaba ve büyük görünmelerinden korkuyorum ne yapmalıyım sizce sizler memnun musunuz yapılan dişlerinizden ? :)

Sorunun tam olarak nedir bilmiyorum ama bence yaprak diş yerine diş teli taktır.Hem yaşın çok küçük en fazla 2-3 yıl takar çıkarırsın.Kendi dişin gibisi yok bunları yaptıranlar sonra çok pişman olabiliyor hassaslaşmaya başlıyor,yemek yemede zorluklar.Memnun olanlar da var tabii ama çoğunluk kendi dişim olsaydı keşke diyor.Kesinlikle diş teli taktır.

herkese merhaba. Dün ben de gittim doktora laminate veneer uygulaması için. Dişimde çarpıklıklar var ve sağ ön dişim kök olarak var ama görünen kısmı yapay.Köpek dişlerim yukarıda. Doktor en az 7 en cok da 9 dişe uygulanmalı dedi. Tanesi 300 € ve 375 € olmak üzere iki çeşit malzeme olduğunu söyledi. Sorunla karşılaşmazsın demiyorum ama su ana kadar bir çok kişiye tedavi yaptım hep küçük sorunlar çıktı dedi. Sağlamlığı konusunda endişelerim var benim de. çok çektim çünkü dişten. Daha gecen sene bitti görüp çığlık çığlığa uyandığım kabuslar düşünün :(. Doktor o kadar da korkulacak bir sey yok, seninkilerden kat kat kötü durumları düzeltik dedi. Gerçekten de bir sürü resim gösterdi ve sonra benim resimlerimi incelemeye başladı. İnanamadım gerçekten, gerçekten kötü dişleri diş macunu reklamlarına uygun hale getirmişler. Ama yine de endişeliyim. bu arada aklınızada bulunsun doktor şöyle bir şey dedi; sağlam olması için dişi daha fazla kazıyabiliriz ama bu diş sinirine yaklaşmak olur ve vücut sonra oraya koyduğumuz yabancı maddeyi daha cok hissedip, sorun çıkartabilri dedi. yani sağlam olsun die çok kazıttırmayın dişlerinizi. Bu arada gittiğim yer nişantaşında plusdent kliniği. İnanılmaz tatlılar. Normalde diş hekimi görünce bayılacak gibi olurum ama sağ olsunlar çok tatlı davrandılar, anladılar zaten panik olduğumu :) buraya giden var mı aranızda bu arada? Ve yaptırsam mı gerçekten?

Karar veremiyorum . tel tedavisi 2-3 yıl sürecek dedi üniversitede tel takmak istemiyorum . :( Ne yapacağım ben ya çok eğreti durursa eski dişlerimede dönemem ya şimdikinden kötü olursa . Off :(:5:

Karar veremiyorum . tel tedavisi 2-3 yıl sürecek dedi üniversitede tel takmak istemiyorum . :( Ne yapacağım ben ya çok eğreti durursa eski dişlerimede dönemem ya şimdikinden kötü olursa . Off :(:5:

Yanlızca bir doktora gitme canım bir kaç doktora danış cem erdoğan a da bir tel aç yada muayenehanesine uğra danış derim ben..

Canım bence doktorla konuş ona göre yaptır. Ben 1 sene önce tel taktırdım ve bu ay çıkacak tellerim ve dişlerim çok güzel oldu, çok memnunum. Tabi doktor çok önemli. Üniversitede tel takmayı hiç düşünme önemli olan dişlerinin sağlığı canım ve hiç kötü görünmüyor hatta ben tellerime çok alıştım. Bazıları telleri farketmiyor bile :)

Canım bence doktorla konuş ona göre yaptır. Ben 1 sene önce tel taktırdım ve bu ay çıkacak tellerim ve dişlerim çok güzel oldu, çok memnunum. Tabi doktor çok önemli. Üniversitede tel takmayı hiç düşünme önemli olan dişlerinin sağlığı canım ve hiç kötü görünmüyor hatta ben tellerime çok alıştım. Bazıları telleri farketmiyor bile :)

Tel fikrine epey alıştım bi kaç yere daha danışacağım . Şeffaf mıydı tellerin ? birde benim 2 dişimde yamukluk var 1 yıldan önce biter mi acaba süresi dişe göre değişir mii?

Dislerim Cumartesi gunu takildi ama malesef istedigim kadar memnun kalamadim. Cok buyuk beklentilerle gitmistim galiba Cem Erdogan'a. Davranisi cok iticiydi, kendini ovdu ovdu sonra benim gidis gunumu Zeynep hanima soylemeyi unuttu ve hersey biraz aceleye getirildi biraz hayal kirikligina ugradim..Bi de fiyatlar bayagi degismis 800un coook cook ustundeler gitmek isteyenler hazirlikli gitsinler.

Back