Dişlerimi yaptırdım estetik lamine kaplama

göremedim yeni halini açılmıyo çok merak ettim ??

ya evet resim silinmiş canım bende koymayı bilmiyorum disestetik.com sitesinde gördüm ordan alıpta koyamadım birisinden rica edicem artık alıp koyması için tekrardan resmimi ama o siteye koymuşlar orda var bakabilirsin başka hastalarında diş resimleride var bu siteden alınıp koyulmuş...

merhabalarrr. ben de laminat veneer yaptırmak istiyorum. kütahyada ya da ankarada nerelere yaptırabilirim. önerileriniz var mı?? şimdiden teşekkürler..

İstanbula gidip gelemeyeceğime karar verdim.Zaten çalışıyorum akşam 6 ya kadar.Sadace emtsi kalıyor geriye.O yüzden İzmit'te iyi bir dişçi arayışındayım.

Merhabalar foruma uzun süredir giremedim bu arada sizinde önerinizle doktor Cem Erdoğan ile görüştüm sonunda :) çok iyi geçti görüşme vallaha gerçektende sizin anlattığınız kadar mükemmel biri çok sıcak karşıladı ve herşey, en ince ayrıntısına kadar anlattı. Sizler anlatırken eksik bile anlatmıssınız diyebilirim. :) Dişlerimi yaptırmaya karar verdim gelişmeleri size yazıcam görüşmek üzere sevginingucunickli arkadaşıma selamlar

Çok sevindim inşallah sende muhteşem dişlere kavuşursun canım haberlerini bizlerden eksik etme

Öncelikle merhabalar,

Sizden rica etsem eğer Cem Bey'den fiyat aldıysanız beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz acaba? Buraya yazmak istemezseniz özel mesaj ya da nhguremek@gmail.com adresine mail atabilirseniz inanın beni çok çok mutlu edersiniz. Muayenehanesi evimden epey uzakta olduğundan boşu boşuna gidip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yine yeniden... Ben 5 sene ortodonti tedavisi gördüm ama dişlerim teller çıktıktan sonra yine bozuldu :2: O zamanlar pek yoktu ortada veneerler vs. olanlara da güvenilmiyordu...

Teşekkür ediyorum size ve inşallah dilediğiniz gibi sağlıklı dişlere kavuşursunuz en kısa zamanda

selam ben de plusdentle gorusme yaptim bi kac yere de email gonderdim bir yerden cevap gelmis zinkom poselen diye baska bir uygulama varmis o daha ucuz ve geri donuslu bir uygulma imis beni pek sarmadi ben poselen lamineti cok beyendim olacaksa o olur bana bilgi veren olursa cok sevinrim

Bitanem bence sen bir kaç yerle daha görüş dişlerinin durumunu göster öyle sabit bir yere odaklı kalma bende çok araştırma yaptım bir çok dişçi ile diş merkezi ile görüştüm sonuçta para vererek görüşmüyorsun.. Dişlerine ve bütçene hangisi uyarsa tabiki son kararı sen vericeksin ama bir kere olsun en güzeli ve en saglıklılısı olsun diyorsan kaliteli bir diş hekimine gidip en kaliteli malzemeyi dişlerine koydurtucaksın... Bazıları var ben diyor iki kere üç kere dişlerimi yaptırtmak zorunda kaldım ilk baştan adam akıllı yaptırtmış olsaydı sağlam bir diş hekimine hem 2 - 3 kere para vermemişolacaktı hemde o kadar zahmeti çileyi ağrıyı çekmemiş olacaktı..

ucuz etin yahnisi yavan olur sözünden hareket edecek olursak siz dediklerimi bir düşünün derim ve araştırmalarınızı sürdürmeye devam edin... Her söylenene kulak asmamak işi bilenine sormak en doğrusu inşallah sağlıklı dişlere güzel güleşlere kavuşursun bitanem görüşmek üzere..

cevabin icin cok sag ol benim aklimda daha iki isim var aslinda biri cem erdogan biri de efe celebi eyer ki onlardan biri farkli bir oneri ile gelmese fiyat ta ayni ise en iyisini sececem tabi ki guvenmem lazim bakalim yeni yilin ilk havtasinda dusunuyorum insallah yazarim burdan

tamam canım bekliyoruz güzel haberlerini sevgiyle..

Kızlaar ben de ön iki dişimi yaptırdım lamine sonunda.Ama güzel oldu bence :) Değiyor yani,en azından eskisinden güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…