- 16 Şubat 2009
- 619
- 0
- 316
- Konu Sahibi Sevginingucu
-
Dislerim Cumartesi gunu takildi ama malesef istedigim kadar memnun kalamadim. Cok buyuk beklentilerle gitmistim galiba Cem Erdogan'a. Davranisi cok iticiydi, kendini ovdu ovdu sonra benim gidis gunumu Zeynep hanima soylemeyi unuttu ve hersey biraz aceleye getirildi biraz hayal kirikligina ugradim..Bi de fiyatlar bayagi degismis 800un coook cook ustundeler gitmek isteyenler hazirlikli gitsinler.
. Su an dişlerin takıldı sanırım.fotograf koyarsan çok sevinirim merak ediyorum Cem bey çok ünlü bir doktor çünküDislerim Cumartesi gunu takildi ama malesef istedigim kadar memnun kalamadim. Cok buyuk beklentilerle gitmistim galiba Cem Erdogan'a. Davranisi cok iticiydi, kendini ovdu ovdu sonra benim gidis gunumu Zeynep hanima soylemeyi unuttu ve hersey biraz aceleye getirildi biraz hayal kirikligina ugradim..Bi de fiyatlar bayagi degismis 800un coook cook ustundeler gitmek isteyenler hazirlikli gitsinler.
ben de cem beye yaptırıyorum şu an. bana da özelden gönderirmisiniz? aslında diğer dişlerle aynı renk olması mükemmel bişey değil mi? doğal duruyor demekki
dogal evet biraz daha alistim galiba ama benim aklimda olan renk cok baskaydi. ozelden gonderiyorum simdi
ben çok beğendim dişlerinizi. çok doğal. bembeyaz,yapma olduğu çok belli olan dişleri hiç sevmiyorum
ilkbahar sen ne yaptırıyorsun dişlerine?
yapılan işlem nedir nasıl gidiyor memnunmusun bahsedermisin?
bana da herkes oyle dedi, dislerimi gosterdigim kimse anlamadi yapma oldugunu bi de yemek yerken hic bi sorunum yok rengi icin bi daha o kadar kesme bicme uyusturmayi goze alamiycam galiba.
bak ben ilk araştırıken bu sayfayı okudum bu sevginingücü adlı üyenin yazdıklarını okudum hep. zaten o da fake miş reklammış. 25 30 yaşında insanın dişinde en kötü sigara çay kahveden sebep sarı lekeler . renklenmeler en kötü kahverengi olur. ki bunlar bile çok ince bi traşlama ile dişin üstünden kalkar gider. mümkün olan en az diş kaybıyla tedavi edilmeli. ince bir bounding ışın dolgu ile hepsi halledilir. inan bana sahte dişle dolaşmak gülmek çok daha kötü bişey. 30 yaşındasın ortalama bi 40 sene kesilmiş dişlerle yaşayacaksın bunu unutma her 3 - 5 senede bir tekrar tekrar yaptırmak zorundasın her seferinde diş dokusundan bir miktar daha kalkıp gidecek zaten 50 yaşında gelince ortada diş diye bir şey kalmayacak. iyi düşünün be boşunamı her yere yazıyoruz. tecrübeyle sabit
30 yaşındayım canım ve artık rahat rahat gülmek istiyorum.. bıktım ağzımı kapatmaktan gerçekten gözümü kararttım yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?