Dişlerimi yaptırdım estetik lamine kaplama

Çok üzüldüm ya gerçekten..O kadar para veriyorsunuz bir de istediğiniz gibi olmuyor can sıkıcı bir durum.Kaç dişiniz yapıldı acaba? Belki zamanla alışırsınız görüntünüze şuan size farklı,kötü gözüküyor olabilir..

. Su an dişlerin takıldı sanırım.fotograf koyarsan çok sevinirim merak ediyorum Cem bey çok ünlü bir doktor çünkü

gozzy,dişlerinden memnun kalmamana üzüldüm
ve cem beye yaptırdıgın için olumsuz bir şey duyunca şaşırdım ve
o kadar beklentinin hayal kırıklıgı ile sonuçlanmasına üzüldüm.
foto koyabilirmisin?
yada özelden gönderebilirmisin?

merhaba arkadaşlar bende bugün ayrık dişlerim için bi doktora gittim 6 tane dişine dolgu yaparım 300 tl dedi.laminate ile arasında ne fark olur acaba bi yardım lütfen

ben çok beğendim dişlerinizi. çok doğal. bembeyaz,yapma olduğu çok belli olan dişleri hiç sevmiyorum

bana da herkes oyle dedi, dislerimi gosterdigim kimse anlamadi yapma oldugunu bi de yemek yerken hic bi sorunum yok rengi icin bi daha o kadar kesme bicme uyusturmayi goze alamiycam galiba.

ilkbahar sen ne yaptırıyorsun dişlerine?
yapılan işlem nedir nasıl gidiyor memnunmusun bahsedermisin?

gozzy dişlerin gerçekten güzel olmuş
onun kadar olabilmesi için ne kadar bekliyoruz
ve herkesinde imkanı yok yine şanlıyız.

bana da herkes oyle dedi, dislerimi gosterdigim kimse anlamadi yapma oldugunu bi de yemek yerken hic bi sorunum yok rengi icin bi daha o kadar kesme bicme uyusturmayi goze alamiycam galiba.

Gozzy hanım dişlerinizde doğal bir görünüm elde etmeniz bence muhteşem bir şey herkes doğal dışarıdan bakıldığında hiç belli olmayan dişler ister.. Bembeyaz dışarıdan bakıldığında herkesin anlayacağı dişler çok itici gelecektir. Bence çok şanslısınız...

sen yaptırma. pişman olursun bu protez entel dantel isimlerine bakma lamina zirkonyum uranyum. hepsi de 2 gr harcı maddeyi kalıba koyup fırında ısıtıp soğutup presleyip diş etinin içine sokacakllar. bu başlıklara sayfalara bakma bunlar hep reklam. kaç yaşındasın ? ağzında takma sahte dişlerle dolaşmak istermisin ? yaptıracağın şey estetik dolgu. sadece dolgu yaptır . diş yerinde duruyorsa dolgu ile onun rengi herşeyi düzeltilir.

30 yaşındayım canım ve artık rahat rahat gülmek istiyorum.. bıktım ağzımı kapatmaktan gerçekten gözümü kararttım yaptırıcam

bak ben ilk araştırıken bu sayfayı okudum bu sevginingücü adlı üyenin yazdıklarını okudum hep. zaten o da fake miş reklammış. 25 30 yaşında insanın dişinde en kötü sigara çay kahveden sebep sarı lekeler . renklenmeler en kötü kahverengi olur. ki bunlar bile çok ince bi traşlama ile dişin üstünden kalkar gider. mümkün olan en az diş kaybıyla tedavi edilmeli. ince bir bounding ışın dolgu ile hepsi halledilir. inan bana sahte dişle dolaşmak gülmek çok daha kötü bişey. 30 yaşındasın ortalama bi 40 sene kesilmiş dişlerle yaşayacaksın bunu unutma her 3 - 5 senede bir tekrar tekrar yaptırmak zorundasın her seferinde diş dokusundan bir miktar daha kalkıp gidecek zaten 50 yaşında gelince ortada diş diye bir şey kalmayacak. iyi düşünün be boşunamı her yere yazıyoruz. tecrübeyle sabit

Elbette hiç bir diş insanın kendi dişi gibi olamaz. ama 3-5 senedir bir tekrar yaptırma olayı abartı olmuş. Eğer kişi ağız bakımına dikkat ederse 10 sene belki daha fazla bile kullanılabilir kaplamalar. Kaplamalar yenilendiği zaman dişten madde kaldırılması da kesinlikle olması şart bir durum değil. İlk yapılan kesim düzgün yapıldıysa, dişte yeni çürük oluşmadıysa sadece eskidiği için yenilenen bir diş söz konusu ise diş yüzeyi sadece fırçalar yardımı ile parlatılarak kaplamalar yenilenebilir. Kaldı ki lamina için dişten biraz daha alınması söz konusu olamaz zaten o zaman laminanın mantığı kaybolur.
Kişinin sıkıntısı sadece renklenme ise tabii ki lamina hele hele de tam bir kaplama yerine öncelikle beyazlatma olmalı. Ancak o dişte zaten bir çürük, önceden yapılmış bir dolgu varsa ve sıkıntısı varsa, bazen laminalar daha kalıcı, sağlıklı ve estetik çözümler sunuyor. Lamina denildiği zaman sadece porselenler anlaşılmamalı,kompozit lamina denilen bir dolgu türü de var. Yeni nesil dolgu malzemeleri ile de porselenle sağlanan estetik sağlanabiliyor. Bahsettiğiniz ince traşlama ile yapılan ince bonding dolgu da bu zaten. Ve bu dolgu için ne kadar madde kaldırılıyorsa porselen için de o kadar bir madde kaldırılıyor.

30 yaşındayım canım ve artık rahat rahat gülmek istiyorum.. bıktım ağzımı kapatmaktan gerçekten gözümü kararttım yaptırıcam

Sizin dişlerinizden şikayetiniz nedir ?

1. Rengiyle ilgili sıkıntınız varsa beyazlatma yapılabilir.
2. Çapraşıklık ya da aralarda boşluk varsa tel yerine şeffaf plak takılarak düzeltilen yeni sistemlerle tedavi edilebilir.
3. Diş boyu ile ilgili sıkıntınız varsa diş etlerinde düzenleme (gingivoplasti ) yapılarak dişlerin boyu uzatılabilir ya da dolgu hileleri ile diş daha kısa gösterilebilir.

Bunların dışında sıkıntılarınız varsa o zaman lamina düşünebilirsiniz. Eksik dişiniz yoksa full kaplama en son tercihiniz olmalı.

pardon yeni gördüm yazınızı..tuba hanım benim dişlerim çok aralıklı ve birazda küçük, yaza evlenicem inş ve evlenmeden mutlaka yaptırmak istiyorum kesin kararlıyım,haftaya sizi ziyaret etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…