- Konu Sahibi Sevginingucu
-
benim de üst ön iki dişim laminate veneer cam seramik. ucundaki tırtıklara kadar doğal yaptılar. benim dişim olmadığını anlamaları imkansızdan da öte :)
Yok canım ya alakası yok hiç hissetmiyormusun bile korkacağın birşey yok bu psikolojik olarak seni etkiliyor sadece.. İnsan diyor ki keşke şimdi bitsede iki üç gün sponrasında olsam ama geçiyor ve bitiyor.. Sonuç güzel gülüşler biraz zahmet çekiceksin ama acı çekmeyeceksin hiç merak etme psikolojik açıdan kendini hazır hisset yeter..
teşekkür ederim
büyük gün yarın bakalım nasıl geçecek :18:
Lavabo çanağı mı :) alemsin ya:76:
lamineler çok ince oluyor takma tırnak gibi düşün..dişini çok kesmeden kabasını alıp bunu yapıştırıyorlar..Ama dayanıklılık bakımından zirkonyum daha dayanıklı sanırım
zirkonyumlar dışı porselen ama içi zirkonyum denen bi maddeyle kaplıdır yani temelinde zirkonyum var üzerine porselenle şekil verilip dişe yapıştırılıyor..Bu işlemler için dişlerini kesiyorlar sinirlere zarar vermeden belirli bi boyuta getirip takılıyor..
empress hakkında pek bilgim yok..
forumdan bir kaç arkadaşım ısrarla resimlerimi koymamı istediler özel mesajdanda bana ulaşanlar oldu vallaha ben çok memnunum dişlerimin şu anki görüntüsünden önceki dişlerimde çarpıklıklar çok fazlaydı gülerken bile ağzımı kapatarak gülüyordum allaha şükür şu anda son derece iyi kendime güvenim geldi en başta artık gülerken ağzıma kapatmıyorum :)))) opuyorumnanaktan öncesi sonrası resimlerime koydum
Evet öncelikle dişlerimi küçülttü daha sonra geçiçi bir diş kalıbı yerleştirdi yerleştirdiği kalıpta dişlerimin işlem gördüğünü kimse anlamadı bile daha sonra 1 hafta kadar dişlerimin hazırlanmasını bekledim dişlerim yine aynı yerde labaratuarda zeynep hanım hazırladı. Bu arada doktorum cem erdoğan daha sonra beni 7 inci 8 gun cagırdılar. Dişleriniz hazır diye gittim diş rengini hazırlığını herşeyini yaptılar. Bilmiyorum ki daha ne anlatabilirim sorularınız olursa sorabilirsiniz.
bu arada kesinlikle ağrı sızı hiç bir şey hissetmedim ağrınız sızınız kesinlikle olmuyor bana güvenin sonrasında mutlu dişler kaydirigubbakcemile2
çok güzel olmuş gayet doğal duruyo bence. güle güle kullan :) nerde ve ne kadara yaptırdın acaba? doktor çok önemli çünkü estetikte güvenebileceğim bir yer bulamıyorum malesef
cok guzel gorunuyor gercekten gule gule kullanin
birsey sormak istiyorum on dislerinzii tek tek mi yapistirdi yoksa 2disi birden mi yani yapisik bi sekilde mi yapistirdi doktorunuz?
cnm iide sen porselen diş yaptırmışsın.ben dişlerime dokunmadan ufak rötuşlarla yapılsın istiorum.onun lamine kaplama olduğunu zannediyorum.
sevginin gücü bize gücünü göstter resımleri göremıyoruzmedicana dişe gidicem bende
geçmiş olsun geçekten çok güzel olmuş, benim çenem dar olduğu için köpek dişlerim vampir dişi gibi üsten çıktı yanındaki dişlerimide geriye itti,arkadaki azı dilerimde çekilmişti yani tam tel takmalık oldu, tel çok uzun züerede çıkıyor ve inanılmaz pahalı,porselen ve kaplama hiç istemiyorum çünkü protez olduğu hemen belli oluyor, benim dşlerime bu yaprak porselen olur mu ki ?
uzun zamandır girmedin foruma bende burdan araştırarak cesaret ederek dişlerimi yaptırdım o yüzden yaptırmak isteyenlere yardımcı olmak isterim gönül rahatlığıyla şunu diyebilirim ki kesinlikle çok doğal ve artık elimle ağzımı kapayarak gülmüyorumelmayı gönül rahatlığıyla yiyebiliyorum mesela herkese tavsiye ederim yanlız şunu belirteyim doktor seçimi ve nerde yaptırdığınız önemli !!!
SEMACIM Bİ RESIM AT BANA NOLLURR adeade@windowslive.com
uzun zamandır girmedin foruma bende burdan araştırarak cesaret ederek dişlerimi yaptırdım o yüzden yaptırmak isteyenlere yardımcı olmak isterim gönül rahatlığıyla şunu diyebilirim ki kesinlikle çok doğal ve artık elimle ağzımı kapayarak gülmüyorumelmayı gönül rahatlığıyla yiyebiliyorum mesela herkese tavsiye ederim yanlız şunu belirteyim doktor seçimi ve nerde yaptırdığınız önemli !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?