Dişlerim :( (resimli)

aslında huzursuz değildim ama erkek arkadaşım söyleyene kadar şimdi baya baya taktım dişlerime :(
kadinlar fitraten hayatlari erkek tarafindan 'dunyanin en guzel kadini' gibi gorulmek isterler.. boyle soylenince de insan rencide olmus gibi hisedebilir.. dikkat edilmesi lazim..
belki kotu bulmuyodur da konu acilinca soyleyivermistir?

Ben ayrık dişleri hoş bulmam, tercih meselesi..
Ama belki yüzüne yakışıyordur sana hoş bir hava veriyordur bilemeyiz..
Eğer kendin de memnun değilsen tabi ki yaptırmanı öneririm,
ama erkek arkadaşın istedi diye değil, kendin istiyorsan..

Önemli olan senin kendini nasil begendigin bence. Herkes sana cok tatli gerek yok diyebilir ama sen kafana taktiysan olmaz.

Bana da herkes dişlerin düzgün tel taktirmana gerek yok diyordu ama ben ortaokuldan beri kafama koymustum, uygun olan ilk zamanda tel taktiracaktim.
Uygun zaman üniversitede oluştu ve ben üniversite uçuncu sinifta tel taktirdim çok da güzel oldu

Doktor hanimin söylediği gibi seffaf teller daha maliyetlidir ve tedavi suresi daha uzun olur. Ben metal yaptim hic de kotu durmadi. Sende lastiklerini renkli taktirirsin :) her kontrolde farklı renk seçebilirsiniz

Bence teller çok tatli oluyor. Ben cikmasini hic istememistim :)

Henuz sevgililer ve adam annesinin yaninda dislerin ayrik, tel taktiralim mi diyor. Kizin da gururu inciniyor. Ve kafasina takmis gelmis burda konu acmis. Buyuk ihtimalle de yaptiracak. Baska birinin yaninda, hele de katinvalide adayinin yaninda bunu soylemesi cok yakisiksiz. Ve fazlasiyla kirici.

Aslinda genelleme yaptim cocugun tek hatasi kv yaninda demesi ama cok sık biraraya geliniyosa bozulacagini bile dusunmemistir bence.

bence taktır tel çok ayrık deil, zorlamaz seni annenler niye istemiyo anlamadım..

georgia-jagger-0910-po012.jpg

georgia-jagger.jpg

53708b5be4b0d588de341df7-large.jpg

18.jpg

574160_3750688565000_3750664364395_2163_1470_b.jpg

Nolur yazık etme o güzelim dişlere :(

Bazi insanlar buna bayilir hatta seksi gelir :) alt dislerin falan cok duzgun bi ustte ayriklik varda cok istersen dedigin gibi halledilir yani tele gerek yok bence

Yaptir ve o dudaklarin hakkini ver.kotu de degil ama.

bence kötü durmuyor.bazı kişilere hoş bi hava bile katıyor böyle dişler.önemli olan yüzüne yakışıp yakışmadığı

kadinlar fitraten hayatlari erkek tarafindan 'dunyanin en guzel kadini' gibi gorulmek isterler.. boyle soylenince de insan rencide olmus gibi hisedebilir.. dikkat edilmesi lazim..
belki kotu bulmuyodur da konu acilinca soyleyivermistir?
iyice bunun cevabını alıcam canım eğer bişey derse hastaneye koşarak gidicem. dediklerinde çok doğru onu gözünde kusursuz olmak istiyorum nedense :)

Devlet 18 yasina kadar yaptiriyor canim , sadece malzeme ücretini oduyorsun. 18i geçmediysen gidebilirsin
yok canım yaş 21 :) onun için aileme çok yüklenemem işe girip yaptırmam lazım yaptırcaksam da

Bazi insanlar buna bayilir hatta seksi gelir :) alt dislerin falan cok duzgun bi ustte ayriklik varda cok istersen dedigin gibi halledilir yani tele gerek yok bence
teşekkür ederim canım inşallah bi şekilde hallederim. 1 gün içinde takıntılı bi insana dönüştüm dün dişlerime dikkat bile etmezken

yok canım yaş 21 :) onun için aileme çok yüklenemem işe girip yaptırmam lazım yaptırcaksam da
Benim de dişlerim problemli canım ben de işe girmeyi bekliyorum fakat seninkiler o kadar da değil yani yaptırmadan da guzel gozukuyorlar, illa tel taktirmayabilirsin kaplamada yapılıyor hem daha kisa surer hem de senin cok az bir problemin var bir doktora Danış yine de ;)

georgia-jagger-0910-po012.jpg

georgia-jagger.jpg

53708b5be4b0d588de341df7-large.jpg

18.jpg

574160_3750688565000_3750664364395_2163_1470_b.jpg

Nolur yazık etme o güzelim dişlere :KK43:
kafam çok karışık canım ya aslında kendim ile ilgili bi sorun yoktu. erkek arkadaşım diyince çok kötü hissetim bi anda kendimii ayna elimde dişlerimle bakışıyorum hala :)

Back