- 27 Nisan 2012
- 15.316
- 18.051
- 498
- Konu Sahibi kavun kokusu
tebrik ederim sizi.. ne kadar yüce gönüllü bir öğretmensinizYazılanları henüz okumadım, önce gelişmeleri yazmak istedim.
Bugün 0-3 arasında puan verilen formu doldurdum. Formda kalem tutabilir, geometrik şekil çizebilir, arkadaşlarıyla iyi geçinir... gibi cümleler vardı. Bunlara puanı verdim ve uygun olan boşluklara gözlemlediğim diğer şeyleri yazdım.
@pelin- hanım sizin dediğiniz gruba üye oldum, oradan da yardım istedim. Huriye hanımla da konuştuk. Bugün Huriye hanım yok, sanırım hesabını dondurmuş. Konuşmaya devam edecektik, artık dönmesini beklerim. O grup çok faydalı oldu bana. Mesela okuma penceresi diye bir şey varmış, disleksi çocuklar için. Onu araştıracağım, eğer uzmanlık isteyen bir şey değilse internet üzerinden alacağım ve öğrencimle çalışacağım. Sıkıntım şu ki, ben branş öğretmeniyim. 2 saat a sınıfına giriyorum, oradan çıkıyorum b şubesine giriyorum. Yani çocuk ile bütün günüm beraber geçmiyor.
Şu an top ailede. Form dolduruldu, yazıldı, imzalandı. Pazartesi günü RAM'a yollanacak ve RAM da aile ile irtibata girecek. Götürmezlerse ne yaparım bilmiyorum.
Hakikaten, götürmezlerse, çocukla ilgilenmiyorlar bu da bir suistimaldir diyerek şikayet edilebilirler mi acaba?
Allah ım yolunuzu bahtınızı açık etsin.. o yavruya da onun durumunda olan diğer çocuklara da Rabbim yardım etsin