- 26 Şubat 2022
- 90
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cigdemdilan
Kızlar merhaba. Oğlum şuan 5.5 yaşında. yaklaşık bir yıldır kendisine alfabeyi sayıları resim çizmeyi vs öğretiyorum. Ama çok yavaş ilerledik. Sıkılmasın istedim bazen bir hafta kadar çalışma yapmadık. Sadece aşina olsun istedim. Birkaç aydır anasınıfina başladı. En son 1 veya 1.5 ay önceydi harflerin nerrsten yazdığını fark ettik. Biraz daha sıkı çalıştırmaya başladım. Çok az düzelme var ama olması gerektiği kadar değil.ayrica harfleri tersten yazma ve biraz da unutkanlık, dikkatsizlik dışında başka bir problem göremiyorum. İki gündür öyle huzursuzum ki. Tecrübeli anneler lütfen bildiklerinizi paylaşın benimle. Disleksi olabilir mi . Eğer öyleyse napmam lazım. Hangi Dr götürmem lazım..özel eğitim dedikleri şey nedir rehabilitasyon hizmetleri gibi bişey mi özel öğretmen mi. Tşk ederim şimdiden
Not : ben çocuğun yanındayken doğru yazıyor. Fakat yanından ayrıldigim an ters yazıyor. Okulda da bazen doğru yazıyor bazen ters. Ve yazı şekli çok güzel.
Not : ben çocuğun yanındayken doğru yazıyor. Fakat yanından ayrıldigim an ters yazıyor. Okulda da bazen doğru yazıyor bazen ters. Ve yazı şekli çok güzel.
Son düzenleme: