Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşimim yengeside sayıyla yapar böyle seyleri biri az daha istese yok yaniHee sen cok guzel ifade ediyorsun da biz
Inanmiyoruz zaten..
O kadar kalabaliga alinan balik nasil kendilerine gore hesaplanabiliyor acaba.
Herkes 10 tane yicek diye sayiliyor demek ki oralarda.
Benim bildigim 3 kilo mu alindi bu 3 kiloyu 10 kiside yer, 5 kiside.
Hadi teyzen yapti bir terbiyesizlik o sofra kurulup herkes oturunca
Hic mi birileri kizim sende gel otur demeyecek.
Hadi senden utanmadi oradakilerden de mi utanmiyor bu insan.
Enterasan.
Hani ayıklatnak hazırlatmak eve gelincede direk pişirmeküstte balık pişiriyorlar diyorsunuz ,diğer mesajda balıkçıda yaptırmışlar diyorsunuz .balıkçıda balık yaptırmak demek pişirttirmek demektir ,hangisi doğru
Teyzen insanlıktan yoksun biri yerinde olsam hastanenin acilinde sabahlardim ama yine de orda kalmazdim terbiyesiz bizde misafir geldi mı neler yapılır balık azsa dilimlenir bı çorba yapılır ama insan olanlar yapar bunu
Konu sahibi ne yaptınız? Evden ayrıldınız mı?Hani ayıklatnak hazırlatmak eve gelincede direk pişirmek
Sizi alabilecek yada yakınlarda arkadaşlarınız varsa oraya gidin. Nasıl bir teyzeniz var anlayamadım hep mi böyleydi ilk kez mi böyle yapıyorBugün mecburen teyzemlerde kalmak zorunda kaldım eniştemde balık falan almış ama kendi sayılarına göre almış teyzem bana döndü sen yemişsindir dışarda heralde akşam yemezsin dedi bende evet ben tokum yemem dedim. Neyse eniştem balıkları hazırlamaya başladı bende sordum bu ne oda dedi sazan balığı falan dedi bende hmm dedim .. neyse asıl konuya gelelim bana döndü teyzem sen salata yap ama bize göre yap kendini hesaba katma yemeyeceksin ya hani dedi sonra kimse yüzüme bakmıyor uzun zamandır gelmiyordum bile zaten ilk defa bugün geldim oda mecburiyetten kalacak yerim yoktu otobüsümü kaçırdım. Kendi aralarında sohbet muhabbet şen şakrak ne yaptın bile demiyor ama işi düşse bişey alacak olsa yemek yaptıracak olsa direk canım cicim der. Bugün misafirleri varmış işte pasta börek yapmış aaa bunu bugün mü yaptın dedim evet kocama ayırdım bunlara elleme dedi zaten yemeyecektim salak salak hareketleri var şu anda balık pişiriyolar eşiyle tiksindim yemin ederim hareketlerinden ne yapmalıyım ben bu geceyi nasıl geçirmeliyim ...