- 1 Şubat 2025
- 44
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi whoissabrina
-
Keser, muhtemelen dis arasi curugu yasiyorsunuz. Benimde sag alt cenem taa gözüme kulagima kadar vuran deli gibi bir agriyla uyutmamisti, doktor aradaki curugu temizledi, dolguladi, hemen iyilestim.Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bilmiyorum.Dünden beri diş ağrısı çekiyorum sağ yanağım komple ağrıyor.Tüm ağrı kesicileri içtim,karanfil denedim rakı denedim ama geçmiyor.Doktora gidicem ama oda ağrıyı kesermi bilmiyorum kızlar lütfen bir yol gösterin ağrıdan uyuyamıyorum
Bugün gidicem ağrıdan ağlıyorum yeter artıkKeser, muhtemelen dis arasi curugu yasiyorsunuz. Benimde sag alt cenem taa gözüme kulagima kadar vuran deli gibi bir agriyla uyutmamisti, doktor aradaki curugu temizledi, dolguladi, hemen iyilestim.
Bilirim o agriyi, birde ben emzirdigim icin agri kesicide icememistim ama disci sagolsun hemen halletti. Sizinkide duzelir eminim, islem uzayacaksa da disci uygun agri kesiciyi verir rahatlarsiniz. Gecmis olsunBugün gidicem ağrıdan ağlıyorum yeter artık
Çok geçmiş olsun gül Hatmi çiçeği alın aktarda olur bunu kaynatıp posasını ağrıyan dişinizin olduğu yanağınıza koyun bir beş dakika iltihabı alıyor dişiniz çürük de mi ağrıyorYanlış yere açtıysam kusura bakmayın bilmiyorum.Dünden beri diş ağrısı çekiyorum sağ yanağım komple ağrıyor.Tüm ağrı kesicileri içtim,karanfil denedim rakı denedim ama geçmiyor.Doktora gidicem ama oda ağrıyı kesermi bilmiyorum kızlar lütfen bir yol gösterin ağrıdan uyuyamıyorum
İltihapsa o dediğim posayı yapın benimde dişim iltihap oldu şişti yanağım doktor antibiyotik ağrı kesici verdi bana mısın demedi ama sizin dişiniz kırıkmış ondan ağrıyor hemen gidin beklemeden geçmiş olsunKızlar her şeyi denedim rakı buz karanfil banamısın demedi.Dişçiye gitcem kırık dişim umarım iltihaplanmamıştır..
Bu diş ölmüş artık kırılmış ve çürümüş muhtemelen kurtarılmaz çekilicektir.Şıan böyle
Rakı; ben ne alakaKızlar her şeyi denedim rakı buz karanfil banamısın demedi.Dişçiye gitcem kırık dişim umarım iltihaplanmamıştır..
Bende dis icin ilac kullaniyorum apse var, cocuk doktorumuza sordum bebek 1 yasini gectigi icin ilac icmende sorun olmaz dediBilirim o agriyi, birde ben emzirdigim icin agri kesicide icememistim ama disci sagolsun hemen halletti. Sizinkide duzelir eminim, islem uzayacaksa da disci uygun agri kesiciyi verir rahatlarsiniz. Gecmis olsun
Sek rakıyı pamukla basınca uyusuyor az agrili dislerde etki ediyorRakı; ben ne alaka
Ay ben bu aciyla surunurken bebisko daha minnakti, artik oyle birsey yasamayim ya felaketti, yasarsamda icerim agri kesicimi napayimBende dis icin ilac kullaniyorum apse var, cocuk doktorumuza sordum bebek 1 yasini gectigi icin ilac icmende sorun olmaz dedi
tabiki geçecektir doktora gidince en azından hafiflerYanlış yere açtıysam kusura bakmayın bilmiyorum.Dünden beri diş ağrısı çekiyorum sağ yanağım komple ağrıyor.Tüm ağrı kesicileri içtim,karanfil denedim rakı denedim ama geçmiyor.Doktora gidicem ama oda ağrıyı kesermi bilmiyorum kızlar lütfen bir yol gösterin ağrıdan uyuyamıyorum
Ben hamileyken mandalina yerken disim kirilmisti dogumdan sonraya kadar kirik disle yasamistim cok zordu ayAy ben bu aciyla surunurken bebisko daha minnakti, artik oyle birsey yasamayim ya felaketti, yasarsamda icerim agri kesicimi napayim
Onun yerine dişinol koyun tamamen uyuşturur.Sek rakıyı pamukla basınca uyusuyor az agrili dislerde etki ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?