Dişimin ağrısından ölüyorum yardım edin?

Ağrıyı doktor kesmeyecek de rakı mı kesecek yapmayın allah aşkına. Tabiki doktora gittiğinizde gerekli müdahalede bulunup dayanılmaz olan ağrınızı kesecek. Devamında işlem sebepli hafif bi ağrı kalsa bile o da gözünüze batmayacak. Dünyaya çıkacaksınız. Nereden biliyosun diye sormayın ahhaah

Ben hamileyken mandalina yerken disim kirilmisti dogumdan sonraya kadar kirik disle yasamistim cok zordu ay dis agrisi baska biseye benzemiyor
Ben ilk bebegime hamileyken bir disim durduk yere kirilip bogazima dolanmisti, lohusayken yaptirmistim. Daha sonra ikincisine hamileyken baska bir disim kırılmıştı.

Ikincide lohusaykende ilk bebekte kirilan disim tekrar kirilmis, arasi curumus ve konu sahibi gibi tum yuzumu agritan korkunc bir agriyla bas etmek zorunda kalmistim.

Hamileliklerime dek hic disim curumemisti bana 4 curuk dise mal oldu kucuk koftelerim :)

Küçük köftelere maşallah
Kalsiyumu hüpletiyorlar
Benimde saclarim aslan yelesi olmustu uzamisti parildiyordu ama dislerim dokuluyordu sjfhjsk

Küçük köftelere maşallah
Kalsiyumu hüpletiyorlar
Benimde saclarim aslan yelesi olmustu uzamisti parildiyordu ama dislerim dokuluyordu sjfhjsk
Hahshshsh aynen. Lohusalikta sac dolasmasi yasadin mi! Ben ikisinde de belimdeki saclarimi kisacik kestirmek zorunda kalmistim, acilmiyordu

Hahshshsh aynen. Lohusalikta sac dolasmasi yasadin mi! Ben ikisinde de belimdeki saclarimi kisacik kestirmek zorunda kalmistim, acilmiyordu
Ilk bir ay guzeldi sonra saclarim cali supurgesi gibi oldu sonra dokulmeye basladi yari kellik yasadim cocuk ayri yorgunluk ayri mahvolmustum cocuk 15 aylik daha yeni toparliyorum tabi saclarimi kisacik kestirdim bende

Ilk bir ay guzeldi sonra saclarim cali supurgesi gibi oldu sonra dokulmeye basladi yari kellik yasadim cocuk ayri yorgunluk ayri mahvolmustum cocuk 15 aylik daha yeni toparliyorum tabi saclarimi kisacik kestirdim bende
Bende atip tutuyordum her anne olan sacini kestiriyor, ben saclarimdan vazgecip de paspal gezmeyecegim diyordum, gördük paspal gezmemeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…