- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Benim röntgen cektirmem lazımmıshamıeyken diş tedavisi olabilirsin hiç bir sakıncası yok
bende diş dr sordum halk arasında bu yayılmış herkes 9 ay ağrı çekiyor dedi
tedavi olabilirsin dedi ,sadece röntgen çektiremezsin bunu biliyoruz zaten
Evet çürük var insallah bi zararı olmazdişiniz çürümüştür muhtemelen
ben hamileyken kanal tedavisi yaptırdım hiç sıkıntı çekmedim
korkmayın iyi dr bulun
Benim röntgen cektirmem lazımmıs
8 gün var daha cıkcagını sanmıyorum var mı yok mu o bile belli değil ama yinede risk almak istemiyorumo olmaz işte , ozaman gebelık testi yaptır eğer gunun geçmemişse onda bile bir sakınca yok diyorlar,
Bugun orucluydum yarın tutma dedi o yüzdenRisk alma, röntgen çektirmeden başla tedavine.
Antibiyorik verecektir muhtemelen hamileler için haff ağrı kesicilerden ve antibiyotiklerden tercih eder muhtemelen.
Hamilelik şüpheni doktorunla paylaş o halleder.
Ben şeyi anlamadım ya;
Dişim ağrıyor diye gitiiğin doktor sana bugün git yarın gel bi röntgen mi çekelim dedi?
Ne rahatlıkmış.
8 gün var daha cıkcagını sanmıyorum var mı yok mu o bile belli değil ama yinede risk almak istemiyorum
Ben de adetimden once dis agrisiyla doktora gitmistim ve panoramik olmayan tek dis rontgeninden cekmisti. Icime bi kurt dusmustu o ay.. ve evet hamileymisim. Dusununce o ara cocuk olsa olsa 1 2 haftaliktir o tarihte. . Hamileligimi ogrenince disci bayani aradim nolcak bisey olurmu dedim.Benim röntgen cektirmem lazımmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?