- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi cileklikekvarmi
Benim de hayat enerjim yok gibiKızlar , annem böyle süssüz püssüz erkeksi bi kadındı sanırım babam yüzünden kadın dişi dişi olamadı ailem zaten travmalar dolu.. Zorlu çocukluk geçirdim şiddet vs. Sonra bir evlilik yaptım boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşımda var ama ilişkimiz pek sağlam değil. Genel olarakta depresyona girip çıkıyorum. Ama asıl sormak istediğim ben biraz daha kadın kadın olmak istiyorum. Sanırım evde böyle bir rol modelim olmadığı için eksik kaldım.
Memem düz olduğu için estetik yaptırdım daha yeni. Oje sürmeye başladım ama hala kıyafet saç baş konusunda nasıl desem üşeniyorum takıyorum mandal toka çekiyorum eşofman altıma ama bu rahatlığı da sevsem de iyi hissetmiyor. Şöyle dişi dişi kadın kadın olmak istiyorum. Yolda hep kızlara bakıyorum herkes bakımlı feminen ben böyle napıcam ? Annem gibi olmak istemiyorum dedikçe yaşım 28 bi baktım anneme benziyorum.. Kendime bakmayı nasıl öğrenebilirim
Valla on bin para biriktirip üst dudak dolgusu yap ama öyle abartı olanlardan değil, seyret sonra feminenligi. Dünya kadar malın olacağına üst dudağın olsunKızlar , annem böyle süssüz püssüz erkeksi bi kadındı sanırım babam yüzünden kadın dişi dişi olamadı ailem zaten travmalar dolu.. Zorlu çocukluk geçirdim şiddet vs. Sonra bir evlilik yaptım boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşımda var ama ilişkimiz pek sağlam değil. Genel olarakta depresyona girip çıkıyorum. Ama asıl sormak istediğim ben biraz daha kadın kadın olmak istiyorum. Sanırım evde böyle bir rol modelim olmadığı için eksik kaldım.
Memem düz olduğu için estetik yaptırdım daha yeni. Oje sürmeye başladım ama hala kıyafet saç baş konusunda nasıl desem üşeniyorum takıyorum mandal toka çekiyorum eşofman altıma ama bu rahatlığı da sevsem de iyi hissetmiyor. Şöyle dişi dişi kadın kadın olmak istiyorum. Yolda hep kızlara bakıyorum herkes bakımlı feminen ben böyle napıcam ? Annem gibi olmak istemiyorum dedikçe yaşım 28 bi baktım anneme benziyorum.. Kendime bakmayı nasıl öğrenebilirim
Nick Fransızca ya ister istemez zarif bir kadin canlaniyor nickinizi görünceYarım saatte yapıyorsanız iyi. Saç yapma yeteneği dağıtılırken ben daha doğmamışımbu yüzden napıyoruz gece yatarken ıslak saçı kalın iki örgüyle örüyoruz, sabaha oh mis
Feminenlik ağlıyor şu an.
o zaman bu mantıkla bakarsak hayatımızda erkek olmadığı dönemlerde dişil enerjimizi mi kaybediyoruz ?Bakın konu sahibi de teyit etmiş karşıdaki erkek de eril enerjide olacak biz her zaman güçlü olmak zorunda kalmayacağız bazen bebeksi bazen prenses gibi hissetirmeli hayatımıza aldığımız erkek
Mız mız tripsel özgüveni düşük bir erkek karşısında dişil kalınamıyor.
o zaman bu mantıkla bakarsak hayatımızda erkek olmadığı dönemlerde dişil enerjimizi mi kaybediyoruz ?
allah aşkına insanın içinden gelen bir hissi de erkeğe bağlamayın ya
memlekette erkek kalmamış gibi elin saçma sapan tipini 1 sene boyunca hayatında tuttuysa onda dişil enerji zaten hiç var olmamış demektir .
ben de diyorum ki dişil enerjisi yüksek kadınlar zaten baktı ki karşısındaki adamda erillik azTekken zaten kimseye bağlı değil ama silah zoruyla biriyle olunmadığı için hayatındaki erkek dişilse erilleşiyor kadın ister istemez. Demek ki ben buna layığım ki bu hayatımda normali bu diyorlar.
O yüzden ya tek başına olucak dişil enerjideki kadın ya da eril enerjisi yüksek bir erkekle olcak.
Hemfikiriz çekmez zorunda değil böyle bir erkeği(!)
ben de diyorum ki dişil enerjisi yüksek kadınlar zaten baktı ki karşısındaki adamda erillik az
ilişkiyi fazla uzatmadan ayrılıyorlar
konu sahibi öyle bi adama 1 sene katlandığına göre (1 sene uzun bi zaman bence) demek ki kendisinde de pek dişil enerji yokmuş
eril enerjiye daha meyilli kadınlar bi şekilde tutuyor böyle adamları hayatlarında
ki zaten konu sahibinin şikayeti de dişil enerjisinin az olduğu yönünde
ben aşırı aşırı dişillik fışkırtan bi kadın değilim ama tiksiniyorum mesela öyle adamlardan
şimdi bişeyler hatırladım arkadaş ortamındaki bazı erkeğimsilerle ilgili, valla kusasım geldi
ben artık uzmanı oldum ya öyle çakma erkekleri direkt anlıyorumBen öyle fazlaca enercisi menercisi olan bir kadın değilim ama böyle tipleri kapıya köpek olarak bile bağlamam ... erkek dediğin biraz erkeğe benzemeli kardşeim yaf
Ben de öyle düşünüyorum. Genelde bu tipler var ama maalesef. Belki ailesinde gördüğü, duyduğu ilişkilerden dolayıdır.Bazi kuş türlerinin erkek olani yuvayi yapiyor, yapmakla kalmiyor bi de ciceklerle meyvelerle süslüyor ilgi ceksin diye asiri tatli.Bebişleri besleme görevini de paylaşan hayvanlar var, ya da eşine yiyecek tasiyan erkek hayvanlar...
Doğadaki üreyip sonrada ortaliktan yok olan erkek modelini örnek alan erkeklere dişi gözükmesekte olur bence, en azindan kendi adima.Her erkegin dişi algisi böyle değil.
Teşekkür ederim.Nick Fransızca ya ister istemez zarif bir kadin canlaniyor nickinizi görünce
O bahsettiğin süslenen, sabah birkaç saat önceden kalkan, üşenmeden giyinen, çoğunlukla topuklu giyen, uzun saçları üşenmeden yapan benim ama inan bunlarla ilgisi hiç yok.
Benim benden daha süslü ya da daha az süslenen arkadaşlarım oldu ve hep farklı sonuçlar aldılar.
Erkeklerin dişillik anlayışı daha sevgiliyken annesiyle samimi olan, nişan isteyen, yemek yapıp götüren, kendi annesiyle de hemen telefonda da olsa sohbet etmeye başlatan, bekar evi varsa temizliğe, yemeğe giden oluyor.
Bir diğer kısım da cinselliği kullanan dişiller. Ve bir de memur ya da iyi maaş alıyor diye erkeğin gözüne dişil görünenler.
Yani doğal olsan da taktik şart artık ve bu her kadının istekli olduğu bir şey değil. Sorunu kendinizde aramayın, bakımlı olmak sadece daha iyi hissettirebilir ama eşofmanla da iyi hissediyormuşsunuz.
Ben kvalidemin evini hiç temizlemedim. Hatta yenilerde temizlik malzemelerimi alıp yapayım dedim. Ben içerideyken hepsini saklamış" Erkeklerin dişillik anlayışı daha sevgiliyken annesiyle samimi olan, nişan isteyen, yemek yapıp götüren, kendi annesiyle de hemen telefonda da olsa sohbet etmeye başlatan, bekar evi varsa temizliğe, yemeğe giden oluyor. "
altına imzamı atıyorum. 10 numara 5 yıldız yorumunuz.
Söylediklerimiz çok önemli özellikle kendi kendimize olanlar. Anneme benzemek istemiyorum dediğiniz sürece aynı onun gibi olacaksınız. Çünkü bilinçaltınız istemiyorum kelimesini önemsemiyor. Anneme benzemek istemiyorum dedikçe o anneme benzemek istiyorum sanıyor ve kendisinde kayıtlı olan anne ile alakalı düşüncelerinize dönüştürüyor ya da o tarz kişileri hayatınıza çekiyor. Dıştan değişim maalesef çok fazla işe yaramıyor. Bilimsel olarak kanıtlandı ki bizlerin titreşimleri mevcut. Değişmediğiniz sürece aynı frekansı yayacaksınız. Hem fiziksel olarak hem de düşünce olarak değişmeniz gerekiyor.Kızlar , annem böyle süssüz püssüz erkeksi bi kadındı sanırım babam yüzünden kadın dişi dişi olamadı ailem zaten travmalar dolu.. Zorlu çocukluk geçirdim şiddet vs. Sonra bir evlilik yaptım boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşımda var ama ilişkimiz pek sağlam değil. Genel olarakta depresyona girip çıkıyorum. Ama asıl sormak istediğim ben biraz daha kadın kadın olmak istiyorum. Sanırım evde böyle bir rol modelim olmadığı için eksik kaldım.
Erkeklerin dişillik anlayışı daha sevgiliyken annesiyle samimi olan, nişan isteyen, yemek yapıp götüren, kendi annesiyle de hemen telefonda da olsa sohbet etmeye başlatan, bekar evi varsa temizliğe, yemeğe giden oluyor.
Neredeyse hepsinin hoşuna gidiyor bu, belirli kesim yok.Hangi erkeklermiş bunlar, nerede bulunurlar onu da söyleyin de aklı başında kadınlar uzak dursun oralardan.