- 11 Şubat 2023
- 9.765
- 1
- 21.473
- 268
Ben de öğretmen halimle bu yazdiginizin ya da bahsettiğiniz sahsin tam zıttı görüşü sağlam bilimsel verilerle kanitlayabilirim. Bu kadar körü körüne bir düşünceyi savunmak çok kötü.Adam ODTÜ mezunu psikolog bilimsel verilerle konuşuyorum diyor. Bizim hanımlarda gelmiş sanki kendileri çok biliyormuş gibi karşıdakini cahil kendilerini uzman göstermeye çalışıyor İlla muhalefet edecekler ya. Sessiz kalmak kendini ezdirmek falan değil
Benim eril enerjim yüksek ben kendimde öyle gözlemliyorum. Eşim bana kizdiginda normalde car car konuşurdum ama kendimi frenlemeyi başarıp sessiz kaldığımda vicdan azabı duyup gönlümü yapmaya çalışırdi. Biriniz atesken digeriniz su olun derler eskiden beri
Burda bunlari yazan kadınların da eril enerjisi yüksek muhtemelen çünkü hemen bir savunma pozisyonundalar
Kafaniza göre insanları kadın düşmanı diye de yaftalayamazsiniz. Her durumda kadını savunmak değildir kadın savunuculugu. Ama insanin kibri evet hata yaptim demesine engel olduğu için kendi tercihlerinin en dogrusu olmasını istediği için karşısındakine saldırmak onda kusur bulmak istiyor