• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişil enerji yükseltme, Kendine değer verme, cilve işve kısacası 'O Kadın ' olma sürecim

Adam ODTÜ mezunu psikolog bilimsel verilerle konuşuyorum diyor. Bizim hanımlarda gelmiş sanki kendileri çok biliyormuş gibi karşıdakini cahil kendilerini uzman göstermeye çalışıyor İlla muhalefet edecekler ya. Sessiz kalmak kendini ezdirmek falan değil
Benim eril enerjim yüksek ben kendimde öyle gözlemliyorum. Eşim bana kizdiginda normalde car car konuşurdum ama kendimi frenlemeyi başarıp sessiz kaldığımda vicdan azabı duyup gönlümü yapmaya çalışırdi. Biriniz atesken digeriniz su olun derler eskiden beri
Burda bunlari yazan kadınların da eril enerjisi yüksek muhtemelen çünkü hemen bir savunma pozisyonundalar
Kafaniza göre insanları kadın düşmanı diye de yaftalayamazsiniz. Her durumda kadını savunmak değildir kadın savunuculugu. Ama insanin kibri evet hata yaptim demesine engel olduğu için kendi tercihlerinin en dogrusu olmasını istediği için karşısındakine saldırmak onda kusur bulmak istiyor
Ben de öğretmen halimle bu yazdiginizin ya da bahsettiğiniz sahsin tam zıttı görüşü sağlam bilimsel verilerle kanitlayabilirim. Bu kadar körü körüne bir düşünceyi savunmak çok kötü.

Adam ODTÜ mezunu psikolog bilimsel verilerle konuşuyorum diyor. Bizim hanımlarda gelmiş sanki kendileri çok biliyormuş gibi karşıdakini cahil kendilerini uzman göstermeye çalışıyor İlla muhalefet edecekler ya. Sessiz kalmak kendini ezdirmek falan değil
Benim eril enerjim yüksek ben kendimde öyle gözlemliyorum. Eşim bana kizdiginda normalde car car konuşurdum ama kendimi frenlemeyi başarıp sessiz kaldığımda vicdan azabı duyup gönlümü yapmaya çalışırdi. Biriniz atesken digeriniz su olun derler eskiden beri
Burda bunlari yazan kadınların da eril enerjisi yüksek muhtemelen çünkü hemen bir savunma pozisyonundalar
Kafaniza göre insanları kadın düşmanı diye de yaftalayamazsiniz. Her durumda kadını savunmak değildir kadın savunuculugu. Ama insanin kibri evet hata yaptim demesine engel olduğu için kendi tercihlerinin en dogrusu olmasını istediği için karşısındakine saldırmak onda kusur bulmak istiyor
Gözyaşı hazırda beklesin ağlayın diyo bu mu ayeşe su olmak gözyaşımızla yapmacık yapmacık?

Yahu çok saçma değil mi? Disil enerji bence icimizde olan bir sey ve her erkeğin de hoslandigi özellikler farklı. Kimisi çıt kırıldım tipleri sever, kimisi de daha eli maşalı tipleri. Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsunuz onu düşünün. Güzel giyinmek, makyaj yapmak, topuklu giyinmek, haftsda 1 kuaföre gidip saclarini yaptirmak, manikur pedikur yaptirmak veya yapmak, belki evde peeling yapmak vucudunuza haftada 1 ve maske yapmak, her banyo sonrasi vucudunuzu kremlemek bence bunlar disil enerjiyi arttırır. Her sabah üstünüzu değiştirin mesela pijama ile kalmayın evdeyseniz, bir ruj surun dudağınıza veya goz kalemi cekin, güzel parfumunuzu sıkın içinize seksi iç çamaşırları giyin, evde vakit geçirecek bile olsanız bunu yapın. Çocuğunuzu bırakacak biri varsa eşinizle 1 saat bi kahve çay içmeye çıkın. Bence ağlaşmak değil içinizdeki kadını çıkarmak bunlarla olur. Ezik gibi ağlamaktansa başım dik kimseye yüz vermemek kendinden emin olmak bence daha seksi...

Adamı vatanı savunur gibi savunmuşsunuz, ay banane isteyen ağlasın dursun devamlı 😂

Adamı vatanı savunur gibi savunmuşsunuz, ay banane isteyen ağlasın dursun devamlı 😂
Bende yeni gördüm beyefendiyi birkac defa dinledim kötü bir tavsiye vermiyor ne bilim kavga edin demiyor böyle cahillikle suçlamasi kötülenmesi abartı. Bunlar da bir yöntem, denenebilir. Yalandan ağlama yöntemini kullanmıştım bir keresinde bu arada🙈

Bende yeni gördüm beyefendiyi birkac defa dinledim kötü bir tavsiye vermiyor ne bilim kavga edin demiyor böyle cahillikle suçlamasi kötülenmesi abartı. Bunlar da bir yöntem, denenebilir. Yalandan ağlama yöntemini kullanmıştım bir keresinde bu arada🙈
Açık konuşayım ben beyefendiyi öyle uzun uzadıya dinlemedim ama tavsiyeleri biraz tuhaf değil mi sizce de? Yani tabi ki üzülünce, kızınca kapı baca yumruklamayalım kimsenin yaptığını da sanmıyorum 😂 ama sürekli ağlamaya hazır olmak, sürekli mıy mıy ses tonunda konuşmak, hep trip atar gibi bir havada olmakta bana mızmızlık gibi geldi, hani hiç mi duygumuz yok kadınız diye.
Yoksa nazlanmak, cilve yapmak falan hepimiz yaptığı şeyler zaten ama adam baya direktif veriyor, bence kendimiz olduğumuz hal en dişil halimiz

Açık konuşayım ben beyefendiyi öyle uzun uzadıya dinlemedim ama tavsiyeleri biraz tuhaf değil mi sizce de? Yani tabi ki üzülünce, kızınca kapı baca yumruklamayalım kimsenin yaptığını da sanmıyorum 😂 ama sürekli ağlamaya hazır olmak, sürekli mıy mıy ses tonunda konuşmak, hep trip atar gibi bir havada olmakta bana mızmızlık gibi geldi, hani hiç mi duygumuz yok kadınız diye.
Yoksa nazlanmak, cilve yapmak falan hepimiz yaptığı şeyler zaten ama adam baya direktif veriyor, bence kendimiz olduğumuz hal en dişil halimiz
Sürekli mızmız olmak sıkar tabi erkeği. Bilmiyorum ölçüsü nedir😀

Adam "kırmızı ruj süren kadın, mini etek giyen kadın erkekle çiftleşmek için bunu yapıyordur" diyor. Bunun neresi bilim. Böyle bir sürü zırvası var.

Bilimde, davranış biliminde, psikiyatrinin neresinde böyle dişil enerji eril enerji tanımı var. Bu kadar basit olabilir mi insan davranışları. Tamamen son yılların popüler kültüründen çıkma zırvalar.

Nasıl bir "Kadın'' olmanız gerektiğini bir erkeğin tarif ediyor olması sizi nasıl cezbetti. Üstelik mızmız ol ufacık bişeyde yüzün düşsün ağla zırla diyerek. Güler misin ağlar mısın

Merhaba hanımlar. Ben 2 yıllık evliyim beş aylık da bebeğim var. Kendimi öncelik kılamama sorunum var. Evliliğimde eşimle daha mutlu olmak istiyorum. Cinselliğimizin daha iyi ve sık olmasını istiyorum. Fatih Reşit Civelekoğlu'nu takip ediyorum birkaç yıldır. EFT çalışması yapacaksınız diyor. Videoyu buraya atacağım inşallah. Her gün buraya gelip ' O Kadın' olma sürecimde neler yaptığımı paylaşıp sizinle birlikte yol kat etmek istiyorum. Bana eşlik eden olur mu?

Kızlar çok uzun ya biri özet geçsin videoyu Eft nedir

Dişil ve eril enerji diye bir şey yok. Bilimsel değil hatta ve hatta bu erkek avlanır kadına av getirir onu korur bunlar da doğru değil açıp bakın bulunan bir sürü kadın hatta çocuk avcı mezarı var. Bunlar daha yakın zamanda uydurulmuş masallar. Nasıl uzun kısa sarışın esmer gibi farklılıklarımız varsa kişiliğimiz duygularımız da farklı. Ben malesef ki baskı altında ağlayan tartışmaya giremeyen biriyim bunun için çocukluğumdan beri terapiye gidiyorum ara ara. Bu bir duygusal zayıflıktır. Dişil enerjiden kasıt daha güzel olmak erkeğin ilgisine boğulmaksa kişisel bakım estetikten başlayıp erkeğin yenisini almak lazım 5 ton tuzlu su gül suyu eft? İşe yaramazzz yaramayacak.

Üff bu adam tam bir kadın karşıtı ya ezik olum diyor. Bir ara takip ediyordum da anti feminist bi adam diye takipten çıktım. Söylediklerinin çoğu zırva...

Ben disil enerjinin baya abartıldığı düşünüyorum. Her kadinin fitrati farkli. Bir katagoriye girmek zorunda degiliz. Her iliskinin dinamigi farklı. Mesela benim esim sinir olur aglasam hic sevmez herseye aglanmasini ki benim karakterim de öyledir öyle hemen herseye ağlayayım goz yaşım hazir olsunculardan değilim, hic te sevmem.
Sevilen her kadinin disil enerjisinin yükseldiğini düşünüyorum. Karşınızda gercek bir adam varsa zaten o sevgi ve değer otomatikman disil enerjinizi yükseltiyor. Ha hayatımızda erkek yoksa olmuyor mu yine var ama sevilmek benim gözlemimce yükseltiyor.

Eft ne demek ayol, orada takılı kaldım. Dişil enerji ağlaklık demek değil bence ya. Gözyaşı hazırda dursun falan ne demek. Komik geldi bana.

Back