• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişil enerji yükseltme, Kendine değer verme, cilve işve kısacası 'O Kadın ' olma sürecim

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.493
2.954
133
Merhaba hanımlar. Ben 2 yıllık evliyim beş aylık da bebeğim var. Kendimi öncelik kılamama sorunum var. Evliliğimde eşimle daha mutlu olmak istiyorum. Cinselliğimizin daha iyi ve sık olmasını istiyorum. Fatih Reşit Civelekoğlu'nu takip ediyorum birkaç yıldır. EFT çalışması yapacaksınız diyor. Videoyu buraya atacağım inşallah. Her gün buraya gelip ' O Kadın' olma sürecimde neler yaptığımı paylaşıp sizinle birlikte yol kat etmek istiyorum. Bana eşlik eden olur mu?

Merhaba hanımlar. Ben 2 yıllık evliyim beş aylık da bebeğim var. Kendimi öncelik kılamama sorunum var. Evliliğimde eşimle daha mutlu olmak istiyorum. Cinselliğimizin daha iyi ve sık olmasını istiyorum. Fatih Reşit Civelekoğlu'nu takip ediyorum birkaç yıldır. EFT çalışması yapacaksınız diyor. Videoyu buraya atacağım inşallah. Her gün buraya gelip ' O Kadın' olma sürecimde neler yaptığımı paylaşıp sizinle birlikte yol kat etmek istiyorum. Bana eşlik eden olur mu?

Lütfen böyle ne dediği belirsiz, bilinçsiz kişileri yetkili biri sanıp ciddiye alıp hareket etme. Bu adam üstelik kadın düşmanı resmen, kadınların sürdüğü ruju, kıyafeti "erkeklerle çiftleşmek için yapıyorlar" diye yorumlayabilen birisi. Bu adam ne anlar kadınlıktan.

Bu adamın dediği her şeyi yapmış biri olarak hatta fazlasıyla da yapmış biri olarak konuşuyorum🤗 karşınızdaki adam “ o adam” olmak istemiyorsa yaptığınız her şey boşa gidecek🤗 o kadın olmaya çalışmayın bırakın karşınızdaki “ o adam” olmaya çalışsın.

En küçük bir şeyde yüzünüz düşecek , gözyaşı hazır bekleyecek,diyor
Merhaba...
Yanlış anlaşılmak istemem ama bu nasıl bir tavsiye, böyle hayat mı geçer :halay:
Bana göre tam tersi, mutlu kadın, dişil enerjisi yüksek kadındır. Kadınları bir kalıba sokan ifadelerden pek hoşlanmıyorum ama, mutlu ve gülen kadın dünyanın en güzel kadınıdır bana göre :) Hemcinslerimi hep gülerek görmek istiyorum, gözyaşı hazır ve yüzü düşmüş değil :)

Dişil enerjinizi arttırmak için EFT gibi çalışmalara gerek yok aslında. Sessiz konuşmak, kırmızı ruj vs bunlarla da alakası yoktur.
Tek yapmanız gereken şey kendinizi hayatınızın merkezine almak yani bilinçli bencil olmak, kimseye ezdirmemek, kendinizle barışık olmak ve öz bakımınıza dikkat etmek. Kendinize karşı saygılı davranmak bu kadar.
Mesela sağlıklı sınırlar çizebilmek, kendinize vakit ayırmak.
Eşinizle tartıştığınız da "sessizce oturmak, ağlamak, yüzünün düşmesi" vs bunların dişil enerjiyle hiç bir alakası yoktur. Ki böyle tavsiyeleri bir erkekten almanız bile saçma. Öyle davranırsanız ezik durumuna düşersin. Hakkını savunan, sınırını çizen, kendini eşine dahi ezdirmeyen kadın asıl dişildir.
Misal eşinizle tartıştığınız da susmak yerine "benimle böyle konuşamazsın, bak ben seninle saygı konuşuyorsam, sen de benimle saygılı konuşmalısın" denmeli bence, susmaktan ağlamaktan iyidir.

Kavgalarda sessiz tonda konuşmak, ağlamaya hazır olmak falan baya sindirilmek yalnız. Aklı verenin de bir erkek olması manidar.
Benim babaannem tam olarak böyle sessiz sakin, ağlamaya hazır bir kadındı hiçte öyle dişil enerjisi tavan falan değildi.
Mutlu olun, kendiniz olun, biraz bakım yapın, kendinize kıymet verin alın size o kadın

Adam ODTÜ mezunu psikolog bilimsel verilerle konuşuyorum diyor. Bizim hanımlarda gelmiş sanki kendileri çok biliyormuş gibi karşıdakini cahil kendilerini uzman göstermeye çalışıyor İlla muhalefet edecekler ya. Sessiz kalmak kendini ezdirmek falan değil
Benim eril enerjim yüksek ben kendimde öyle gözlemliyorum. Eşim bana kizdiginda normalde car car konuşurdum ama kendimi frenlemeyi başarıp sessiz kaldığımda vicdan azabı duyup gönlümü yapmaya çalışırdi. Biriniz atesken digeriniz su olun derler eskiden beri
Burda bunlari yazan kadınların da eril enerjisi yüksek muhtemelen çünkü hemen bir savunma pozisyonundalar
Kafaniza göre insanları kadın düşmanı diye de yaftalayamazsiniz. Her durumda kadını savunmak değildir kadın savunuculugu. Ama insanin kibri evet hata yaptim demesine engel olduğu için kendi tercihlerinin en dogrusu olmasını istediği için karşısındakine saldırmak onda kusur bulmak istiyor

Son düzenleme:
Siz devam ediyor musunuz uygulamaya.
Zorlanmaniz normal bence hareketlerinizi disillestirdikce enerjiniz yükselecek enerjiniz yükseldikçe hareketleriniz disillesecek. Bir anda olmaz elbette.
Bir de insanız yani her zaman stabil duygu icinde kalamayiz

Maşallah size ne güzel düşünmussunuz🧿 5 aylık bebeğim varken adımı bile unutyrdm o derece 🤭
Benden de tavsiye olsun altın takma dişil enerji yukseltirmis

Back