Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

hangı yere yazcagımı sasırıdmm :)) sıyahhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzzzzzz sampıyonnnnnnn???

gs'liyim ama bjk'yi cok seviyorum

bu yuzden:

Fenerbahce oldu KEDERBAHCE :roflol:
kaydirigubbakcemile3harikasın..kardeş takımız canım..ortak nokta fb:jeyyar:
hangı yere yazcagımı sasırıdmm :)) sıyahhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzzzzzz sampıyonnnnnnn???
BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ en büyük beşiktaşşşşşşşşş laylaylaylayalayyy ooooooo beşiktaşşşşşşş:)))))
çarşı grubu evin önünde toplandı hahaha:)))

fenerlilerden tık çıkmıyo kızlarkaydirigubbakcemile3bi tanesi çıkıp bişi yazmadı hahahahah

ben yetmiyommu nen fazla sevinmeyin hani ağlayacak duruma gelmiştiniz ya ilk yarılarda
onun için dedik aman kupa kupadır verek gitsin kartallara dedik yanim:roflol:

ben yetmiyommu nen fazla sevinmeyin hani ağlayacak duruma gelmiştiniz ya ilk yarılarda
evet 26 yıldır millete kıyak yapıyosunuz allah razı olsun çok iyisiniz ya-tatlicadiarzu-..valla allaha şükür harika oynadık,beleşten penaltınızıda gördük yani konuşturma beni:)

kızlar bayıldım coşkunuza

evet 26 yıldır millete kıyak yapıyosunuz allah razı olsun çok iyisiniz ya-tatlicadiarzu-..valla allaha şükür harika oynadık,beleşten penaltınızıda gördük yani konuşturma beni:)

aman be gardaşum alun sizin olsun be yawwwwwwwww
beşiktaş fener kupa aman aman dalaşmak olmas yanim a.s.

konuşsan ne olcek nen he kal bana bir bardak su getir:roflol:

aslında daha kalabalık bekliyodum benCADIARZU

o ayrı bu ayrı:)rekabet olsun canım sen gel arkadaşlık başka bu başka olucak o kadar:)

anadım canım biliyom işte konumuş geyik türü yakaydirigubbakcemile3

kız cok espırıksın haa:roflol:
saolun yaa nıe okadr yırtıldınız amma attınız yerlere kendınızı sonundada beles bı penaltı ıse yarar mı yokkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…