E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
hangı yere yazcagımı sasırıdmm :)) sıyahhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzzzzzz sampıyonnnnnnn???
beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kaydirigubbakcemile3harikasın..kardeş takımız canım..ortak nokta fb:jeyyar:gs'liyim ama bjk'yi cok seviyorum
bu yuzden:
Fenerbahce oldu KEDERBAHCE :roflol:
BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ en büyük beşiktaşşşşşşşşş laylaylaylayalayyy ooooooo beşiktaşşşşşşş:)))))hangı yere yazcagımı sasırıdmm :)) sıyahhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzzzzzz sampıyonnnnnnn???
:hooray:
abla sendemııı aaaa :)) :dance:hooray:
hoşgeldin canım:)))neyse sana sataşmıyım hadi:)yok canım ben fenerliyim
asomu görünçe uğramadı demesin diye gelmiştim:roflol:
ben yetmiyommu nen fazla sevinmeyin hani ağlayacak duruma gelmiştiniz ya ilk yarılarda
onun için dedik aman kupa kupadır verek gitsin kartallara dedik yanim:roflol:
hoşgeldin canım:)))neyse sana sataşmıyım hadi:)
evet 26 yıldır millete kıyak yapıyosunuz allah razı olsun çok iyisiniz ya-tatlicadiarzu-..valla allaha şükür harika oynadık,beleşten penaltınızıda gördük yani konuşturma beni:)ben yetmiyommu nen fazla sevinmeyin hani ağlayacak duruma gelmiştiniz ya ilk yarılarda
abşam operım senı hııahhahuuyttsüprizzzzz
evet 26 yıldır millete kıyak yapıyosunuz allah razı olsun çok iyisiniz ya-tatlicadiarzu-..valla allaha şükür harika oynadık,beleşten penaltınızıda gördük yani konuşturma beni:)
kaydirigubbakcemile3ya güldürme beni canım ya:))o kadar keyifliyizki valla sataşmalara prim yok o bakıma yanineeee oo kortunmu gülüm :roflol:
evet 26 yıldır millete kıyak yapıyosunuz allah razı olsun çok iyisiniz ya-tatlicadiarzu-..valla allaha şükür harika oynadık,beleşten penaltınızıda gördük yani konuşturma beni:)
aslında daha kalabalık bekliyodum benCADIARZUkızlar bayıldım coşkunuza
o ayrı bu ayrı:)rekabet olsun canım sen gel arkadaşlık başka bu başka olucak o kadar:)aman be gardaşum alun sizin olsun be yawwwwwwwww
beşiktaş fener kupa aman aman dalaşmak olmas yanim a.s.
al gülüm bal şeker olsun kaydirigubbakcemile3konuşsan ne olcek nen he kal bana bir bardak su getir:roflol:
aslında daha kalabalık bekliyodum benCADIARZU
o ayrı bu ayrı:)rekabet olsun canım sen gel arkadaşlık başka bu başka olucak o kadar:)
ben yetmiyommu nen fazla sevinmeyin hani ağlayacak duruma gelmiştiniz ya ilk yarılarda