- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- Konu Sahibi EU2
kız cok espırıksın haa:roflol:
saolun yaa nıe okadr yırtıldınız amma attınız yerlere kendınızı sonundada beles bı penaltı ıse yarar mı yokkkkkkkkkkk
fenerliyiz işte ne yapcamız belli olmaz :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız cok espırıksın haa:roflol:
saolun yaa nıe okadr yırtıldınız amma attınız yerlere kendınızı sonundada beles bı penaltı ıse yarar mı yokkkkkkkkkkk
fenerlümüsün gardaşşş:teytey:
:roflol: fenerlılere gelsın
şimdi dinlediğim tüm şarkılarda,bana herşey şampiyonluğu hatırlatıyo mu diyo yoksamCADIARZU
aynen mekanda baştacı...şşş çarşıııııııııı alayınaaaaaaaaa karşıııııııııı mekanımızdasın bas tacısın ama dısarda yakalamıym senısüprizzzzz
:roflol::roflol::roflol:allah bu duruma düşürmesin yazık yakaydirigubbakcemile3
evet canım bencede..yoksa tıklım tıklım olurdu tirübün gibi olurduhihoyyytkızlar çoğu keşfertmemiştir daha geyiği.bak ben keşfedeli bir ay oldu
hoşgeldinnn:hooray::hooray:fanatık kartallı geldiii:sm_cool:
sedoşum allah rahatlık versin canım mucukkŞeniziyi geceler Kartallar sedoş kaçar
Uykusuzum iki gündür görüşmek üzere
Hoşçakalın Şeniz
hayır canım..son dakkalarda beleşten penaltı aldılar,alex attı4-2bittihosbulduk bu arada 4 1 bitti dimi macc sonunu goremedim
iyi geceler kartaliçem:)mucukk..hepınıze ıyı geceler kızlarr hep destek tam destek dişi kartaliçemler beşiktaşkım:))larımmm