E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
kızlarr bizim bura coştuuuuuuuudelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden..kornalar tezahüratlar aman yarabbiiiiiiiiiii duymanız lazım:roflol::roflol::dance::lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeniz Şeniz ŞenizBir galatasaraylı olrarak tebrik ediyorum kara kartallar sizi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar sene 1991, beşiktaşın şampiyonluk konvoyuna katılmıştık istanbulda çok heyecanlıydıalkisalkisalkis
Bir galatasaraylı olrarak tebrik ediyorum kara kartallar sizi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yarın senin patrona ver o kapaklarıkaydirigubbakcemile34 tane kapak getrdım hee:roflol: ohhhhhhhhhh :hooray:
en zevkli yıllardı..ama çok küçüktüm ben:ecrin_bebek:kızlar sene 1991, beşiktaşın şampiyonluk konvoyuna katılmıştık istanbulda çok heyecanlıydıalkisalkisalkis
eyvallah canım:))saolasın..ortak noktmız fener biliyosunkaydirigubbakcemile5Bir galatasaraylı olrarak tebrik ediyorum kara kartallar sizi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
onlar bi 27 sene daha beklesinler fato-tatlicadiarzu-heheytttttt ben geldim fenere yar etmedik kupa bizimdirrrr
sarı fırtına dimi ya:))o yıllar gerçekten çok ama çok güzelmiş..ben son demlerini hatırlıyorum..sona yetiştim..sülaleden bjklıyım övünmek gibi olsunda:1rolleyes:vışşş ben neler yapmadımki metin feyyaz ali dönemide büyüdüm ben
metine aşıktım :asigim:
üst üste ne şampiyonluklar yaşadık o dönemde çok şanssızsınız bee :1no2:
ama buyıl lig bizim hayırlısıylaa hihoyyyt
bizim ev zaten inliyo gol oldumu..yiğen var benim bide camlardan bağrıyo manyak kapıyı açıyo bağrıyo:))nişanlım bjk lı ama evde uyuyo ve ben paylaşamadım onla sevincimi:çok üzgünüm:ama uyusun askerim ölürüm ona ben:asigim:aman yarabbi bizi görmeliydiniz eşimle golll be demekten bi hal olduk yuppiiiii
bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara sokmayın bizi
korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyorzu biz beşiktaşııııı heheytttttttt
hadi kızlar siyah beyaz en en büyükkkkkkkkkkkkkkk
sarı fırtına dimi ya:))o yıllar gerçekten çok ama çok güzelmiş..ben son demlerini hatırlıyorum..sona yetiştim..sülaleden bjklıyım övünmek gibi olsunda:1rolleyes:
bizim ev zaten inliyo gol oldumu..yiğen var benim bide camlardan bağrıyo manyak kapıyı açıyo bağrıyo:))nişanlım bjk lı ama evde uyuyo ve ben paylaşamadım onla sevincimi:çok üzgünüm:ama uyusun askerim ölürüm ona ben:asigim:
vışşş ben neler yapmadımki metin feyyaz ali dönemide büyüdüm ben
metine aşıktım :asigim:
üst üste ne şampiyonluklar yaşadık o dönemde çok şanssızsınız bee :1no2:
ama buyıl lig bizim hayırlısıylaa hihoyyyt
budur..alkisalkisalkis..annem bile fenerliyse biri neler neler dio bipp:))tarih mi oldum aranızda nee :roflol:
bizde beşiktaşlı olmayan damat beşiktaşlı olmayan gelin aile kapısından içeriye giremez yasakkelime
biz dedenin dedsinden beşiktaşlıyız a.s
paylaşmazmıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok hoşsunuz ya allah ağız tadınızı bozmasınbenim eşimde senin yeğenden farklı değil ki konvoy yapalım dedik kimseden ses çıkmadı evde çoştuk acuk delikafadulden
şampiyonluğumuzu nişanlınla paylaşırsın inşallah tatlım üzülme sennn :sm_cool:
gs'liyim ama bjk'yi cok seviyorum
bu yuzden:
Fenerbahce oldu KEDERBAHCE :roflol: