Dişi 'KARTALLAR'sizi bekliyorum..BJK lıların topiği açıldı....

hoşuna gitti demek canım:1hug:yoksa sende eğer bunlarıda kaydet o zaman
karadenizck5.jpg

335.jpg

Bobo_bjk.jpg

herkes ızmıre gıttı arkdaslarım kıl ezıkbahcelı patronum ızın vermedı baa:nazar:

evett iletin çok güzel olmuşhihoyyyt..eşin fb liymiş sizin evde rekabet vardır diycem ama futboldan hoşlanmıyomuşki:sm_confused:..benim nişanlımda bjk lı ama oda futbolu sevmiyo:dilcikar:benden öğreniyo bişeylerkaydirigubbakcemile3

cnm benım esım futbolcu bjkden nefret eder mac gunu bızı bı gorr::)))

ve aleykümselam:)saol canım iyiyim ben,dier dişi kartallarda iyidir sanırım kendi adıma cvp verdim ama:CüvCüv:..sıkı bir da silva hayranısın belli,adınıda birleştirmişin sanırım...

merhabalarrr efenim
ben de geldimmm
tüm dişi kartallaraa selam ederim nasılsınız inşallah:1hug:

h.g dişi kartal:)

minik kanaryalarda gelebilir mi acep naniknanik

ehuehu fblı bırı yoksa esımmı gonderdı senıı:))

herkes ızmıre gıttı arkdaslarım kıl ezıkbahcelı patronum ızın vermedı baa:nazar:

cnm ozman send enapıyosun patronun kasasını guzelce bosaltıp bjklılere bılet alıyosun bıde ona tebrık mesajı yoluyosun bu jestı ıcn:)

boşver tv den izlersin böcüğüm burda yazışırız bizde
patronuna buda:tomato:

tvden deıl burda olan erkek ark ıle bı yere gtcez :hooray: 26,yıl hasretını ezıkler bızım elımızden tatcaklar yarında formamla gelcem işe :kahve:

tvden deıl burda olan erkek ark ıle bı yere gtcez :hooray: 26,yıl hasretını ezıkler bızım elımızden tatcaklar yarında formamla gelcem işe :kahve:

süprizzzzzsüper
bende yarın formamı giyicem işşallah:ecrin_bebek:...bilgisayardan da patronun için bjk parçaları çal bence:jeyyar:

çalmam mı nan daha dur hele bıde sampıyon olak ozmn gör beni
kovamazda:kahve:

olamazsak aman sessız ol:roflol:

ahh ahh aksam gene ekınlerı dıze kadarı söyluycem :1closedeyes:

ne güzel topiğin hayırlı olsun.o feyyaz metin zamanında ben orta 2.sınıftaydım.bağırarak maç seyrettiğimi, bilirim.annem sinirlenir kızardı sen erkek çocuğumusun.kapı önünden geçen ne der diye.ne güzel yıllardı onlar yaaa.88 muhteşemdi yanlış hatırlamıyosam.bi de serdar bilgili ile yıllar sonra şampiyon oluşumuzu düşünüyorum.eşim cimbmlu ve o yıl kesin şampiyon olamazsınız demişti.çok dua etmiştim ve tutmuştu.eşimin yüz şeklini unutamıyorum.sadece o zaman evliydim.konvoya katılamadım diye çok üzülmüştüm.umarım bu yıl da şampiyon olacağız.maçları işten güçten seyredemesem de kalbim onlarla.
sadece o sinan engin denen adamı sevemedim hiç.o bu takımın yapısında bulunduğu sürece,şampiyon da olsak çok ileriye gidemiceğimizi düşünüyorum.tek yanlış kişi gibi geliyo bana beşiktaşımdaki

olamazsak aman sessız ol:roflol:

ahh ahh aksam gene ekınlerı dıze kadarı söyluycem :1closedeyes:
alamassak canımız saolsun canım:sm_cool::roflol:
ne güzel topiğin hayırlı olsun.o feyyaz metin zamanında ben orta 2.sınıftaydım.bağırarak maç seyrettiğimi, bilirim.annem sinirlenir kızardı sen erkek çocuğumusun.kapı önünden geçen ne der diye.ne güzel yıllardı onlar yaaa.88 muhteşemdi yanlış hatırlamıyosam.bi de serdar bilgili ile yıllar sonra şampiyon oluşumuzu düşünüyorum.eşim cimbmlu ve o yıl kesin şampiyon olamazsınız demişti.çok dua etmiştim ve tutmuştu.eşimin yüz şeklini unutamıyorum.sadece o zaman evliydim.konvoya katılamadım diye çok üzülmüştüm.umarım bu yıl da şampiyon olacağız.maçları işten güçten seyredemesem de kalbim onlarla.
sadece o sinan engin denen adamı sevemedim hiç.o bu takımın yapısında bulunduğu sürece,şampiyon da olsak çok ileriye gidemiceğimizi düşünüyorum.tek yanlış kişi gibi geliyo bana beşiktaşımdaki

:asigim:.t.ederim canım..benim değil hepimizin topiği:)bende şifolu oktaylı amokaçili ertuğrullu sergenli yılları bilirim..90lı yıllar bize uğur getirdi..çocuktum daha..her maça giderdim..oktay avrupa maçlarında golleriyle coştururdu..o zamanki beşiktaş bambaşkaydı be:asigim:..beşiktaş aşkım bambaşka..şampiyonlukta azmı coştuk arabalarla sokaklarda..sesimiz kısılana kadar bağırdık,okulda kavgalarmı etmedik derbi zamanlarıkaydirigubbakcemile3..eski lezzet bambaşkaydı:çok üzgünüm:

karakartalım kupada başarılar...
ölmek var ezikbahçeye kupayı vermek yokkkk

karakartalım kupada başarılar...
ölmek var ezikbahçeye kupayı vermek yokkkk
ezikbahçeyi ablam duysa delirir inan.kız doğduğundan beri fenerli.istanbula gidip,zenci bii adamları vardı,ondan imzalı forma getirdi.hem de evliyken.ama kocası giydirmedi konya sokaklarında.

:roflol:

kızlar şampiyonluk maçına gelecem gibi görünüyo istanbula.iki kızım var onları da getircem.hep birlikte siyah beyaz.biz bu maçı aldık sanki.uzatmadayız ama kupa bizim

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
kupa bizim yine kızlar hahahahaha bu zevki tadamıycaksınız fb hahahahahsırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
goller
yusuf bobo(2gol)holosko...skor BJK4 fb2:lepi:
guiza attığın ok bi yerine girdi:roflol:bayılıyorum kupa maçına:asigim:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
yusuf maçın yıldızıydı,bobo ile iyi paslaştılar..taraftarımızda formundaydı :nazar:
bedavadan penaltı aldılar son dakka ama anca teselli eder onları..avunsunlar onla işte:ecrin_bebek:
dişi kartallarım hepinizi sevinçle kucaklıyorum ve öpüyorum:1hug::1hug:ŞenizŞeniz:hooray::hooray::hooray:

sonunda kartalım layık olduğu yere geldi.çoooooooook sevindim kızlar.şu an istanbulda olmayı çok isterdim

coşş kartalım yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4 - 2

sonunda kartalım layık olduğu yere geldi.çoooooooook sevindim kızlar.şu an istanbulda olmayı çok isterdim
olsun canım kalplerimiz bir:1hug:..derbidede böyle oynasaydık..ahh ahh..neyse...süperiz süperiz..moralim yerine geldi beşiktaşım kendine geldialkisalkisalkis

dişi kartallar hadi coşalım bekliyorum sizi:hooray::hooray::hooray::teytey::teytey::teytey:

X