E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
hoşuna gitti demek canım:1hug:yoksa sende eğer bunlarıda kaydet o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşver tv den izlersin böcüğüm burda yazışırız bizdeherkes ızmıre gıttı arkdaslarım kıl ezıkbahcelı patronum ızın vermedı baa
evett iletin çok güzel olmuşhihoyyyt..eşin fb liymiş sizin evde rekabet vardır diycem ama futboldan hoşlanmıyomuşki:sm_confused:..benim nişanlımda bjk lı ama oda futbolu sevmiyo:dilcikar:benden öğreniyo bişeylerkaydirigubbakcemile3
cnm benım esım futbolcu bjkden nefret eder mac gunu bızı bı gorr::)))
ve aleykümselam:)saol canım iyiyim ben,dier dişi kartallarda iyidir sanırım kendi adıma cvp verdim ama:CüvCüv:..sıkı bir da silva hayranısın belli,adınıda birleştirmişin sanırım...
merhabalarrr efenim
ben de geldimmm
tüm dişi kartallaraa selam ederim nasılsınız inşallah:1hug:
minik kanaryalarda gelebilir mi acep naniknanik
herkes ızmıre gıttı arkdaslarım kıl ezıkbahcelı patronum ızın vermedı baa
boşver tv den izlersin böcüğüm burda yazışırız bizde
patronuna buda:tomato:
tvden deıl burda olan erkek ark ıle bı yere gtcez :hooray: 26,yıl hasretını ezıkler bızım elımızden tatcaklar yarında formamla gelcem işe
şampiyon olursak burayı coşturmayan fenerli olsunçalmam mı nan daha dur hele bıde sampıyon olak ozmn gör beni
kovamazda
alamassak canımız saolsun canım:sm_cool::roflol:olamazsak aman sessız ol:roflol:
ahh ahh aksam gene ekınlerı dıze kadarı söyluycem :1closedeyes:
ne güzel topiğin hayırlı olsun.o feyyaz metin zamanında ben orta 2.sınıftaydım.bağırarak maç seyrettiğimi, bilirim.annem sinirlenir kızardı sen erkek çocuğumusun.kapı önünden geçen ne der diye.ne güzel yıllardı onlar yaaa.88 muhteşemdi yanlış hatırlamıyosam.bi de serdar bilgili ile yıllar sonra şampiyon oluşumuzu düşünüyorum.eşim cimbmlu ve o yıl kesin şampiyon olamazsınız demişti.çok dua etmiştim ve tutmuştu.eşimin yüz şeklini unutamıyorum.sadece o zaman evliydim.konvoya katılamadım diye çok üzülmüştüm.umarım bu yıl da şampiyon olacağız.maçları işten güçten seyredemesem de kalbim onlarla.
sadece o sinan engin denen adamı sevemedim hiç.o bu takımın yapısında bulunduğu sürece,şampiyon da olsak çok ileriye gidemiceğimizi düşünüyorum.tek yanlış kişi gibi geliyo bana beşiktaşımdaki
ezikbahçeyi ablam duysa delirir inan.kız doğduğundan beri fenerli.istanbula gidip,zenci bii adamları vardı,ondan imzalı forma getirdi.hem de evliyken.ama kocası giydirmedi konya sokaklarında.karakartalım kupada başarılar...
ölmek var ezikbahçeye kupayı vermek yokkkk
olsun canım kalplerimiz bir:1hug:..derbidede böyle oynasaydık..ahh ahh..neyse...süperiz süperiz..moralim yerine geldi beşiktaşım kendine geldialkisalkisalkissonunda kartalım layık olduğu yere geldi.çoooooooook sevindim kızlar.şu an istanbulda olmayı çok isterdim