E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
varmı otesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sivaslıyım ben kaydirigubbakcemile3
kızım çaktırma o 2.takımın:))Ama sivaslıyım ben kaydirigubbakcemile3
gülüm hoşgeldin buyur,dişi kartalım benhihoyyytabooooooooooooo kız sen kara kartalmısın abooooooooooo:roflol:
topiğini gördüm slm verem dedim aboooooooooo:roflol:
Ozaman tamamdır kaydirigubbakcemile3 :hooray: Şenizsenin için ben de sivaslı olurum,ama bu yıl beşiktaş olsun canım ya.sivas da haketmedi değil hani:hooray:
ben her biri için verdim kupalarımı:hooray:
abooooooooooooo kız sen kara kartalmısın abooooooooooo:roflol:
topiğini gördüm slm verem dedim aboooooooooo:roflol:
bu sene sampiyon gorelim siziiiiiiölümüne seviyoruz biz beşiktaşı diye bi sözler vardı,neydi bilen var mı
İŞTE BUDURRRRRRR.BAYILIYORUM BUNAdelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:bu sene sampiyon gorelim siziiiiii
olmeden mezara koymayın biziiiii
korkutmaz bizleri musalla tasııııııı
ölümüne seviyoruz biz besiktaşıııııııı....
EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ GERİSİ TRAŞ
allahın izniyle bu sene görücez:Saruboceq zaman burda coşmayan fenerli olsun kızlar hepinizi bekliyorum bakınkaydirigubbakcemilekızlar bi de şampiyonluğu göreydik hayırlısıyla
makberim helalll..:)sende ne kral bjk alkisalkisalkislıymışın valla
bu sene sampiyon gorelim siziiiiii
ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞIIII
alkisalkisalkis
bu sene sampiyon gorelim siziiiiii
ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞIIII
şüphenmi var canım:))fener alsaydı şaşırman gerekmezmiydikaydirigubbakcemile3biz alışkınız biliyosunaz önce BEŞİKTAŞım kupayı aldımı? yoksa bana mı öyle geldiiiiiiiiiiiii? :1shok:
işte mabedim:asigim:
inönüde şampiyonluk kutlamaları nasip eyle yarabbiii:Saruboceq::Saruboceq:sositososito