- 22 Ağustos 2019
- 133
- 156
- 33
- 45
- Konu Sahibi Guzgulleri1
Diseti iltihabi yüzünden sağlam disim düştü.birkac dişimde sallanıyor. Sizler cozum olarak ne ler tavsiye edersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa aynı durumdayım bilio musun yarım doktora gidicem ön alt iki dişim sallanıyor ve resmen koku görünüyor senin ki birden mi döküldü hiç doktora gitmedin mi o sürece gelene kadar cok geçmiş olsunDiseti iltihabi yüzünden sağlam disim düştü.birkac dişimde sallanıyor. Sizler cozum olarak ne ler tavsiye edersiniz
Doktora gittiniz mi yemek atikları diş iltihabına sebep oluyor dişleri temizletmekte diş eti cekilmesini azaltiyor dag kekigini kaynatıp dişlerinizi fircalayin düzenli kullanıldıgında dis eti cekilmesinde faydalı ama ilk olarak doktora görünün
Anladim canım doktora gitmen iyi olacak en iyi tedaviyi o bilebilirDag kekiği troit hastasına iyi değilmiş benimde troit nodüllerin var bu yüzden kullanamiyorum
Ben de 2 yıl önce sallanıyor diye gittim 8 dişte çekilme vardı. Kemik tozu koydu ama öncesinde açtı dişeti diplerimi temizledi ve iki hafta açık kaldı diş etlerim. Şu an o dişlerimde hiç sıkıntı yok maşallah. Hamile olduğum için arka azı dişim de sızlama oldu son iki haftadır doktor çekilme var dedi ama idare ederim. Aynı işlemi yapacak buna ve gerekli gördüğü dişlere Doğumdan sonra. Dişlerimde dolgu çürük vb yok kendi dişlerimi kaybetmek istemedim ben de.Diseti iltihabi yüzünden sağlam disim düştü.birkac dişimde sallanıyor. Sizler cozum olarak ne ler tavsiye edersiniz
Yaaaa bana da bu işlemden bahsettiler peki çok acı oldu mu?Ben de 2 yıl önce sallanıyor diye gittim 8 dişte çekilme vardı. Kemik tozu koydu ama öncesinde açtı dişeti diplerimi temizledi ve iki hafta açık kaldı diş etlerim. Şu an o dişlerimde hiç sıkıntı yok maşallah. Hamile olduğum için arka azı dişim de sızlama oldu son iki haftadır doktor çekilme var dedi ama idare ederim. Aynı işlemi yapacak buna ve gerekli gördüğü dişlere Doğumdan sonra. Dişlerimde dolgu çürük vb yok kendi dişlerimi kaybetmek istemedim ben de.
Çok geçmiş olsun. Siz yine de gidin doktora . Böbrek durumunuzu söyleyin. Böbrekten değil karaciğerden atılacak bir ilaç versin. Yani böyle ilaçlar var. Yalnız durumunuzu kesin belirtin.Gitmedim malesef tek bobrekliyim bu yüzden ilac kullanmiyorum . Doktora gidersem ilaç yazacak diye gitmedim ama şimdi dişlerimi kaybetmeye basladim
Benim acı eşiğim yüksektir çok zorlamadı sadece bir kaç gün çok sıcak yemeniz yasak açık bıraktığı için. Ama diş etleirm çok sızlıyordu soğuk sıcak tatlı vb yerken öyle rahatım ki iki yıldır hatırlamıyorum bile işlemin acısınıYaaaa bana da bu işlemden bahsettiler peki çok acı oldu mu?
Ya şimdi baktım sanki iki dişimi sallayınca sallanıyor gibi ... Ama bahadır diş ipiyle temizliyor, hegun fırçalıyor ve ağız bakım suyu, kekik suyu kullanıyorum. Kanama ve hassasiyetim azaldı acaba discinin dedigi gibi 6 ay beklesem mi? Gebelik de istiyorum aslındaBenim acı eşiğim yüksektir çok zorlamadı sadece bir kaç gün çok sıcak yemeniz yasak açık bıraktığı için. Ama diş etleirm çok sızlıyordu soğuk sıcak tatlı vb yerken öyle rahatım ki iki yıldır hatırlamıyorum bile işlemin acısını
Sallanma var miydiHamşle ile yaşadım ve çay ağacı yağı ile diş fırçaladım.
15 günde bitti.
Başlamadan müdahale ettim.Sallanma var miydi
İltihaplanma yok sadece sızı ve sanırım hafif sallantı var kekik suyu geldi aslında bu dediğinizde yapmak istiyorum.Başlamadan müdahale ettim.
Zaten ara ara kullanırdım çay aacı yağını. Hindistancevizi yağı ile beraber.
İltihap başlayınca her gün 3 kere kullandım
doktora gitmeyip evde bekleyince geçiyor mu? doktora gidince derdinizi anlatırsanız o da ona uyan tedaviyi yapar.siz söylemezseniz dişçi nerden bilecek tek böbrekli olduğunuzu.Gitmedim malesef tek bobrekliyim bu yüzden ilac kullanmiyorum . Doktora gidersem ilaç yazacak diye gitmedim ama şimdi dişlerimi kaybetmeye basladim