disari cikacak kiyafeti olmayan 2 ve 10 yas arasinda fakir kardeslere kiyafet lazim

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
248
arkadaslar annem istanbulda zar zor gecinen bir ailenin cocuklarinin disari cikacak kadar bile kiyafeti olmadigini soyledi.
cevresine sormus ama pek yardimda bulunan olmamis. cocuklarinizin giymeye musait eski kiyafetlerini verebilirseniz kucuk yavrulari mutlu edersiniz.

cocuklar 4 tane en kucugu 2 en buyugu 10 yasindaymis.hem kiz hem erkek ama tam yaslarini bilmiyor. annem 1 ay once kiyafet bulma sozu vermis ama bulamadigindan simdi umutlanmasinlar diye arayip soramiyor. ama bir kac kiyafet veren olursa tam yas ve cinsiyetleri ogrenip ekleyecegim.

istanbulda yasayan ya da posta yoluyla gonderebilecek olanlar lutfen yardiminizi esirgemeyin.

ah bak ya şu hale biz nankörlük yapıyor bi giydiğimizi 2. kere giymek istemezken insanların yerine kendimizi koyamıyoruz... baksana kimse rağbet etmemiş. cnm benim kızım küçük uzağım. keske imkanım olsaydı. içim sızladı...

Ben evli değilim çocuğum da yok Ama yardım etmek isteyenler küçük para yardımı yapabilir Hesap numaranız varsa belki 5-10 tl de olsa yardım toplanıp anneniz vasıtasıyla alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…