Arkadaşlar, bulunduğum şehirde, şubat ayından itibaren özel bir klinikte diş teli tedavisine başladım. 6 aylık bir tedavi sürecim var ve her ay düzenli olarak kontrollerimi yaptırdım. Yakında tayin durumumdan dolayı şehir değişikliği yapmak zorundayım. 7, 8 saatlik uzak ta bir şehre gideceğim. Gidersem artık aylık kontrollere gitmek çok zor olacak benim için, dolayısıyla gidemezsem de tedavim yarım kalcak. Paramı da peşin vermiştim. Bunun için bulunduğum şehirde başka bir doktora gidersem sanırım ücretli yapacağım kontrollerimi ve maddi olarak ta ekstra masraf cıkacak benim için. Bu tedavi sürecinde üst ve alt dişlerim takıldı, ince tellerden kalın tellere de geçildi vs. Alt dişlerim düzeldi sayılır sadece üst iki dişimdeki ufak yamukluk devam ediyor düzelmesine daha zaman var sanırım. Bu yüzden üst tellerim daha duracak gibi görünüyor. Bu tedavi sürecinde daha ne gibi işlemler yapılacak bu süreci yaşayan bilen var mı ? Dislerime ileriki zamanlarda ekstra baska bir aparat takılıyor mu ? Yani şehir degişikliginde yeni doktor benim tedavimde ne gibi işlemler yapacak ? İlk gittiğim doktor yeni gideceğim doktora tedavimle ilgili bilgi verebiliyor mu ? Nasıl olacak bende bilmiyorum. Bu durumu yaşayıp deneyimleyen var mı aranızda ?