• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli taktıranlar bakar mısınız?

mmeelleekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
13
0
36
Kayseri
arkadaslar ben bu hafta diş teli taktırcam ve iki dişimin çekilmesi gerekiyor ama dişlerim arkadan degil ön alt iki dişim çekilecek daha fazla çürük oldugu için tel taktıran arkadaslara sorum şu acaba diş çekilen boşluklar ne kadar sürede doluyor? yani o iki dişimin boşluğu kaç ayda dolar acaba ben 19 yaşındayım yardımınız için şmdiden teşekkür ederm ...

arkadaslar herkes okuyup geçiyo mu yaa:( bi cvp verecek yokmu arkadaşlar çekilen dişlerin boşlukları ne kadar sürede doluyo ???

cnm benm kardeşim de tel tedavisi gördü, ama o 16 yaşında başladı, şimdi 20 yaşında tedavisi bitmek üzere. üst damak problemleri çoktu o yüzden uzadı.
onun da alt çeneden 4. dişleri çekilmişti. tamamen diğer dişlerin yerleşip o boşlukların kapanması 9 ay filan sürmüştü ama şimdi çok güzel. zaten o çekimlerin tam boşluğu 2 ay filan sürüyo sonra tellerle onu ayarlama yapıyolar, şimdi çok rahat :64: inşallah sennkiler de iyi olur

canım çok teşekkür ederm arkadan çekilse dişler hiç sorun değil de öndeki dişim çekildi ve korktum uzun sürew böyle gezmekten ceevapladıgın için gerçekten çok teşekkür ederm

bende tel taktrdm toplam 1,5 sene sürdü sürmedi yani
ama her tedavi farklı oluyo bende üstten arka taraftan 2 tane çektrdm ama uzun sürmedi aralığın kapanması bende şimdi 16 yaşındaym ama taktırdığımda 13 falandım :)

mrb benimde 20 liklerim dahil 8 dişim çekilmişti..4 ü önde diğer 4ü de 20 lik dişlerimdi..teller takıldığında 18 yaşındaydım ve şuan 25 yaşındayım.. nisanda çıkıcak tellerim,artık evleniorum çıkarın dedim yani..düşünün nişanımda telliydim..ama kimse tellerim olduğu için garipsemedi..ben takıntı yapıyorum biraz..doktorla çok tartışmalarımız oldu..ve yettii artık..sağa çakiyo sağ taraf boşluk kalıo,sola çekio sol taraf boşluk kalıo..Allahtan şuan hiç bir boşluk yok..ama çok merak ediyorum çıktığı zaman nasıl olucak..
tüm tel takıcak arkadaşlara kolay gelsin.. gerçekten uzun sürdüğü zaman zor bi süreç..sonuç hepimiz için güzel olur umarım.. :46:

canım ben de taktım 2 sene kadar ama benim dişlerimde boşluk olmadıgı için bilemiyrm. sadece sekil bozukluğu vardı onlarda 2 3ayda düzeldi fakat tabi yerleşmesi için gelişim tamamlanana kadar takıyosun yinede telleri.

arkadaslar ben bu hafta diş teli taktırcam ve iki dişimin çekilmesi gerekiyor ama dişlerim arkadan degil ön alt iki dişim çekilecek daha fazla çürük oldugu için tel taktıran arkadaslara sorum şu acaba diş çekilen boşluklar ne kadar sürede doluyor? yani o iki dişimin boşluğu kaç ayda dolar acaba ben 19 yaşındayım yardımınız için şmdiden teşekkür ederm ...

meraba benimde köpek dişlerin yanındaki dişler çekilde üstten ve alttan 1 ay geçti kaymalar başladı ama tamamen kapanmadı tabi. o boşlukların dolması 1 sene sonra kapanır diyolar. bi arkadasım önden sadece tek diş çektirdi 2 ay oldu kapandı sadece hafif aralık var

bende tel taktıralı 10 ay oldu 4 tane dişim çekildi ıkısı ustte ıkısı altta..bir boşluk doldu tam olarak ama diğerleri daha tamamen kapanmadı:(son kontrolümde bi bu kadar daha var mı diye sordum belki daha bile fazla var dedi doktorum:(canım sıkıldı benimde ama yapıcak bişey yok taktırdık bekleyip görücez..gece gündüz lastiklerimi çıkarmadıgım halde böyle bıde ıhmal etseymısım lastıklerı nolurdu bılemıyorum..bu arada yasım 26

Dişlerin yerlerinin dolması kemik yapısına bağlı gelişirmiş.Benim boşluklarım 4 ayda anca dolmuştu.Bazısının 2 ayda da doluyor.Yapısal bişi yani..

Back