Nasıl ordan çıktı ki sabittir braket telden çıkması pek mümkün değil. Yutma aşamasına gelmesi ilginçCuma günü yapışkanından çıkan braketi az kaldı yutuyorum hatta yuttum sandım. Ağzımdakileri korkudan boşalttım bulamadım tamam gidiyoz galiba derken son anda bulduk Allah'tan. Şimdi ağzımda kocaman en arkada braketsiz tel duruyo inşallah bi sıkıntı çıkmaz.
Yapışkanını braketin üstünde aynen duruyo dişimden kopmuş bu benim hatam mıdır sizce? yoksa kötü yapışmasından mı?
Ha bu yorumu okuyanlar çok korkmasın önemli bir mesele değil.
Braketi içimi rahatlatmak için aradım acayip stres oldum yuttum diye. Bide çıktı mı ne zaman çıkacak stresi yapmak istemedim.Hahaa çok iyi ya bi de braketi mi aradınız, zaten parasız takar kaldı ki 2-3₺ tanesi braketin, yemek yerken tel yanağınıza ve dilinize zarar verebilir,1 sn de yapıştırılır zaman kaybı(((
en sondaki dişti. Onu baya salladım çıkartmaya çalıştım çıkmadı 3 gün sonra işte yemek yerken tesadüf çıktı nasıl oldu bende anlamadım.Nasıl ordan çıktı ki sabittir braket telden çıkması pek mümkün değil. Yutma aşamasına gelmesi ilginç
Yapışkanının çıkması senin hatan değil, braket ya da tel eğer kırılsaydı senin hatan olurdu. Sert bir şeyler yemenden dolayı kırılırdı.
Keşke sallamasaydın ben hiç uğraşmadım sorun olmadıen sondaki dişti. Onu baya salladım çıkartmaya çalıştım çıkmadı 3 gün sonra işte yemek yerken tesadüf çıktı nasıl oldu bende anlamadım.
Hiç merak etme 2 hafta içinde alışacaksın rahatça yemek yiyebileceksin. Üstler takılalı da çok fazla olmamış aslında. Benim 1 seneyi geçti tedavim başlayalı. Tel takıldıktan 10 ay sonra filan dürüm ısırmaya başlamıştım. Korkuyodum kırılır falan diye. Zaten yavaş yavaş neyi yiyebileceğine alışıyosunHerkese Merhaba. Benim 4 aydır üst dişlerimde tel vardı. Dün de alt dişlerime takıldı. Bir de doktorum üstteki braket takılı olan en sondaki sağ ve sol azılarıma mavi-gri renkte bir yükseltici yaptı. Doktorum çok fazla bilgi vermedi yükseltici hakkında ve ben bu yükselticilerden çok rahatsız oluyorum. Neden yaptı sizce ve tedavinin sonuna kadar kalır mı. Bir de hiç bir şey çiğneyemiyorum haliyle ne zamana alışırım. Tellere alışırım diyorum da bu yükselticilerle ben nasıl yemek yiycem çok mutsuzum
Hiç merak etme 2 hafta içinde alışacaksın rahatça yemek yiyebileceksin. Üstler takılalı da çok fazla olmamış aslında. Benim 1 seneyi geçti tedavim başlayalı. Tel takıldıktan 10 ay sonra filan dürüm ısırmaya başlamıştım. Korkuyodum kırılır falan diye. Zaten yavaş yavaş neyi yiyebileceğine alışıyosun
Alt dişler daha hassas oluyor telin kırılma olasılığı daha yüksek. İlk zamanlarını yumuşak şeyler yiyerek geçir. Ben 2 hafta içinde adapte oldum alt tellerime. Yavaş yavaş daha az yumuşak olan şeyleri de yiyebilirsin.
Yükseltici dediğin ne oluyor bilmiyorum. Köpek dişimin braketinin üstünde tel gibi bi şey var ondan mı bahsediyosun acaba. Benim dudagıma takılıyor yara yapıyor sürekli.
Herkese Merhaba. Benim 4 aydır üst dişlerimde tel vardı. Dün de alt dişlerime takıldı. Bir de doktorum üstteki braket takılı olan en sondaki sağ ve sol azılarıma mavi-gri renkte bir yükseltici yaptı. Doktorum çok fazla bilgi vermedi yükseltici hakkında ve ben bu yükselticilerden çok rahatsız oluyorum. Neden yaptı sizce ve tedavinin sonuna kadar kalır mı. Bir de hiç bir şey çiğneyemiyorum haliyle ne zamana alışırım. Tellere alışırım diyorum da bu yükselticilerle ben nasıl yemek yiycem çok mutsuzum
Çok güzel düşünmüşsünüz heray fotoğraflamayıEki Görüntüle 1842758 Benimde 7.5 ay oldu teller takilali son 2.5 ayim kaldi sukur :)
Cok tesekkurler canimhilkad zaten duzmuş dişelrin yandakinıde sıraya koyunca mukemmell olmuşş:) güle güle bol gülüşler :)
Tesekkur ederim canimÇok güzel düşünmüşsünüz heray fotoğraflamayıalt dişler düzgünmü sonramı takılacak tel acaba??? Nerede ve kim ortodontistiniz????
Ankarada hekimin adı nedir?? Ne güzel düşünmüş heray foto çekmiş, iyi fikirTesekkur ederim canimAnkarada taktirdim ben tek ust cene altta yok alt dislerim duz evet
Yanlız fotolari ben cektim hekim digil hic bir hekim aylik resim.cekmez her kontrolden sonra degisim surecini gormek adina ben cekiyorum dr taninmis biri degil cok genc bir bayan ismini bile bilmiyom desem yeridir her ay sadece 10 dk goruyorum kendisini cunki ama gittim yer keciören dentplus agiz dis hastanesiAnkarada hekimin adı nedir?? Ne güzel düşünmüş heray foto çekmiş, iyi fikir
Telleriniz hayırlı olsun . Bunu doktorunuz söylemedi mi herkesin farklı diye biliyorum. Benim ki 7 mm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?