Aslında fakülte iyi olur ama asistan hekimlerle çalışmayın..uzman olmasını özellikle talep edinBir de aslında ben Kırıkkale Üniversitesi diş fakültesinde tedavi sanşım var orda okuyorum ve sıranın çabuk geldiğini söylediler ama bi arkadaşım devlete bulaşma özelde yaptır diyo bi yandanda bütçemi zorlasam mı diyorum kararsız kaldım
Metal braketlerle mi bu rakam??tedaviniz uzunmu sürecek acaba??yaş kaçtı bu arada?? Pazarlık payı vardır dediği fiyatı vermeyin aslaÜst çenem ve dişlerim öne doğru çıkık ve iri dişleklik hafiften Enver bey üstten iki diş çekimiyle öne gelen dişleri geriye alırız demişti 5000lira da fiyat vermişti
5000₺ çok pahalı değil 7000 duymuştum birinden dolara göre ilerliyo piyasa,size 5000₺ dediyse 4000₺ e anlaşırsınız, miadenti mi sordunuz?? Konya yolunda diş hastanesi ,hacıbabanın karşısıÖylemi bende adam ünlü diye geçen seneden beri 5000i nasıl çıkarırım diye düşünüyorum. Yaşım 18 metaldir herhalde o dediğiniz yer nerde
Aynen öyle,fakültede yeni mezun yada mezun olmamış çocuklar dişlerinizde denemeler yapabilirler:)))çok iyi araştırarak özel en mantıklısı, taksitle ödeme yapıcaksınız zatenYani bana çok pahalı geliyo kaldı ki çekim ücretleri hariç dedi ek ücretler hariçmiş sırf bu yüzden devlette sıra bekleyesim var sonra özele sevkimi falan isterim diyorum şu metalleri bi taktırıyım ama Üniversite hastanelerine hiç güven olmuyo hemde hiç denek olarak kullanılmak biraz daha para için sağlam bacağı alçıya almak yaşadığım gördüğüm şey işte diş estetik olunca da riske atasım gelmiyo bi yandanda
Muayene ücreti almaz çoğu yer size denk gelmiş aslında, extra masraf katmasınlar mesela diş çekimini devlette ücretsiz yaptırabilirsiniz dolgularıda aynı zamanda, ortodontist söyler devlet yapar diğer şeyleri, temizletmeye devlete gidiyodum benİşte özeldede ona muayene ücreti buna muayene ücreti napcam bilmiyorum
Tlfonda randevu alırken sorun muayene ücretini alanlara gitmeyin, ankaradaki ortodontist listesi var google yazın çıkıyor, ıvır zıvır extra şeylere para verrseniz altından kalkamazsınız tüccar çoğu hekim, dikkat edinAdı duyulmuşlar alıyor malesef
Etrafınızda tel taktıran varsa onları referans alın, inş gerçektenbu işi dt zihniyetiyle yapan tüccar olmayan denk gelir,gideceğin hekimin adını ve kliniğini google yaz yorumlara dikkat et ve şikayetvar.com a bakıyorum bazen şok oluyorum doktorlarla ilgili...kolay gelsin:))))Farkındayım böyle olcağının. O yüzden öneri istiyorum yaptıranlardan adam akıllı işini yapan bir doktor vardır inş
Hayırlı olsun. Sizin problem neydi tam olarakdamaktaki vıdalara takılan lastıklere ilave bıde 3 gen lastıklere başladık hadı hayırlısı sayılı günlerr :) Eki Görüntüle 1835908
Hayırlı olsun. Sizin problem neydi tam olarak
Size bir sürü soru sormak istiyorum özelden mesaj atabiliyo musunuz acaba?benim cene darlığım vardı ..ön dişlerim öne cıkık fırtlak denilenden bir cene ve diş yapım vardı.. ama artık sona yaklaştımm. benım albumumde ilk gunden bugene gelene kadar olan foroları görebilirisnız..
Yüzünüz çok zayıfladımı, tedavi sırasında çok kilo verdim ben görenler bırak artık şu tedaviyi yüzün çok çöktü, dudaklarımın yanındaki oluklarda çizgiler derinleşmişti, 3 yıl oldu biteli yeni yeni yanaklarım doluyor..30 yaştan sonra yüz çok değişiyor sanırımbenim cene darlığım vardı ..ön dişlerim öne cıkık fırtlak denilenden bir cene ve diş yapım vardı.. ama artık sona yaklaştımm. benım albumumde ilk gunden bugene gelene kadar olan foroları görebilirisnız..
bende kğ kaybı olmadı yanı ilk zamanlar damagıma bı apareyde takıldıgında verdım 3 kğ sonra gectıi oyuzden yuzumde zayıflıga baglı cokme olmadı.. zayıflayınca yuzden verdıysen kıloyu oyuzden dıkkat cekmıstır.. keşke bende az zayıflasam ..Yüzünüz çok zayıfladımı, tedavi sırasında çok kilo verdim ben görenler bırak artık şu tedaviyi yüzün çok çöktü, dudaklarımın yanındaki oluklarda çizgiler derinleşmişti, 3 yıl oldu biteli yeni yeni yanaklarım doluyor..30 yaştan sonra yüz çok değişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?