• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Bonding ücreti ne kadardı ? Evet dislerimden destek alıyorum ama son zamanlarda destek almamaya çalışıyorum
Yutkunurken doğru destek alınacak yer ön üst iki dişin damak başlangıcı, yılların alışkanlığından vazgeçip alışırsan ne güzell..bonding ben implant yaptırmıştım hekim ücretsiz hediye yapmıştı..tanesi 250₺ yaklaşık bonding

Filmler var elimde. Bencede cok pahali en fazla 5.500 tlye kadar cikabilirim. Hayir metal braket kullanilacak. Butun birimler bi arada derken anlamadim oyle olana gitmek daha mi iyi ? Devlet hastaneleri iyi yaparmi dolgu vs ona guvenemiyorum onerebilecegin bi hastane varmi ıstanbul anadolu yakasinda ?
ben benımkını tavsiye ederım ..
dr ortodontıst diye ararttır googlede cıkar ..optımumun orda üstelık ön görüşme ucretsız bişi kaybetmeesin :)

Yutkunurken doğru destek alınacak yer ön üst iki dişin damak başlangıcı, yılların alışkanlığından vazgeçip alışırsan ne güzell..bonding ben implant yaptırmıştım hekim ücretsiz hediye yapmıştı..tanesi 250₺ yaklaşık bonding
Alt tarafta tutmaya calisiyorum dilimi
tel taktırmadan önce iki alttan iki üstten olmak üzere dört dişimi çektirdim. dişlerim tamamen düzgün ve sıralı oldular. yaşınızla alakalı bir şey söyleyemeyeceğim, belki tedaviniz küçük yaştakilere göre biraz daha uzun sürebilir ama tedavi bittikten sonra düzeleceğini düşünüyorum. dişinizin diğerinden önde olmasının sebebi ağzınızda tüm dişlerin sıralanabilmesine yetecek kadar yer olmaması olabilir. bir dişinizi çektirdiğinizde yer açılır ve dişleriniz düzelir.
küçük azı dislerinizi mi cektirmistiniz ?

merhabalar. yaklaşık 5 aydır tel kullanıyorum. üstten ve alttan 2şer olmak üzere toplam 4 diş çektirdim. üst çarpaşık dişlerim düzelmeye başlayınca aralarında birkaç milimlik boşluklar oluştu. gülümserken orası delik gibi görünüyor ve telli gülümsemeyi sevmeme rağmen o deliklerden nefret ediyorum. ortodontisim dişlerin yıllardır üstüste olmasından dolayı ordaki kemiklerin eridiğini söyledi. istersem kemiktozu uygulaması önerebileceğini söyledi.
ama zaten ayrık dişlerin tedavisinde de ortodonti kullanılmıyor mu? nasıl oluyor da ordaki kemikler eriyor anlamıyorum :KK43: böyle bi durum yaşayan varsa lütfen paylaşabilir mi :( lütfen lütfen :(

halbuki tel taktırırken ne de hevesliydim olsun telli de gülümserim diye :( ama şimdi hem telli hem boşluklu oldu dişlerim, dudaklarım kapalı gülümseyince de botokstan şişmiş gibi görünüyorum :KK61::KK61::KK61:

Ankarada doktor tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Diş hekimliği konusunda soruyosanız,estetik diş hekimliği için Mehmet Sıdar(Dişvest)kızılayda, ortodonti için Cem Baykanın hakkında güzel yorumlar var google da adını yazarsanız,tunalı da volkan aykaç donanımlı yani her bölüm için farklı hekim ismi söyleyebilirim:))))

Diş hekimliği konusunda soruyosanız,estetik diş hekimliği için Mehmet Sıdar(Dişvest)kızılayda, ortodonti için Cem Baykanın hakkında güzel yorumlar var google da adını yazarsanız,tunalı da volkan aykaç donanımlı yani her bölüm için farklı hekim ismi söyleyebilirim:))))
Tel için istiyorum evet kızılayda Enver akını biliyorum sadece ona gittim cem baykanı da duydum

Tel için istiyorum evet kızılayda Enver akını biliyorum sadece ona gittim cem baykanı da duydum
Enver Akını ben de duymuştum..2-3 hekime danışmalısınız hepsi farklı şeyler söylecektir..diş çekim yapmayan da olacaktır..cem baykanla ilgili 70-80 olumlu yorum var ona da bi görünün derim,bu ikisinin kliniği var sabit ortodontist yani, her aradığınızda yerlerinde olacaktır

Cem Baykan sanırım ilk muayene ücreti aldığı için ona görünememiştim. Farklı yerlere görünmek istiyorum ama para sıkıntı ve kime görüneceğimi bilmiyorum her yere güvenipte girememiştim

Cem Baykan sanırım ilk muayene ücreti aldığı için ona görünememiştim. Farklı yerlere görünmek istiyorum ama para sıkıntı ve kime görüneceğimi bilmiyorum her yere güvenipte girememiştim
Ewet 2 yıl evvel cem bey 100₺ muayene ücreti diye duymuştum,anlaşırsanız muayene parasını düşüyor,gerçi 5000-6000 tutarsa tedavi 100₺ inse ne olur :))))ama birçok yer muayene ücreti almıyo...

Evet bencede çok kaldıki sadece fiyat araştırması yapıyordum :) sizin başka bildiğiniz var mı adı duyulmuş ama çok uçuk rakamlar istemeyen

Evet bencede çok kaldıki sadece fiyat araştırması yapıyordum :) sizin başka bildiğiniz var mı adı duyulmuş ama çok uçuk rakamlar istemeyen
Miadent var ama muayene ücreti kesin alınıyor,kafa filmi ve panoromik extra rakam kafa filmini tomografi merkezi çekiyor 100₺ sanırım, sizin dişlerdeki sorun nedir tahmininizce????

Bir de aslında ben Kırıkkale Üniversitesi diş fakültesinde tedavi sanşım var orda okuyorum ve sıranın çabuk geldiğini söylediler ama bi arkadaşım devlete bulaşma özelde yaptır diyo bi yandanda bütçemi zorlasam mı diyorum kararsız kaldım

Back