- 22 Aralık 2015
- 232
- 30
- 98
- 31
Konuşurken hava çıkarmıyorum artık:))))benim ortodontik tedavim sonucu alt iki diş kökümde lezyonlar oluştu..milyonda bir olurmuş o da beni bulmuş..elmayı ısırarak yiyemiyorum maalesef..zaten tel takarsan en az 4 yıl kuvvetli bişey yiyemiceksin..kökler hassas olduğu için..bazı openbite kapanışta bonding yapılıyo..ankaradaysan estetik diş hekim önerebilirim..eski msjlarıma bakarsan epey yazdım..
İstanbuldaysan tamda Türkiyenin en iyi estetikdiş hekimi Galip Gürel var:)))Tarkan Ajda Pekkanın diş hekimi,Benim hekim(M.Sıdar)ın arkadaşı..nişantaşında yeri..Galip Gürel pahalı ama orda olsaydım paraya kıyardım..Nebahat Çehreninde hekimiymiş porselen-kristal karışımı lamina yapıyo..ışıl ışıl..istanbuldayım canım şu an...( ankarada yaşamıyorum artık...
İstanbuldaysan tamda Türkiyenin en iyi estetikdiş hekimi Galip Gürel var:)))Tarkan Ajda Pekkanın diş hekimi,Benim hekim(M.Sıdar)ın arkadaşı..nişantaşında yeri..Galip Gürel pahalı ama orda olsaydım paraya kıyardım..Nebahat Çehreninde hekimiymiş porselen-kristal karışımı lamina yapıyo..ışıl ışıl..
Ya bencede dişlerinin buyüklugü cok guzel büyük disleri seviyorum bende.Ama gec degil doktorun hatasi oldugu icin suan gidip soyleyebilirsin.Eki Görüntüle 1817501 Merhaba kizlar.bugun tellerim cikti ama hic mutlu degilim keske cikarmasaydim diyorum suanda. Dislerim cok buyuk ve cirkin geliyor bana. Ayrica on iki disimden birisi daha geride. Ya hic memnun degilim
Kendine ait muayenehanesi olabilir de olmayabilir de ama olan bi doktoru tercih ederim. Hem devlette hem özelde çalışabilir bir doktor.Arkadaslar merhaba,
Ben de dis teli taktirmayi dusunuyorum.bir ark imin tanidigi bir doktora gorunucem.bu doktor devlet hastanesinde calisiyor.henuz gorusmedim.bu simdi kendine ait muayenehanesi vardir degil mi?hem hastanede calisip hem de muay.acabilir mi bir doktor?ilk sorum bu.konulara cok yabanciyim.
Disi gormeden fiyat vermedi.ortalama fiyatlar nedir.soyle ki benim ust dislerim cok az problemli fakat alt kesici dislerim içiçe fena. 3000 3500 fiyat uygun mudur.yoksa pahali midir sizce?bu ikinci sorum
Bende 32 dis var.simdi alt ust en sondaki disler cekilecek buyuk ihtimalle.agiz cok kalabalik.bu disleri tel i takan doktor mu cekecek?yoksa nerde cektirelim.
Sizin tavsiye edebileceginiz guvenilir, isini yapan ve tuccar olmayan bir ortodontist var mi istanbulda?
Simdiden cok tesekkurler
Kendine ait muayenehanesi olabilir de olmayabilir de.....ir.
Geç kalmadan yaptırın zorlu bir süreç olacak zaten
Özelde yaptırırsanız muhtemelen ödersiniz ama çok pahalı olacağını sanmamCok tsk ederim cevap icin.peki bu dis leri cektirmek icin de ayrica ucret odeyeck miyiz?
Durum bildir rica ederim :)Cok tesekkur ederim cevap icin canim.yarin gidiyorum ilk kez gorunmeye hadi bakalim hayirlisi
Sağlık Bakanlığına göre hekim yalnızca tek bir yerde çalışma hakkına sahiptir..ben böyle bi hataya düştüm..hekim 6 yerde birden serbest çalışıyordu..)))fatura ve filmimi,hasta kayıtlarımı elinden alamadım maalesef,kayıtsız çalışılan bir kliniği benim ihbarım üzerine kapatıldı..lütfen sabit ortodontist seçin!!!!!Arkadaslar merhaba,
Ben de dis teli taktirmayi dusunuyorum.bir ark imin tanidigi bir doktora gorunucem.bu doktor devlet hastanesinde calisiyor.henuz gorusmedim.bu simdi kendine ait muayenehanesi vardir degil mi?hem hastanede calisip hem de muay.acabilir mi bir doktor?ilk sorum bu.konulara cok yabanciyim.
Disi gormeden fiyat vermedi.ortalama fiyatlar nedir.soyle ki benim ust dislerim cok az problemli fakat alt kesici dislerim içiçe fena. 3000 3500 fiyat uygun mudur.yoksa pahali midir sizce?bu ikinci sorum
Bende 32 dis var.simdi alt ust en sondaki disler cekilecek buyuk ihtimalle.agiz cok kalabalik.bu disleri tel i takan doktor mu cekecek?yoksa nerde cektirelim.
Sizin tavsiye edebileceginiz guvenilir, isini yapan ve tuccar olmayan bir ortodontist var mi istanbulda?
Simdiden cok tesekkurler
Teli takan dt ortodontist ise dişi çekmez,ama diş hekimleri de tel takabiliyor amatörce onlar dişi çekebilir..ortodonti için ortodontist seçilmeli çünkü extra 3 yıl eğitim alıyorlar 5 yılın akabinde...Kendine ait muayenehanesi olabilir de olmayabilir de ama olan bi doktoru tercih ederim. Hem devlette hem özelde çalışabilir bir doktor.
3500 fiyat gayet iyi. Ben 5000'e yaptırdım.
Teli takan doktor da çekebilir hastanedeki başka bir doktor da çekebilir.
Geç kalmadan yaptırın zorlu bir süreç olacak zaten
www.drortodontist.com.tr
anadolu yakasında optımumum orada
berrin usta doktorum.2,5 -3 sene demişti ama yaz sonu cıkıcak kısmetse
2 sene önce 5 bın ödedım :) taksitle ama :)Ücret ne kadar ödediniz acaba?
2 sene önce 5 bın ödedım :) taksitle ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?