- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
Canim tez zamanda kurtulursun insallah.. takarken acı hic yok anlamiyosun bile ama aksama doğru agri kesici almani öneririm benim aci esigim yüksektir ondan cok agir gecmedi ama agiriyor biraz disler hareket ediyor sonucta. Dis fircanida su dönemlerde yumusak (soft) tercih edersen cok rahat edersin digerleri biraz agri yapiyor. Bu konuda 4 senelik bir deneyimim var aklniza takilanlar olursa cevaplarim.kızlar telim bu cumartesi takılıyor korkuyorum acıkcası stres bastı cok agrım sızım olurmu birde nasıl diş fircası almalıyım ??
yok cnm zonguldaktayım ankaradan gelicek persembe film cekilcekMerhaba İstanbuldasınızz Ankaradan mı ortodontistiniz gelecek...panoromik filminizi ve faturanızı alın mutlaka hekiminizden...hekiminiz kim acaba??
cok sagol canım kimisi cok agrı oluyo pişman oldum agrısı yüzünden yazanları okudum korktum birazCanim tez zamanda kurtulursun insallah.. takarken acı hic yok anlamiyosun bile ama aksama doğru agri kesici almani öneririm benim aci esigim yüksektir ondan cok agir gecmedi ama agiriyor biraz disler hareket ediyor sonucta. Dis fircanida su dönemlerde yumusak (soft) tercih edersen cok rahat edersin digerleri biraz agri yapiyor. Bu konuda 4 senelik bir deneyimim var aklniza takilanlar olursa cevaplarim.
cok sagol canım kimisi cok agrı oluyo pişman oldum agrısı yüzünden yazanları okudum korktum birazcalısıyorum da işime etki ederse die endişeliyimde
Korma sonucunu düşün mukkemmel oluyor dislerin. eskiden gulmeye utanirdim o kdrda yamuk yumuk degildi dislerim benim sorumsuzlugumdan 4 yıl surdu 1 2 yila cikaririz demisti dr :) inan o kadar buyuk rahatlik ki agrisinida agri kesicilerle halledersin zaten 2 bilemedin 3 aya alisiyosun ilk gunler evet agri yapiyor ama korkutma hic kendini yaptır kurtulcok sagol canım kimisi cok agrı oluyo pişman oldum agrısı yüzünden yazanları okudum korktum birazcalısıyorum da işime etki ederse die endişeliyimde
İnanırmısın hiç ağrım olmadı benim hekim bile şaşırdıgece çok ağrıcak dediler sıfır ağrı..ağrı eşiğim yüksekmiş benim,tel değişikliğinde bile ağrı olmuyodu...sıvı gıda ile beslenirsin dediler..ilk gün katı gıda yemiştim..çok kilo verdim yüzüm çok zayıfladı benim..tek üzücü ve beklenmeyen yanıbuyducok sagol canım kimisi cok agrı oluyo pişman oldum agrısı yüzünden yazanları okudum korktum birazcalısıyorum da işime etki ederse die endişeliyimde
bende zayıfım 50 kiloyum zayıflıycam diye cok korkuyorumİnanırmısın hiç ağrım olmadı benim hekim bile şaşırdıgece çok ağrıcak dediler sıfır ağrı..ağrı eşiğim yüksekmiş benim,tel değişikliğinde bile ağrı olmuyodu...sıvı gıda ile beslenirsin dediler..ilk gün katı gıda yemiştim..çok kilo verdim yüzüm çok zayıfladı benim..tek üzücü ve beklenmeyen yanıbuydu(((((keşke sabit bi ortodontistle çalışsaydın....
Tedavi nekadar sürermiş??metal braket mi kullanacak hekimbende zayıfım 50 kiloyum zayıflıycam diye cok korkuyorum
yaptırcam benimde cok yamuk degil 2 3 dişimde sorun vaar ama agzım acık hic gülemiyorım hep agzımı kapatırım gülerken rahatsız oluyorum dişlerimden bu yüzden agrıları cekcem bakalımKorma sonucunu düşün mukkemmel oluyor dislerin. eskiden gulmeye utanirdim o kdrda yamuk yumuk degildi dislerim benim sorumsuzlugumdan 4 yıl surdu 1 2 yila cikaririz demisti dr :) inan o kadar buyuk rahatlik ki agrisinida agri kesicilerle halledersin zaten 2 bilemedin 3 aya alisiyosun ilk gunler evet agri yapiyor ama korkutma hic kendini yaptır kurtul
2 sene dedi evet metal insallah uzamaz cok yas zaten 30Tedavi nekadar sürermiş??metal braket mi kullanacak hekim
Dişlerim yamuk değil dediniz ama 2 yıl uzun süre yamukmuş epey demekki:)))))benim 8 ay sürdü...2 yılda pekiştirme süresi var,hekiminiz söylemiştir..dişin arkasına tel(retainer) takılıyo yoksa tekrar bozuluyo maalesef2 sene dedi evet metal insallah uzamaz cok yas zaten 30
evet ne bilim 3 4 sene olanları duydum bide yas ileri oldugundan 2 seneyi cok bulmamıstımDişlerim yamuk değil dediniz ama 2 yıl uzun süre yamukmuş epey demekki:)))))benim 8 ay sürdü...2 yılda pekiştirme süresi var,hekiminiz söylemiştir..dişin arkasına tel(retainer) takılıyo yoksa tekrar bozuluyo maalesef(((
Bende senin gibi 30 yaşımda başladım tedaviye kusursuz bakmama rağmen bozulmaya başladı..hekim bozulmaz bozulursa paranı iade ederim dedi..paramı geri aldım 3.750₺ mı..:)))))o zamanın parasıylaevet ne bilim 3 4 sene olanları duydum bide yas ileri oldugundan 2 seneyi cok bulmamıstım
nasıl yani tedavi bitiminde mi bozulma yaptı saskınım ee simdi naptınız ?Bende senin gibi 30 yaşımda başladım tedaviye kusursuz bakmama rağmen bozulmaya başladı..hekim bozulmaz bozulursa paranı iade ederim dedi..paramı geri aldım 3.750₺ mı..:)))))o zamanın parasıyla
Yine de sizin motivasyonunuz bozulmasın..benim openbite(açık kapanış)hekimle başta konuştum bozulur dedim..yok ben garanti veriyorum arkaya retainer takıyorum dedi ama bozulma olunca geri aldım..kurumla sözleşme imzaladım geri alabileceğime dair.çünkü kusursuz baktım tedavi süresince....nasıl yani tedavi bitiminde mi bozulma yaptı saskınım ee simdi naptınız ?
o retainer takınca bozulma oluyormu benim bildigim olmuyor senin nasıl bozuldu kii korktum şimdi yaaYine de sizin motivasyonunuz bozulmasın..benim openbite(açık kapanış)hekimle başta konuştum bozulur dedim..yok ben garanti veriyorum arkaya retainer takıyorum dedi ama bozulma olunca geri aldım..kurumla sözleşme imzaladım geri alabileceğime dair.çünkü kusursuz baktım tedavi süresince....
Retainer olunca diş aralarını temizleyemiyosunuz onun için her hekim takmıyo şeffaf bi aparey veriyor..pekiştirme bitince retaineri çıkarıyorsunuz..hooopgeri döndü..size onun için fatura ve filminizi alın dedim,Çünkü her hekimin bir yerde çalışma hakkı var..yani tek klinikte..size faturanızı vermicektir kurum çünkü hekiminiz ankarada çalışıyomuş..ilerde sıkıntı olabilir..o retainer takınca bozulma oluyormu benim bildigim olmuyor senin nasıl bozuldu kii korktum şimdi yaa
klinik gibi bi yer degil kücük bii ilcede oldugum icin muaynehane artık şansıma insallah geri bozulmaz ama bana paranı iade ederim bozulursa falan demedi düzelirmi dedim evet dedi şiir gibi olur dedi :))Retainer olunca diş aralarını temizleyemiyosunuz onun için her hekim takmıyo şeffaf bi aparey veriyor..pekiştirme bitince retaineri çıkarıyorsunuz..hooopgeri döndü..size onun için fatura ve filminizi alın dedim,Çünkü her hekimin bir yerde çalışma hakkı var..yani tek klinikte..size faturanızı vermicektir kurum çünkü hekiminiz ankarada çalışıyomuş..ilerde sıkıntı olabilir..
Hadi hayırlısı canim insallah tez zamanda agrisiz sizisiz kurtulursunyaptırcam benimde cok yamuk degil 2 3 dişimde sorun vaar ama agzım acık hic gülemiyorım hep agzımı kapatırım gülerken rahatsız oluyorum dişlerimden bu yüzden agrıları cekcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?