Ne güzel tekrardan gözünüz aydın o zaman :)Tedavim bitti. Koruma evresine geciyorum artik. Ben 3.auda lastik kullanmaya basladim. Toplam 16 ayda tedavim bitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel tekrardan gözünüz aydın o zaman :)Tedavim bitti. Koruma evresine geciyorum artik. Ben 3.auda lastik kullanmaya basladim. Toplam 16 ayda tedavim bitti.
merhaba benim doktorum da orası internette drortodontist diye aratırsan sayfası çıkar Berrin usta ve Mustafa usta eşler zaten. geçmiş olsun...
Bunun cevabini ancak doktorun verebilir. Sen kendini fazla umutlandirma cunku kendini bitiyor diye sartlandirirsin ve vitmez henuz. Moralin bozulur. Herkesin tedavisi farkli ilerliyor. Kullanilan lastik boyutlari ve takilma sekilleri hep farkli. Sabirli ol birgun mutlaka bitecek.kızlar merhaba umarım tedavileriniz yolunda gidiyordur aklıma takılan bir şey var yarın telleneli 6 ay bitiyor sağ alt en arkadaki dişime yapıştırılan braket 2 defa düştü doktorumda tekrar takmadı üstteki braket ona çarpıyor ondan durmuyor dedi ve lastiğe başlattı şimdi üst ve alt köpek dişlerime lastik takıyorum (3.2mm medium )sizce ben üst dişlerim için son aşamaya yaklaşıyor muyum? yoksa çok mu umutlanmışım?
arkadaşlar sol alt arkada üç dişimde yok çekildi ve dolgu vardı düştü şimdi köprüde olmaz diyor doktorlar ben napıcam boşaldı ağzım resmen
sol altta iki dolgum vardı düşmüştü dolgular düşünce sonda kalan en don işte kökten çürümüş aşırı ağrı vardı dolgu veya kanal tedavisi uygulanamaz dedi bi kaç doktor çekmeliyiz dediler ve çektiler dişi....ilkten sorun olmadı ama şimdi resmen damakla kaldım dişim yok. işin kötü yanı üçlü köprü duymuştum neden olmaz dedim imkanı yok köprü yapılmaz dedi köprü olması için sonda diş olması lazımki tutsun dedi. tek çare implant evet ama oda aşırı pahalı toplamda 4 tane yaptırmam lazım ozamancanım gecmıs olsun ımpilant yapılcaktır muhakkak ama neden dişlerini cektıler daha detaylı yazarmısın anlamadım ?
canım ilk tel takılınca olması normal ağrı. benim kızımında öyle olmuştut.Ben de aranıza bugün katıldım şimdilik sadece üste takıldı başta sorun yoktu eve gelince çiğköfreyi dürüm yaptım ve tel yokmuşçasına ısırarak yedim ilk günden yasağı çiğnedim ama aradan 5-6 saat geçince ağrım başladı ağrı kesici yutmama rağmen geçmedi nasıl dayanıcam bilmiyorum ağrı eşiğim de düşük
Hayirli olsun. Bende 27 yasindayim ustelik evli ve 2 cocuk annesiyim agiz kurulugu tat bozuklugu olasi seyler. Yara olmamis cok sevindim zira cok kotu birsey. Benim 3 gun sonra tellerim cikacak tedavim bitiyor ama dun gece yine braketler yanaklarimi parcalamis.Merhaba, ben de 10 gündür telliyim. Erteleye erteleye zararın neresinden dönülse kardır deyip 28 yaşında tedaviye başladım :) Şu an ağrı, acı, yara v.s sorunum yok, ama sanki teller takıldıktan sonra ağzım kurumaya başladı, teller ağız kuruluğu yapar mı?
Hayirli olsun. Bende 27 yasindayim ustelik evli ve 2 cocuk annesiyim agiz kurulugu tat bozuklugu olasi seyler. Yara olmamis cok sevindim zira cok kotu birsey. Benim 3 gun sonra tellerim cikacak tedavim bitiyor ama dun gece yine braketler yanaklarimi parcalamis.
Ay hayırlı olsun fotoğraf koyar mısınnnnn? :) :)Bugün üst tellerim cıktı. Cok tuhaf bir duygu. Sanki yabanci birin agzinda disler varmis gibi. Alismaya calisiyorum. 1 ay sonrada alt teller cikacak insallah.
harika darısı başımıza bi foto atarsın artık :Bugün üst tellerim cıktı. Cok tuhaf bir duygu. Sanki yabanci birin agzinda disler varmis gibi. Alismaya calisiyorum. 1 ay sonrada alt teller cikacak insallah.
HAMBOSPARA
Tesekkurler. Yemek yemek ve icmek yasak. Su haric tabi. Takip cikarmasi zor degil ancak koku yapmamasi ve uzun sureli hijyen icin dis fircalanmadan takilmamasi sart. Suyla temizleniyor plak. Ince plastik seffaf ve sert bisey. Ilk 3 ay 16 saat takacakmisim. Sonrasinda sadece geceleri. Konusmayi ilk zamanlar etkiliyor. Yada cok hizli ve seri konusurken yerinden oynarsa dilini dolandirip harfleri yutturabiliyor. Ama dislerine yakindan bakilmazsa anlasilan birsey degil. Kirilirsa yenisini 100 liraya yapiyorlarmis