canım yemek yerken falan da takılıyor mu lastikler ,sabah 10 gibi çıkarıyorum dedin ya, kahvaltı yaparken veya yemek yerken nasıl oluyo? bende söyleyim bari lastiklere geçin die yaaa,heveslendim bak şimdi :)
Yok canim ben yemek yemiyorum lastik varken.zaten agzimi acamiyorum fazla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya valla ne zormuş bu süreç :) allah kolaylık versin hepimize Allahtan benim batma gibi bir problemim de olmadı tellerden dolayı,ağzım yara olmadı hiç,senin ön kesici dişlere de takıldı mı braket?
Benim hepsinde var braket ve tel. Benim cok yara oldu agzimin ici.paramparca oldu desem daha dogru.gecmisti dun aksam yine olmus.ama alistim acilara artik.
oyyy çok acıyordur,ağızda bir aft çıksa nasıl yanıyor,valla ben hiç çekmedim tel batması ya ama benim önkesici dişlerde braket yok daha tel geçiyor hepsinden ama batma şikayetim olmadı,umarım da olmaz,çok geçmiş olsun sana canım
Saol canim. Telden ziyade braketler yara yapti benim. Alt dudagimin icin yarildi resmen braketler takiliyor icine giriyor. Mum kullaniyordum baslarda.artik onuda kullanmiyorumzaten lastik takmak icin mum olmamasi lazim. Alistim ya tellerle bile rahat rahat guluyorum. Ben bunun bir tedavi oldugunu kabullendim.cevremde hic yadirgamiyor.iyi yaptin diyorlar saolsunlar.
ya sende alışıyorsun çevrendekiler de alışıyor zaten,uzun bir süreç ara ara paylaşımlar yaparak yükümüzü azaltıyoruz işte:) herşey güzel olur inşlh diyelim cumartesi randevümden sonra bende aktarırırım tedavi sürecimi iyi günler
Lastik kullanan arkadaslar gunde yaklasik kac kez degistiriyorsunuz lastikleri?
12saatte bir. Yada kayboldugunda :)). Yemek yerken mesela cikariyosun sonra o minik lastik kayip oluyorLastik kullanan arkadaslar gunde yaklasik kac kez degistiriyorsunuz lastikleri?
9.aya giriyorum dis tellerimle.zaman nasilda geciyor sanki daha dun distelim takilmis gibi :) ama hala alt dislerime tel takilmadi kizlar ust dislerim asiri bozuk oldugu icin onlar duzene girmeden takmiyor doktor bey.Aranizda benim gibi olan var mi.Tedavi surecimin uzamasi korkutuyor beni
9.aya giriyorum dis tellerimle.zaman nasilda geciyor sanki daha dun distelim takilmis gibi :) ama hala alt dislerime tel takilmadi kizlar ust dislerim asiri bozuk oldugu icin onlar duzene girmeden takmiyor doktor bey.Aranizda benim gibi olan var mi.Tedavi surecimin uzamasi korkutuyor beni
Lastik kullanan arkadaslar gunde yaklasik kac kez degistiriyorsunuz lastikleri?
Benim ilk ay ustlere 2.ayda altlara takildi. Ustten 2 cekim oldu. Seninde cekimlimi tedavin? 9 ayda yeterli ilerleme olmadimi? Yada altlarda sorun yoktur fazla ondan bekliyorlardir.benimde altta pek sorun yok. Bir iki disimde aralik var.ama lastik kullandigim icin tel takilmak zorundaydi.
2. Ayımdayım. Bu ayın sonunda alta takılacak. Senin neden o kadar uzadı bilmiyorum. 9 ayda çok ilerleme var mı. Dr un daha ne kadar sürer dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o masallah ne kadar hizli ilerliyor tedavileriniiz:) alt dislerime takilmamasi isime geliyor aslinda herseyi yiyebiliyorum isirarak erikten findiga ama artik farkettimki kendi zevkime susmayayim doktorada bi sorayim.2yil benim tedavim sizin ne kadar surecek.Dis cekimi oldu mu hic
Valla canım bırak çekimi fazladan fazladan diş eklenecek alana sahibim ben:)))). Bana 1.5 sene en az dedi. Ama ilk ayın sonundaki kontrolde yetişkinlerde ilk ayda çok ilerleme olmazken sende ilerleme var dedi. 2 yıla sarkar mı dedim. Yol dedi ama bilmiyorum. İnş. 1 yılda biter:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?