- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
Tel tedavime 9 ekimde başladım, 5 ay olmak üzere. ama hiç memnun değilim, şu an o kadar sinirliyim ki. bu kadar yavaş ilerlemesinden nefret ediyorum, hiç bir şekilde acılarım ağrılarım olmadı, keşke acım ağrım olsaydı da hızlı ilerleseydi. hep en az kuvveti uygulayıp durdu. baştan savma bir tedavi şekli, utanmasa bitti deyip tellerimi çıkaracak. gerçekten çok az bir sorunum vardı, hatta 3 ayda düzeltiriz diyen doktorlar oldu. ben şimdi burada oyun oynuyorum sanki, 5 ayda oyun oynadık, iş yapmadık. üst çenemdeki yan kesicilerim o kadar iğrenç bir haldeki, sinirlerimi bozuyor, sadece önkesicileri düzeltmeye çalıştı, allahım sinirden ölüyorum ve iğreniyorum, alt çenemde de köpek dişle azılarımın arasında 2 milim kadar boşluk vardı iki taraftanda, onları kapatayım derken öndeki dişlerimin arası açıldı ve bir tanesi iyicene yamuldu. nefret ediyorum ya tek birşeye odaklanmak zorunda mısın, hepsini birden halletsene, moral bozukluğu içindeyim tamamen, güya doktoruma güveniyordum ve pollyanacılık oynuyordum ama vaat ettiği tarih geldi, 5-6 ayda biter demişti ama vakit yaklaştıkça çıldırmak üzereyim, ve işin ilginç yanıda, 5-6 ayda tamamen düzelmediği halde, bir iki ay sonra çıkarmayı planlaması. bir 5-6 ay daha tedavi görmem gerekiyor şu aynadaki halimi görünce. çıldırmak üzereyim ya kafayı yicem, nefret ediyorum bu adamın rahatlığından. doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum artık, ama tedavi ortasında da buna mecbur kalmak istemiyorum. zorla da olsa düzelttircem, ona vakit temmuza kadar düzeltti düzeltti, artık dava falan açarım manevi tazminat. doktor arayışında olanlara sesleniyorum, fiyatı ne kadar yüksek olursa olsun eğer iyi bir doktorsa sakın kaçırmayın, aynaya baktığınızda mutlu oluyorsanız çektiğiniz ağrılar, verdiğiniz paralar bunların hepsine değecek emin olun.