benda ilk taktırdgımda cok feci agrılar yuzunden yazmıstım ilk mesajımı:)
herkesin dedigi gibi kesinlikle geciyor. ilk 1 hafta zor. sonrasında yaralarda yavas yavas iyileşiyor. 15-20 gun içinde alışmıs oluyorsun. şu an agzımda var mı yokmu onu bile hissetmiyorum ben. düzelicektir mutlaka calışırsın sende rahat rahat vizelerine..
sakın vazgeçme bence. ben 28 yaşındayım ve keşke taktırsaydım diyorum daha önce.kendimi sıkar katlanırdım o sıkıntıya.sonunu düşünsene.harika bir ağız yapısı
Kesinlikle 4 yıl falan kalmaz abartmış bence o doktor.Ben de 1yıla yakın bir süre kalacağını düşünüyorum.Aslında hiç sorun yok dişinin ama sen mutsuzsan ve rahatsız oluyorsan ozaman taktır derim.Merhabalar,ben ilkay
benim şöyle bir sorunum var fotoğrafı ekliyorum sizler daha iyi görürsünüz
ben de diş teli taktırmak istiyorum 21 yaşın içindeyim
fakat iki doktora gittim birisi 4 yıl muhakkak kalmalı dedi ama bence ihtiyacın yok bir tek diş için değmez dedi
diğeri de en fazla 1 yıl kalır dedi
kafamı çok karıştırdılar
çevreme soruyorum hiç gereği yok bence taktırma diyorlar
ve sorunlu sadece 1 diş .s
sizlerinde görüşünü almak istedim
şeffaf diş telinin sadece braketleri mi şeffaf normal teli de şeffaf mı? lütfen birisi cevap versin çok telaşlanmış durumdayım yarın 4de randevum var :'(
herkese merhaba.. hanımlar bana yardım ederseniz çok sevinicem.
ben 18 yaşımdayım ve yıllardır bu tedavimi yaptırmak istiyorum ama malesef maddi imkansızlıklar ve ailemin hiç önem vermemesi nedeniyle yaptıramadım. bu yıl üniversiteye başladım ve sanırım hisettiklerimi ben söylemeden anlıyosunuzdur.
sormak istediğim sorular var. İstanbulda avrupa yakasında tedavisine devam eden ve memnun olan var mı aranızda?
birde işin maddi boyutu var tabi... benim dolgularımında yapılması lazım ama ortalama bir fiyat verebilir misiniz?
ben öğrenci olduğum için kendim ödeme yapıcam yani taksit durumu çok önemli ve devletten aldığım kredimi kullanıcam. deli olduğumu düşünenler var ama insanın psikolojisini nasıl etkilediğini anlatamıyorum onlara.. kendime güvenim kalmadı artık. bir ortama girdiğimde ağzımı açamamaktan bıktım
lütfen biraz bilgilendirin beni.. şimdiden teşekkürler..
ayy hayırlı olsunhiç üzgün surat yapma çok güzel görünüyorlar :)
benimki de aynen böyle takılacaktı bugün ama olmadıice değil mi bu? doktor bana telini de teflon takıcaz ama 2 haftaya kalmaz teflon soyulur metal kısmı kalır dedi. bakalım eğer soyulunca çirkin görünürse bir dahaki değişimde normal metal taktırırım.
Eki Görüntüle 201217 Eki Görüntüle 201216
umarım becerebilmişimdir diye düşünüyorumm
sabah sabah çektim fotoları
fotoda daha kötü görünüyoo bide çok yakından çektiğim içinnn;; ben bile ürktüm bu kadar kötü mü görünüyor diyee
gerçi benim açık kapanışım vardıı ve çok ileri derecedeydi şimdi sol taraf kapandı sağ taraf hala açık kapanıoo; bunu için çene ameliyatı olacam zaten tellerimden bu nedenle takıldı
ama üst dişerim tel takıldıktan sonra daha kötü çarpık oldu(( ön iki dişimm daha iyi duruyodu şimdi birisi arkaya doğru kaydı umarım düzelir
gerçi ortodontidtin derdi alttaki dişeri hizaya sokmak onun için paket lastiği takıyorum bir tarafa
çene ameliyatımdan sonraaa kapanmış halinide koyarım inşalla
ve en son bitmiş halinii
ben bile merak ediyorumm
bu arada lastiklerim saramış baya fotoda onu farkettim :))) neyse yarın kontrole gidecem zaten değiştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?