Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

bu çok kötü oldu yaa (( 3000 bin lira çok fazla bi rakam özel hastanelerde de mi fiyat bu şekilde.Taksit imkanı var mı acaba ? Üniversite hastanesinde hem para verip hem sıra beklemek benim için hiç iyi olmaz. Çok üzüldüm şuan

taksit imkanı var tabii ki cnm çoğu yapıyodur yani bu kolaylığı herkes birden veremez biz de taksitle ödeyeceğiz 1900$ı:97:

herkes 4 20 lik dişinınde dördünu çıkarıyor mu kızlar. bir ömür boyunca çıkmayan 20 lik olabılır mı?

annem 47 yasinda hala yirmilikleri cikmadi:) bana olabilir gibi geliyor. bazi insanlarda da ciksa bile diger disleri bozmuyor. istersen dislerinin filmini cektir, varmi yokmu ve ciktiginda dislerinin yapisini bozarmi onceden bilmis olursun.

Ben de bu sene dişlerimi Ankara üniversitesinde yaptırıyorum.1.200 tl + diş teli malzemeleri (600 tl) 1.800 tuttu.2 ay taksit yapıyorlar
hemen git kaydını yaptır bence özelde 3 milyar istemişlerdi

Benim yirmilik dişlerimin dördü de beraber çıkmıştı.Ne kadar ağrılıydı anlatamam.Birçok diş doktoruyla görüştüm ve aldırmamı önerdiler (Nasıl olsa çürüyecek ve diğer dişleri sıkıştıracakmış).Netice itibariyle hepsini aldırdım.Sonrasında alt ön dişlerimin arası açıldı ve 30 yaşımda tel taktım :96: Şimdilerde ise dişleri sabitlemek için alt ön 6 dişin arkasında lazer dolgulu tel var.Dişlerim oynuyor ve ürkmekteyim :2:

Ben de bu sene dişlerimi Ankara üniversitesinde yaptırıyorum.1.200 tl + diş teli malzemeleri (600 tl) 1.800 tuttu.2 ay taksit yapıyorlar

gerçekten mi :)))) pek gün atıyorlar mı 2 sene 3 sene çok atmasınlar yaa :/ hemen gideyim oraya.çok teşekkürler.

gerçekten mi :)))) pek gün atıyorlar mı 2 sene 3 sene çok atmasınlar yaa :/ hemen gideyim oraya.çok teşekkürler.

evet malesef atıyorlar canım ben 2 yıl önce kaydımı yaptırmıstım bu sene sıra geldi..özele de yaptırcak maddi gücümüz yoktu bekledim mecburen senin bütçene kalmış beklemek :)

yirmiliklerini cikmadan cektir. bende 13 yasindayken taktirdim 2.5 sene falan durdu. yirmiliklerim daha cikmadi ama cikmadan ben cektirmeyi dusunuyorum, bir ara disci ye gidip filmini cektirmek istiyorum ona gore ayagimi denk aliyim.. bosuna gitmesin o 2.5 yil

evet malesef atıyorlar canım ben 2 yıl önce kaydımı yaptırmıstım bu sene sıra geldi..özele de yaptırcak maddi gücümüz yoktu bekledim mecburen senin bütçene kalmış beklemek :)

yapacak bişey yok bi görüşeyim en azından. :/ teşekkürler.

aynen canım özelde 5000 gibi rakamlar söylediler bana şimdi tekrar para vermek artı tel rezaletini yaşamak zor gelio

canım başkentte sıra bildiğim kadarıyla yok yada eski hastaları için bu prosedür geçerlidir 6 taksit gibi bir imkan olabilir

zor canım kaç yaşındasınki ben 20 yaşımda olduğum için devlet ödemiyor dediler ayy hemen gidebilirim ank üniversitesine

ya bi an önce halletmek istiyorum .peki ücreti nasıl ne zaman ne şekilde veriyoruz bu konuda bilgin varsa paylaşır mıısın :)

anlaşmalı kredi kartlarına taksit imkanı var canım uzun vadede nakitte çalışıyorlardır telefondan sor istersen ve ilk muayenemden sonraki zaman ücret tahsilet edilmişti yani tel takıldığı gün:) siz siz olun benim gibi yirmilikleri aldırmadan yaptırmayın sonra cok canınız sıkılır

bazen vazgeçesim geliyor. ben 19 yaşındayım acaba fiyat daha artar mı 18i doldurduğum için.

ama bu fiyat bizim için geçerli değildir canım ((((( ben tekrar tel taktırmak yerine yaşlanmayı ve porselen yaptırmayı bekliyorum doğrusu

19 yaşımdayım ben,devlet ödemiyor kendiniz ödüyosunuz bence de hemen gidip kaydınızı yaptırın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…