canım 18 yaş sonrasını devlet karşılamıyor üniversite hastanesine gittiğinde özelle aralarında cok bir fiyat farkıda olmuyor ben 15 yaşında 1.500 liraya başkent üniversitesi hastanesinde taktırmıştım ama 20 yaş dişleri bütün emeğimi heba etti hepsi bozuldu şimdi gittiğimde devletin karşılamadığını 3000 liraya hemen şimdi tedaviye başlayabiliceğimi söylediler
bu çok kötü oldu yaa(( 3000 bin lira çok fazla bi rakam özel hastanelerde de mi fiyat bu şekilde.Taksit imkanı var mı acaba ? Üniversite hastanesinde hem para verip hem sıra beklemek benim için hiç iyi olmaz. Çok üzüldüm şuan
herkes 4 20 lik dişinınde dördünu çıkarıyor mu kızlar. bir ömür boyunca çıkmayan 20 lik olabılır mı?
bu çok kötü oldu yaa(( 3000 bin lira çok fazla bi rakam özel hastanelerde de mi fiyat bu şekilde.Taksit imkanı var mı acaba ? Üniversite hastanesinde hem para verip hem sıra beklemek benim için hiç iyi olmaz. Çok üzüldüm şuan
Ben de bu sene dişlerimi Ankara üniversitesinde yaptırıyorum.1.200 tl + diş teli malzemeleri (600 tl) 1.800 tuttu.2 ay taksit yapıyorlar
hemen git kaydını yaptır bence özelde 3 milyar istemişlerdi
gerçekten mi :)))) pek gün atıyorlar mı 2 sene 3 seneçok atmasınlar yaa :/ hemen gideyim oraya.çok teşekkürler.
selam kızlar ben bu zamana kadar diş teli taktırmayı düşünmemiştim küçükken cene darlıgı çarpıklık vardı ama sonra yerine oturdular suan sadece üst ön dişlerim ayrık ama tam düz değil 20 yasındayım beni düşündüren süreç en az 2 sene diyorlar yav:44: geç kalmış sayılır mıyım siz ne diyorsunuz aslında çene darlığı yüzünden 20 lik dişlerim de ilerde problem çıkarır diye korkuyorum kararımı verdim sayılır aslında yaptırıcam ama nerde özel mi devlet mi istanbulda varsa özele giden daha önceden araştırmış tavsiye edebilcek olan var mı okullar açılmadan gitsem vakit kaybetmesem diyorum:26:
evet malesef atıyorlar canımben 2 yıl önce kaydımı yaptırmıstım bu sene sıra geldi..özele de yaptırcak maddi gücümüz yoktu bekledim mecburen senin bütçene kalmış beklemek :)
aynen canım özelde 5000 gibi rakamlar söylediler bana şimdi tekrar para vermek artı tel rezaletini yaşamak zor gelio
Ben de bu sene dişlerimi Ankara üniversitesinde yaptırıyorum.1.200 tl + diş teli malzemeleri (600 tl) 1.800 tuttu.2 ay taksit yapıyorlar
hemen git kaydını yaptır bence özelde 3 milyar istemişlerdi
canım başkentte sıra bildiğim kadarıyla yok yada eski hastaları için bu prosedür geçerlidir 6 taksit gibi bir imkan olabilir
zor canım kaç yaşındasınki ben 20 yaşımda olduğum için devlet ödemiyor dediler ayy hemen gidebilirim ank üniversitesine
ya bi an önce halletmek istiyorum .peki ücreti nasıl ne zaman ne şekilde veriyoruz bu konuda bilgin varsa paylaşır mıısın :)
anlaşmalı kredi kartlarına taksit imkanı var canım uzun vadede nakitte çalışıyorlardır telefondan sor istersen ve ilk muayenemden sonraki zaman ücret tahsilet edilmişti yani tel takıldığı gün:) siz siz olun benim gibi yirmilikleri aldırmadan yaptırmayın sonra cok canınız sıkılır
anlaşmalı kredi kartlarına taksit imkanı var canım uzun vadede nakitte çalışıyorlardır telefondan sor istersen ve ilk muayenemden sonraki zaman ücret tahsilet edilmişti yani tel takıldığı gün:) siz siz olun benim gibi yirmilikleri aldırmadan yaptırmayın sonra cok canınız sıkılır
ama bu fiyat bizim için geçerli değildir canım((((( ben tekrar tel taktırmak yerine yaşlanmayı ve porselen yaptırmayı bekliyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?