yüzük takılan dolglu dişim çok ağrıyor... ağrı kesici içsem işe yarar mı ki... bir de ağrı kesici bir günlüğüne ağrıyı keser, ama bana sürekli bir çözüm gerek... ne yapacağım ben 1,5 sene boyunca...((((((((((((((((((((((((((
yüzük takılan dolglu dişim çok ağrıyor... ağrı kesici içsem işe yarar mı ki... bir de ağrı kesici bir günlüğüne ağrıyı keser, ama bana sürekli bir çözüm gerek... ne yapacağım ben 1,5 sene boyunca...((((((((((((((((((((((((((
Telleriniz ne zaman çıkarıldı? Çıkarıldıktan sonra şeffaf kalıp veya damaklı kalıp verildi mi? Günde kaç saat taktınız? Hala kullanıyor musunuz? Bir de dişlerinizin arkasına sabitleyici tel yerleştirildi mi? Teşekkürler.
çıkaralı 2,5 sene kadar oldu. çıkardıktan sonra 1 sene kadar damaklı kalıp taktım ama sadece uyurken. şu an hiçbir şey kullanmıyorum şükür ki :)
dişlerimin arkasına hiçbir zaman sabitleyici tel yerleştirilmedi, ne olduğunu bilmiyorum :) rica ederim :)
mutlaka doktoruna sor o en dogru yöntemı söyleyecektır böyle sürekli ağrı çekmek olmaz.senn dolguların varmış durumun farklı
ay ben o yüzüğü unutmuştum. hakkaten acıyordu
en zor şeylerden biri de tellerin gece yanağıma batıp resmen oymasıydı
dolgudan değildir bence. benim dişim dolgulu değildi buna rağmen yüzük ağrıtıyordu. sıkıyordu çünkü
ağrı mecbur olacak, kolay bi şey değil. dişler yerinden oynuyor resmen
Dün doktordaydım sağ köpek dişe lastik takmaya devam 2 hafta içinde boşluk kapanacak gibi duruyor ve saol tarafa geçicez herhalde oda 2 3 ay gibi sürede kayar sol dişe doğru ama sadece azılar değil diğer dişlerde sol tarafa kaydırcakmış alt ve üst olarak sonra anladığım kadarıyla hepsini bir araya toplayıp orta hat ayarlamasından sonra çıkar tahminim seneye bu zamanşlar çıkar diye düşünüyorum inşallah
Merhaba, gözün aydın :) Damaklığını saklıyor musun hala? Şimdi takmayı denediğinde bir zorlama oluyor mu? Son olarak da ilk 1 yıl boyunca hiç takamadığın geceler oldu mu? Diş hareketlerinin ömür boyu devam etme riski var, o nedenle dişlerini denetimde tutmanı önermek istiyorum. Sabitleyici tel yerleştirilirse dişlerinin arkasına işi daha da garantiye almış olursun. Sadece yardımsever bir öneri :)
benimle aynı doktora dişini yaptıran arkadaşım, ilk haftadan sonra yüzük takılı dişlerin o kadar ağrımayacak dedi, umarım benimki de öyle olur. bir haftaya razıyım, ama ya 1,5 sene boyunca bu ağrı olursa. yüzük felaket birşey ya... dediğiniz gibi o kadar sıkıyor ki... resmen çin işkencesi.
sevgili ceyar, yüzük o kadar felaket bir şey ki ben unutamayacağım bu gidişlebraket takılı dişlerde de aşırı hassasiyet oluştu, onlarda da ağrı sızı var, ama yüzüklü dişim beni mahvetmeye kararlı ((
bir de alt dudağımın içi beyaz beyaz yaralar ile kaplanmaya başladı... gargara kullanıyorum yara oluşmasın diye ama daha ikinci günüm, bi r faydasını göremedim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?