slmm kızlar ben şubatta tel taktıracaktım güya ama kaç ay oldu taktıramadım sebebim sevgili patroniçemin maaş verememesi deli oluyorum ona ya evini aldı arabasını aldı kızını özel okula gönderdi lükse devam ama benim maaşı veremiyor kadın iyi olmasa bırakcam gitcem işi ama seviyorum kadını işte.şimdi ye 5-6 ayı geçmişti ya yazın nişanım var zaten nişanda telli olsam nasıl olur diye düşünüyorum off ya 1.5 yıl kalıcaktı şimdi taktırmış olsam zamanımı yedi evlenicem hemen taktırmam gerekiyo dedim dişci senin peşinden mi koşturuyo dedi yaaaaa kendi hakkım olanı alamadım bunları niye anlattım bilmiyorum doldum galiba içerde birikmiş param var birsürü hepsini verse peşin vericem yemin ederim ortodontise yaaaaaa
Canım, nacizane fikrim hayatının önemli olaylarının foto, kamera ile belgeleneceğin günlerde telli olma...Ben yavrularımın doğum gününde bile düzgün resim çektiremedim. Hepsinde kötü çıkmışım. Kaldıki ben bunu bile takmışken kendi nişanımda asla telli olmazdım ... Umarım yanlış birşey dememişimdir canım.
Kadın iyi demişsin, o kadın iyi olsaydı şayet, kendi lüksünden ödün verip çalışanının o 3 kuruş parayla geçindiğini bile bile vermemezlik etmezdi. Allah onu islah etsin canım.
hayır henüz kullanmaya başlamadım fiyatı biraz pahalı geldi (150tl civarı) sormak istedim öncelikle.Ben arayüz fırçası yerine diş ipi kullanıyorum ama o fırçayı da bi denicem nasıl die.Daha iyi midir sence arayüz fırçası?? Yalnız benm aklım bi konuda kaldı başka bi yorumda bayan diş aralıklanma sebebi olabilir demiş :97::97::97: sen böyle bir sorunla karşılaştın mı hiç bir de ağız duşuna ne kadar aldın???
Canım, nacizane fikrim hayatının önemli olaylarının foto, kamera ile belgeleneceğin günlerde telli olma...Ben yavrularımın doğum gününde bile düzgün resim çektiremedim. Hepsinde kötü çıkmışım. Kaldıki ben bunu bile takmışken kendi nişanımda asla telli olmazdım ... Umarım yanlış birşey dememişimdir canım.
Kadın iyi demişsin, o kadın iyi olsaydı şayet, kendi lüksünden ödün verip çalışanının o 3 kuruş parayla geçindiğini bile bile vermemezlik etmezdi. Allah onu islah etsin canım.[/QUOTc
canım patronumla konuştum tel taktırıcam 1-2 ay içinde mutlaka dedim anlattım işte derdimi tmm taktıralım dedi allahım sanki sadaka istiyorum söylerken küsecek diye korkuyorum martta bi küstük 2 ay öyle küs küs çalıştım yanında sonra barıştık ama bu sefer tmm taktıralım dedi kısmetse önce yirmiliklerimi aldırıcam bi kaç dolgum kalmıştı sonra tel.canım bi de ben şeffaf taktırıcam fotoğraflarda çok belli olmaz belki ya nişanımda da fotoshopla falan kaldırılır belki teller ya ne biliyim benim bi kaç ay içinde mutlaka ama mutlaka taktırmam lazım zaman geçiyo 2 yıl duracak dişlerimde evlenmeden hemen çıkması lazım patronum tam altı ayımı yedi
Canım haklısın fakat bence dişleri bozuksa da düzgün fotoğraf çektiremez... Ha telli çektirmiş ha bozuk diye düşünüyorum ben:)
kızlar telden dolayı oluşan agız içi yaralara ne ii gelyor? canım cok yanıyor tavsiyeleriniz
2-3 günde ağrın biter canım. Ancak dişler her oynadığında ağrı olur. Bu durumda her ayki kontrolünde ağrı sözkonusu olacaktır.arkadaşlar bugün tel taktırdım çok ağrım varya ne yapabilirim ne kadar zamanda geçer bu ağrı
kızlar haftada bir doktordayım doktor bana hiç ilerlemiyo diş dedi ne yapıcam neden gitmiyor bu köpek dişi ya boşluğa kaymıyor sizinkiler kaç ayda gitti
diş teli için agız gargarası kullanılmalı mı hang markayı tavsiye edersiniz? ben dişlerimi fircalıyorum birde aryüz fırçası kullanıyorum.yeni taktırdım daha neler yapabilirm dişlerimin temizliği için?
kızlar haftada bir doktordayım doktor bana hiç ilerlemiyo diş dedi ne yapıcam neden gitmiyor bu köpek dişi ya boşluğa kaymıyor sizinkiler kaç ayda gitti
canım benim doktorum gargarayı eğer braketlerin şeffaf ise önermiyor çünkü renklerini değiştirebileceğini söyledi.onun yerine tuzlu su ile gargara yap önerisinde bulundu.umarım yardımcı olabildim.
diş teli için agız gargarası kullanılmalı mı hang markayı tavsiye edersiniz? ben dişlerimi fircalıyorum birde aryüz fırçası kullanıyorum.yeni taktırdım daha neler yapabilirm dişlerimin temizliği için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?