arkadaşımda da var sadece içten takılmış dışardan gözükmüyo biraz pahalı ama
doktor kısa brakmış olabilir. gittiginde söylersin, ya da ara bi sor..
benim de çekimliydi, öyle bi sıkıntım olmadı..
hatta ön dişler geri giderken o tel fazladan uzamaya bile başlıyordu arkadan ve gittigimde kestiriyordum ben..
zaman zaman yine kestiriyorum ne oluyosa uzuyolar batıyolar yanağıma
doktoruma gıdıyorum zaten o gerı yerıne takıyor 3 dür oldu böyle bana doktorun yaptıgı acıklama bu zaten boşluklardan oluyor dedı yemek yerken ekmek vs şey boşluktak tele denk gelınce arkda braketn çnden geçen tel cıkıyor dedı. 2 gün önce sağ dak cıktı taktırdım şmdiide solda k cıktı. daha tedavi başındayım şimdiden doktoruma güvenim kalmadı.tedaviden de sogudum oysa ne kadar istekli başlamıştım
kızlar boşluklar kapanana kadar ne işlem yaptı doktorlarınız bana sağa çekmek için lastik taktı ama braket üstüne takılan lastikten elastikten değil bundan sonra ne yapıcak merak ediyorum
Canım pelteklik bir süre sonra bayağı azalıyor ama çok hafif kalabilir. Kardeşimde olduğu gibiMerhaba benim kardeşim tel takıyordu, onun cearetlendirmesyle bende taktım. Bende hareketli aparey kullanıyorum, 4 gündür falan. Konusmam çok kötü ve anahtarla sıktıkça dişlerim ağrıyor, aspirin al dedi doktorum.
Size soracağım sey konusmam hep peltek mi kalacak
Canım ben ve eşim kullanıyorduk. Kullanıyorduk dedim çünkü ben kullanmayı bıraktım. O çok memnun bende memnundum ta ki doktorum dişaralarındaki boşluğun sebebinin ondan olma ihtimali büyük deyince.kızlarrrrrrr aranzıda AĞIZ DUŞU kullanan var mı ve sizce tel tedavisi sırasında kulanılması gerekir mi??Düşünceleriniz ve deneyimlerinizi bekliyorum........
Merhaba benim kardeşim tel takıyordu, onun cearetlendirmesyle bende taktım. Bende hareketli aparey kullanıyorum, 4 gündür falan. Konusmam çok kötü ve anahtarla sıktıkça dişlerim ağrıyor, aspirin al dedi doktorum.
Size soracağım sey konusmam hep peltek mi kalacak
Pardon, siz tedaviye doğrudan hareketli aparey ile mi başladınız? Genelde bu diş hekimlerinin tercih ettiği bir tedavi şeklidir, ortodontistler tel kullanırlar ve daha başarılıdırlar (kendimden bizzat biliyorum) Ayrıca asprin gibi içinde asetil salisilik asit etken maddesi içeren ilaçlar diş hareketlerini önler ve kullanımları kesinlikle tavsiye edilmez. Eğer tedaviye yeni başladıysanız tedavinizi ve hekiminizi bir gözden geçirin derim.
implanta yer açılması için taktılar bana. gerekli boşluk oluştu, amaliyat sonrası implant olacak. sen de mi kullanıyosun?dişinde yay olan varmı ne kadar süre kullandınız ve neden kullandınız ??
implanta yer açılması için taktılar bana. gerekli boşluk oluştu, amaliyat sonrası implant olacak. sen de mi kullanıyosun?
kızlarrrrrrr aranzıda AĞIZ DUŞU kullanan var mı ve sizce tel tedavisi sırasında kulanılması gerekir mi??Düşünceleriniz ve deneyimlerinizi bekliyorum........
bu soruyu ben de sormuştum ama kimseden cevap gelmedi. ben ağız duşu kullanıyorum. braketler için ayrı bir ucu var. memnunum. doktorum da ağız duşu kullanırsam arayüz fırçasına gerek olmayabileceğini söyledi (emin olamadı pek). arayüz fırçasıyla dönüşümlü kullanıyorum. arayüze üşendiğim zamanlar ağız duşu kullanıyorum yani. içine koyduğum suya da biraz ağız gargarası karıştırıyorum, gayet güzel temizliyor.
sen kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?