ya tükrükten bilmiyorum napıcam böyle de sürekli fırçalıcam o zamanda sürekli onu temizlicem leş valla ya takmasan kötü en iyisi arka tel gibi ama bende tartışcam bu konuyu bide gece uyurken onla bak gerildim şimdi:2:
Kızlar ya bu boşluklar ne zaman dolucak acaba ya off 5 ay oldu gitmedi yerlerine hala ne zaman gidicekk ya
köşeli tel takıldı mı?
takıldı canım 2 hafta oldu takalı
olur olur, yavaş gidiyor o kısım. takma kafana.. bi bakarsın nası olduguna inanamazsın...
dişimi çektirdim
ya ne biliyim biraz pişman oldum gibi garip bi his kötü hissediyrum kendımı offf offf hepimize bol bol sabırlar diliyorummgeçmiş olsun canım üzülme ne kadar çabuk başlarsan okadar çabuk biter
ya ne biliyim biraz pişman oldum gibi garip bi his kötü hissediyrum kendımı offf offf hepimize bol bol sabırlar diliyorumm
Teşekkürler canım senin gibi teldaşlarımın olduğunu bilmek çok güzellevet o pişmanlık tel takılıncada olucak ilk 1 ay sorunlu geçiyor sonrası alışıcaksın arada bıkma sıkılma oluyor sonra yine alışıcaksın merak etme canım sonucu düşün ve mutlu ol teldaşım :)
Teşekkürler canım senin gibi teldaşlarımın olduğunu bilmek çok güzell
tellerimiz çıkana kadar burdayız, hep birlikteyiz :)
evet aynen öyle valla resim koymuyo kimse ben değişmlerden sonra koyuyorum kimse cesaret edemiyor galiba sen anlatsana canım nasıl başladın bu serüvene ne durumdasın hangi aşamalardan geçtin bilgilendir bizi
benim doğru dürüst bi fotom yok.. ama birazdan ilk çektigim fotoyla bugün çekiyim onu koyarım..
iki azı dişim çekildi üstten önce. iki hafta sonra üste tel takıldı. şeffaf benimkiler. sonra üst köpekler geri çekildi. sonra ön dört geri çekildi derken altlara takıldı, yaklaşık bi 7 ay sonra..
altta 1 mm lik boşluk vardı. şimdi alttakiler yana kaydırılıyor. orta çizgi ayarlanıyor. yaz sonuna çıkar inşallah.
en ağrılı dönem üst köpeklerin geri kaydırıldıgı ve alta ilk telin takıldıgı dönemdi.
çay kahve önce pipetle içtim uzun b süre sonra bıraktım şimdi direk içiyorum. bi sararma yok. dişlerim temiz.
konyada benim doktor. ben karamandayım. 15 günde bir gidiyorum şimdilerde alttaki lastikler değişiyor. uzun bi süredir üstlere ellemiyor. üstlerde çekilenlerden hala 2 3 mm boşluk var.. yaklaşık 10 mm boşluk vardı
canım sende eksik diş problemi mi vardı. 3. dişlerin azı diş gibi geldi bana.
canım sende öle çok bişey yokmuşta 14 ay çok uzun ya offfff bu kadar zamanda bile boşluk dolmamış nasıl sabrettin bu kadar zaman ya :((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?