Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar lütfen yardım edin benimde dişlerim çok aralıklı ve diş eksikliğim var varmış telden başkada çözüm yok 1 aya tel takılcak çok ağrı falan oluormu bide bende şeffaf istiorum hangisi daha mantıklı şeffaf çokmu pahalı cevap verirseniz sevinirim
anladım canım cevap verdiğin için çok teşekküğr ederim şeffafın tedavisi demire göre çokmu uzun sürüyo peki biliomusun
merhabalar
bende birbuçuk senedir telliyim nasipse yaz sonu çıkıcak inşallah.biraz sabır işi tel tedavisi
tel kullananlara sabırlar diliyorum![]()
Bugün nihayet oğlumun ortodonti tedavisine başlandı,telleri takıldı..Ağzında teller yabancı olduğu için hemen homurdanmaya başladı canı bişey yemek istiyormuş ama nasıl ısıracakmış.. çorbasına ekmeğin içini koyup blendırdan geçirdim,meyvelerin suyunu sıktım :)))ilk günü olduğu için biraz zorlanıyo bakalım inşallah kolay alışır
bende öyle duyumlar almıstım doktora sordum hayır kesinlikle aynı sürede bitiyor dedi. tabi sen braketleri kırmadığın sürece. suana kadar benimkiler kırılmadılar gayet iyi gidiyor acıkcası.
canım ilk olarak yaşın kaç:2:nasıl dişlerin şu anda sonuç ne.birde tedavi nedenin neydimerhabalar
bende birbuçuk senedir telliyim nasipse yaz sonu çıkıcak inşallah.biraz sabır işi tel tedavisi
tel kullananlara sabırlar diliyorum![]()
canım ilk olarak yaşın kaç:2:nasıl dişlerin şu anda sonuç ne.birde tedavi nedenin neydi
2 sene önce alt çenem önde olduğu için damak kullandım ve düzeldi şuan çenem. Dişlerimdede yamukluk var ama o sıralar maddi durumlar yüzünden tedavi yarım kalmıştı. Şimdide yaşım ilerlediği için görüntüden dolayı taktırmak istemiyorum. Bu şeffaf tel nasıl birşey acaba fiyatı fln
bana küçükken diş teli takılacaktı ben ısrarla istemedim ki çokta iyi oldu.. hafif tavşan dişlerim var ama herkes çok yakıştığını söylüyor, büyüdükçe daha da oturuştu yüz hatlarım.herkes dişlerime bakılıyor :) küçük bi ayrıntıysa kafaya takmaya değmez bunlarla mutlu olmaya bakın derim![]()
teller çıktıktan sonra sabitleştiriciler kullanım olarak nasıl acaba? tellerden kurtulan arkadaşlar yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
ben de o konuya çok kafa yoruyorum.
şeffaf kalıplar konuşmayı zorlaştırabiliyormuş, çoğundan bunu duydum. arkadan tel çok daha sağlam gibi geliyor bana..
ama doktorum teli tevsiye etmiyor. çıkar ya da kırılırsa farkedemezsin dişlerin bozulabilir diyor, temizliği zor oluyormuş..
ama kalıplarıla bir sene daha tak çıkar uğraşmak istemiyorum ben
bakalım, doktorumla bı konuda da bi sıkı tartışmaya girmemiz yakın. 3 4 ayım kaldı ...