benim dişlerimde aralıklı. şeffaf telin belli olmasını bırak biz tel taktırdığımız zaman ön iki dişin yanına köpek dişler hizalanacağı için hiç hoş bi görüntü olmayacak zaten .... Keşke dişlerim yamuk olsaydıda eksik olmasaydı.
benım arkadaşımın dişi üst üste idi çarpıktı. tel taktırdı. dr.en az 6 ay kalcak dedi.sonra çıkarmak için giitiğinde 1 sene olcak dedi.derken 2 sene kaldı teller. dr.gene kalcak dedi.artık arkadaşım adaynamadı çıkardı ama şimdi tekrar çarpıklaşıyor.
ya aslında gidiceğin yere bağlı ama tahminen 1-2 arası olabilir walla güzelim hastahaneler farklı özel yerlerde bu fiyattan aşağı yapmaz diye düşünüyorum iyi bir yer düşünüyorsan ben alt üst 2.5 - 3 e taktırmıştımkızlar bişey sorcam sadece alt dişlerime tel takılması gerekiyor fiyatı tahminen ne kadardır?
Hayatımda yapmaktan ilk 2 ay ağrılarına rağmen asla (!) pişman olmadığım bikaç şeyden biri diyebilirim. Kilo vermek isteyenlere de birebir , 2 ay pek bişey yediğim söylenemez, bebek mamalarıyla beslendim:) 16 ay kaldı dişlerim inanamayacağınız kadar yamuktu. Şimdi inci gibiler bakmaya kıyamıyorum:) )Sürenin uzamasının yaşla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum , kemik yapısıyla alakalı. Ben de 19 yaşında taktırdım geç kalmışsın 2 yıl kalır falan dediler ama 16 ay kaldı. Şeffaf telin 500 lira farkı oluyor genelde , benimki öyleydi yani. 19 yaşındaysan şeffaf tercih et, diğer türlü genç bir kız için hoş bir görüntü olmaz.. 2 metre uzaktan bile farkedilmiyordu tellerim. Aklıma gelen ilk paylaşımlarım bunlar. Başka birşey merak eden olursa her türlü fikir verebilirim. Ben çok araştırmama rağmen benim gibi birini bulamadım,şanslısınızz. . :)):): Mesaj kutum açık hepinizee:)
Hayatımda yapmaktan ilk 2 ay ağrılarına rağmen asla (!) pişman olmadığım bikaç şeyden biri diyebilirim. Kilo vermek isteyenlere de birebir , 2 ay pek bişey yediğim söylenemez, bebek mamalarıyla beslendim:) 16 ay kaldı dişlerim inanamayacağınız kadar yamuktu. Şimdi inci gibiler bakmaya kıyamıyorum:) )Sürenin uzamasının yaşla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum , kemik yapısıyla alakalı. Ben de 19 yaşında taktırdım geç kalmışsın 2 yıl kalır falan dediler ama 16 ay kaldı. Şeffaf telin 500 lira farkı oluyor genelde , benimki öyleydi yani. 19 yaşındaysan şeffaf tercih et, diğer türlü genç bir kız için hoş bir görüntü olmaz.. 2 metre uzaktan bile farkedilmiyordu tellerim. Aklıma gelen ilk paylaşımlarım bunlar. Başka birşey merak eden olursa her türlü fikir verebilirim. Ben çok araştırmama rağmen benim gibi birini bulamadım,şanslısınızz. . :)):): Mesaj kutum açık hepinizee:)
bakırköydeki doktorun ismini öğreneblirmym özeldende atablirsin yardımcı olursan çok sevinirmmmcanım ben bakırköyde bi ortodontiste gidiyorum.bana cuma günü takılacak.etrafımdaki biçok insan tarafından tavsiye üstüne gittim.acayip ilgilendi.çok memnunum.
benim dişlerim çok aralıklı 19 yaşındayım tel dediler ne yapıcam bilmiorum şeffaf tel nasıl oluyo çok belli olmuormu
canım tedaviye başalamdan önce doktor senden agız içi filmini istedi mi??bende şeffaf var. taktıralı 1 hafta oluyor. tel taktıracağımı bilenler dışında kimse fark etmedi. sadece dudaklar silikonlu gibi şişik duruotek sıkıntım o. onun dışında görünümle ilgili bir sorunum olmadı.
ya aslında gidiceğin yere bağlı ama tahminen 1-2 arası olabilir walla güzelim hastahaneler farklı özel yerlerde bu fiyattan aşağı yapmaz diye düşünüyorum iyi bir yer düşünüyorsan ben alt üst 2.5 - 3 e taktırmıştım
canım tedaviye başalamdan önce doktor senden agız içi filmini istedi mi??
özele yazamıyorum eğer buraya uğrarasan yazarmısn takip edeceğim ben
cevap için teşekkürler canımcanım, ben ilk önce implant niyetiyle gittiğim için panaromik filmimi çektiler. sonradan ortodontik tedaviye karar verdiğimiz için implant yapacak doktor beni ortodontist ortağına yönlendirdi. sonra da ağız filmimi beraber inceleyip değerlendirdirler.
ben dişlerde dolgu, kanal tedavisi vb gibi ortodontik tedavi öncesi halledilmesi gereken problemlerin olup olmadığını anlamak için panaromik film çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.
arkadaşın dediği gibi değişimi izleyebilmek için fotograf çekimi de önemli. bayağı detaylı resimler çektiler. bi ara dişçide miyim, fotografçıda mıyım şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?