Ben 16 yaşımda taktırmıştım. 1 sene durdu. Ama şuan 25 yaşındayım ve ön dişlerim tekrar geri gitmeye başladı. Eski haline dönücek diye çok korkuyorum. Eğer öyle olursa bi daha taktırcam sanırım ya üff:84:
Canım Senin dişlerin geriye doğrumu enimde ön 2 dişim geriye doğru bende taktırıcam ama tekrar eskiye dönme ihtimali varmış galiba o nedenle sürekli taktırsammı acaba diye düşünmekteyim
pardon senin hangi ön iki dişin geriye doğru köpek dişinle ön dişlerin arasındaki dişlermi??Canım Senin dişlerin geriye doğrumu enimde ön 2 dişim geriye doğru bende taktırıcam ama tekrar eskiye dönme ihtimali varmış galiba o nedenle sürekli taktırsammı acaba diye düşünmekteyim
pardon senin hangi ön iki dişin geriye doğru köpek dişinle ön dişlerin arasındaki dişlermi??
önümüzdeki cuma takılıyor braketlerim.sol köpek dişim damağımın içinde!!tedavi ortalama 2,5 yıl sürecekmiş ama hiiiç umursamıyorum sonucu düşününce.bu arada eylülldede düğünüm var.taktırmayı düşünenler bence hiç düşünmesin hemen harekete geçsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?