Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde 3 haftam bitti ve dişlerımın bırının arası acılmıs bıraz,bu bıle cok mutlu ettı beni.bı tane köpek dişim üstte onun inmesının büyük bır sabırsızlıkla beklıyorum,ılk randevuma10 gün kaldı,alt dişlerıme de tel takılabılır belkı:)
kızlar bana sans dileyin ben lingual blaket ettirecegimm.yani içerden yapılan estetik blaket...
Baya zor takım aşaması diyorlar ama onden bakınca hıc bırsey bellı olmuyormus:18:
lingual blaket diye geciyor benım sadece ust dişlerde sorun var 2500- 3500 arası bı rakam dedi doktorum ama uzman doktor ıcın bu hafta sonu kesın ve net cvp alacagız
aynı yolda ilerliyoruz bende 29 ocak cumartesi günü gidicem bakalım ne diycek ne yapıcak çok merak ediyorum gelişmeleri paylaşıcam
sanırım takılma günümüz de yakındı.25 aralıkta telimi taktırdım.29nda randevum.ıkı yıla yakın kalack dedı doktor.ama gelısımını gördukce zamanı hıc umursamıyorum sonuc önemlı benım için..tellerımı sevıyorumm
aynen canım benimde 31/12/2010 da takıldı 29/122010 randevum var benim tek sorunum damağımdaki tel konuşmamı engelliyo onun dışında ilki taktırmışım diyorum o teldende inş en kısa zamanda kurtulcam köpek dişim insin diye takıldı
kızlar size birşey sormak istiyorum. doktorum tellerimi taktıktan sonra ağrı yapar ağrı kesici falan kullanma dedi. ilerlemesini durduruyomuş dişlerin..size de böyle birşey söyledimi dişçiniz çok merak ediyorum.
benımde sol köpek dişim üstte.en kısa zamnda iner inş.buarada son braketın ucundakı tel sol yanagımı mahvetmiş,sabah ınanılmaz agrıyla uyandm hala devam edıyr.aynayla baktım beyaz gıbı olmuş,dısardan baskı yapınca elımle tutunca cok agrıyor.suan sakızı yumusatıp oraya koydum batmasın diye..başka neyapabılırımmm
geçmiş olsun cnm diş mumu koyabilirsin doktorun vermiş olması lazım bende öle bi sorun olmadı senin sol köpek dişin aşağı inmesi için damağına aparat taktımı
benımde sol köpek dişim üstte.en kısa zamnda iner inş.buarada son braketın ucundakı tel sol yanagımı mahvetmiş,sabah ınanılmaz agrıyla uyandm hala devam edıyr.aynayla baktım beyaz gıbı olmuş,dısardan baskı yapınca elımle tutunca cok agrıyor.suan sakızı yumusatıp oraya koydum batmasın diye..başka neyapabılırımmm
geçmiş olsun cnm diş mumu koyabilirsin doktorun vermiş olması lazım bende öle bi sorun olmadı senin sol köpek dişin aşağı inmesi için damağına aparat taktımı
canım doktorum bana mum vermedi,pamuk sakız falan koydum.köpek dişim içinde damagıma aparat takmadı canım.senın ıkı köpek dısın mı yukarda.belkı sonrakı aşamalarda takar bılmıyorum canımm..
canım doktorum bana mum vermedi,pamuk sakız falan koydum.köpek dişim içinde damagıma aparat takmadı canım.senın ıkı köpek dısın mı yukarda.belkı sonrakı aşamalarda takar bılmıyorum canımm..
vermesi lazımdı unutmuştur belki çünkü zaman zaman teller canımızı acıtıyo diş mumu koyuyoruz oralara randevunda iste bence çok işimize yarıyo diş mumu inş takmaz o aparatı çünkü çok kötü biran önce çıksın diye can atıyorum ben
kızlar size birşey sormak istiyorum. doktorum tellerimi taktıktan sonra ağrı yapar ağrı kesici falan kullanma dedi. ilerlemesini durduruyomuş dişlerin..size de böyle birşey söyledimi dişçiniz çok merak ediyorum.
evet canım dogru dişlerin kaymasını yavaşlatıyormuş benım doktorumda sadece burofen verdi....tabı ben onu bulamadım etkın maddesi ibuprofen olan başka bir ilaç (artril) aldım...
bu arada o arkadan takılan teller için istanbuldan özel doktor gelmişti memleketime..kesıinlikle önermedi dilde ciddi yaralara sebep oluyormuş ayrıca 12.000 tl ye yakın fiyat tutuyormuş
bende seramik(porselen)telleden taktırdım bugun ilk günüm...agri sancı yok 4 de dolgu yenileme yapıldı tüm tedavi 5.000tlye olacak![]()
kime sorsam alakası yok dediler ama diş doktorum kesinlikle kullanma dedi..biara çok hastalandım boğazlarım falan çok ağrıyodu mecburen bi ağrı kesici şurup içtim çok etkisi olmuşmudur acaba.......
ben metal telleri 3.500 tl ye yaptırıyorum seninki pahalı geldi bana porselen olduğu için belki o kadar pahalıdır bilemiyorumda yine geçmiş olsun..
arkadaşlar çekilen dişlerin yerleri kaç ayda doluyor acaba ? sizinki kaç ayda ??