cevabınız için teşekkür ederim umarım sorun yaşamam bir korkumda 20lik dişi aldırmak sağ alt 20lik dişim yarım çıkmıştı doktor bu tip dişler içten çürüyor aldırsan iyi edersin dedi hamilelikte başıma iş açmasın diye aldırayım diyorum ama korkuyorum.
sevgili berna84 kaç taksitle ödeyeceksiniz?
10 taksit ile ödeyeceğim.
cevap verdiğin için teşekkür ederim,umarım istediğin sonuca kavuşursun bernacım
umarım bu yaştan sonra problem açmam başıma 20 lik dişi aldırırsamda çok rahatlıycam ondan baya korkuyorum.
damağımdaki tel varya arkadaşlar yükseltici diyolar dişleri alçıyla yükseltiyolar o telde köpek dişim aşağı indirmek için takıldı beni en çok rahatsız eden o tel sayesinde konuşmam değişti yemek yiyemiyorum hayatımı maf etti o tel inş en kısa zamanda kaç ayda olurbilemem ama aşağı iner köğek dişim sizde bu durumda olanlar bilgi verirmisiniz
meraba bende tel taktırtım ama suan sadece braketler takılı be o kadar sert fırçalamama rağmen dişlerimi hiç birşey olmadı çok sağlam yani senin braketlerinin düşmesi bence normal değil. ayrıca ücret alınması çok garip.. ortodonti uzmanım bana istedigin özel bi günde çıkartıyoruz parada almıyoruz demişti. sen nerde yaptırıyosun dişlerini merak ettim
Canım aydan vatansever teziç(Bursa/fomarada) doktoruma sordum olabilir dedi tel takılmadığı için düşme olabiliyormuş alışma süreci demişti zaten,ücret almadı kaypolduğunda alınıyormuski bi tanesi kaybolmuştu onun içinde ilk diye almadı.
24/12/2010dada telerim takıldı ağrılarım oldu ama idare ettim şimdi biraz daha rahatım,cekilen dişlerim nezaman kayma yapıp kapanıcak acaba:97:
bide dişlerim sallanıyor dilimle hafif ittiğimde bu iyi bişey sanırım oynaması,28indede teller sıkılıcak bakalım ozman ne olucak:44:
Eki Görüntüle 123817 Eki Görüntüle 123818 Eki Görüntüle 123819 arkadaşlar esim yükledim benim gibi sorunu olanlar yardımcı olurmusunuz tedavinin gidişatı hakkında kaç ayda aşağı iner boşluk dolar arkadan öne gelir
kaç yaşındasın canım,ben 85 liyim ben de küçük değilim,ben de bi kaç ay sonra taktırmayı düşünüyorum
seninle aynı zamanda takılmış teller birbirimize yardımcı olalım anlatalım takip edelim tamammı cnm
olması gereken uzunluktan daha uzun görünen dişler, çeneye doğru itilemiyormuş.
benim köpek dişlerimden biri, üst çenedeki çarpıklıktan kaynaklanan boşluğa doğru uzamış. bu oluyor. daha çok yaşlılarda, düşen ya da çekilen bi dişin yerini kullanarak uzayan dişler...
doktor bu iki köpek dişimi törpüleyecekmiş. ben sıcak bakmıyorum tabii ki uyuz hasta olma hakkımı sonuna kadar kullanıp :) ama itemeyiz, çünkü diş kökünün en altında bir delik vardır, içinden kan damarları ve sinirler geçer dedi, itersek o sinirleri ve damarları zedeleriz, o yüzden törpülemek gerekiyor dedi..
bu törpüleme olayından sonra, mine tabakasının yerine ne koyuluyor? yaptıran var mı?
benim de köpek dişlerimden biri baya sivri ; bir de şimdi üst dişleri aşağı indiriyoruz daha da aşağı inecek vampirler gibi olacağım
bana da törpüleme yapılacak ama ben çok da karşı değilim o yüzden sormadım hiç ama sorsam da eminim zarar vermeyecek diyecektir...
merhaba kızlarr sonunda tellerimi taktırdım.. Pek mutlu değilim şuan dişlerimde fena bir baskı var yemek yiyemiyorum.. Bu baskı bir hafta sürer diyolar umarım öyledir. Sonu güzel olur inşallah..şimdilik hoşçakalın
seninle aynı zamanda takılmış teller birbirimize yardımcı olalım anlatalım takip edelim tamammı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?