merhaba anladığım kadarıyla sizin alt çeneniz normalden ileride.. Benimde öyle üst ve alt dişlerim üst üste geliyor yani altın biraz geride olması lazım. 18 yaşındayım ve doktor geç kalmışsın telle düzeltemeyiz ameliyat olman lazım dedi yani o izlediğiniz kesip vidalama olayıBen başka doktorlarada gitmek istiyorum belki telle düzeltebiliriz derler
Sizin doktorunuz kim acaba
?
yok tatlım ; benim çene problemim yok... sadece alttaki gömük köpek dişim çıkınca alt dişlerimi sıkıştırdı ve dişler dışarı doğru geniş açılı bir hal aldı... ve önceden olmayan kapanış problemim oldu... şimdi onu çözmeye çalışıyoruz...
senin durumunla ilgili de bence birkaç doktora daha gitmelisin... çünkü benim izlediklerimde gerçekten çeneler öne fazlaca çıkıktı... ama aynı hizada iseler 20likleri çekerek yer açıp dişleri geri çekebilirler bence... çünkü doğru kapanış üst dişlerin altların biraz daha ilersinde olması ama herkesin ki de aynı olamaz... araştırmaya devam et mutlaka; üstelik yaşın da genç daha sonraya bırakırsan tedavin beklenenden daha uzun sürecektir büyük ihtimalle

Son düzenleme: