Kızlar valla benimde köpek dişlerim önde çok kötü görünüyor ama tel taktırmakta çok isteksizim :2:
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum üst dişlerime tel takılalı 1buçuk ay oldu tel takılmadan 4 nolu dişlerim çekilmişti nasıl anlatıcam bilemiyorum ama 6 nolu dişlerimde tel bitiyor yani kelepçe gibi bir şey takılı ve 5 nolu dişim çok sallanıyor yani tamam yeri değişiyordur diyorum ama bu normal mi sizce bildiğiniz oynuyor
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum üst dişlerime tel takılalı 1buçuk ay oldu tel takılmadan 4 nolu dişlerim çekilmişti nasıl anlatıcam bilemiyorum ama 6 nolu dişlerimde tel bitiyor yani kelepçe gibi bir şey takılı ve 5 nolu dişim çok sallanıyor yani tamam yeri değişiyordur diyorum ama bu normal mi sizce bildiğiniz oynuyor
Dokunduğun zaman hafif sallanıyorsa normal bende de olmuştu ilk zamanlar korkmazemuszemus
öndeki dişlerimde yok öyle bir şey onlar kasıntıdalarda bu 5 numaralı dişim önü boş çünkü 4 nolu dişim çekildi önü boş olduğu için mi sallanıyor acaba elimle tuttuğum zaman baya sallanıyor elimde kalıcak diye korkuyorum
benim doktorum da içer içmez fırçalarsan sararma olmaz demişti ama ben yine de içim rahat etsin diye önce biraz soğumasını bekliyorum ya da su ekliyorum ve pipetle içiyorum. çay kahve türk kahvesi ya da renkli meyve çayı...
benimki şeffaf plastik braket. şimdiye kadar aşırı özenli davranmadım, yine de günde en az üç kez fırçaladım. ama renginde sararma olmadı 7 aydır. sanırım sararma dişte olur olursa. onu da braketler çıkmadan farkedemeyiz...
merhaba bende yaklaşık 4 sene kadar tel taktım ancak teli çıkardıktan sonra dişlerim eski haline geldi.tabii ki tedavi sonlanmadan kendi isteiğimle çıkarmıştım tellerimi.şu anda 26 yaşımdayım ve tedaviye tekrar başlamak istiyorum ancak bu defa da çalıştığım için nasıl olacağını bilmiyorum.şeffaf braketler belli oluyor mu kararsız kaldım.
Merhaba kızlar aranıza yeni takıldım
bu haberi paylaşmak istedim
1 sene 2 aydı kullandığım tellerim yarın çıkıyor ve doktorum şeffaf aparattan vereceğini söyledi çok mutluyummmm delikafaduldendelikafadulden
merhaba, ben 2,5 yil tel taktim dislerim gayet duzgun hic bir problem yasamadim su zamana kadar ama on cenem hala cok onde yani cok cok hafif bir disleklik varmis bende. ama sordugum insanlar hayir yokbizce ihtiyacin dese de ortodontistim bir sene daha tel takmam gerektigini soyluyor. bu arada teli cikarali da 5 sene oldu. simdi benim size sorum su, sizce ne yapmaliyim? yani oyle bir problemim yok agzima baktiginizda. kristen stewarti biliyorsunuz onun hep on iki disi gorunuyor ya benimde oyle iste, neyse cevaplarinizi bekliyorum cook tesekkur ederim simdideeeen :))))
Merhaba kızlar aranıza yeni takıldım
bu haberi paylaşmak istedim
1 sene 2 aydı kullandığım tellerim yarın çıkıyor ve doktorum şeffaf aparattan vereceğini söyledi çok mutluyummmm delikafaduldendelikafadulden
veeeee teller çıktıııı ama sanırım gülmeyi unutmuşum dudaklarıma mimikkk veremiyorum resmennnn :)
Merhabaaaaa,telli turna esprisi eminim hepimize yapılmıştır:)).niye böyle başladım cümleye?söylenenlere kulak asmayıp kendinizde gülün diye.:)).Ben 33 yaşındayım ve 5 ay önce şeffaf tel taktırdım.Bu yaşa kadar beklememin sebebi şeffaf tellerin varlığından habersiz olmamdı.Metal tel kullanmak istemedim..Arkada olan iki dişimden biri 2 ayda resmen ağzımdan fırlayacak gibi öne çıktı ama nasıl bir çıkmak.Alt dudağıma 90 derece açıyla duruyodu nerdeyse:) sürekli sırıtarak dolaşan ben gülerken utanır oldum ya.İnsanlar o dişime bakıyor çünkü "bişey var orda "diye :).şimdi biraz daha aşağı indi o diş ama ben gözümle görebiliyorum hareketleri ve mutlu oluyorum.benim de tek sıkıntım tedavinin uzun sürmesi..Ama taktıracak arkadaşlara söylüyorum.Fazla düşünmeden bir an önce tedaviye başlayın.yoksa benim gibi 33 yaşında "telli nine" esprilerine maruz kalırsınız:)
veeeee teller çıktıııı ama sanırım gülmeyi unutmuşum dudaklarıma mimikkk veremiyorum resmennnn :)
merhaba bende yaklaşık 4 sene kadar tel taktım ancak teli çıkardıktan sonra dişlerim eski haline geldi.tabii ki tedavi sonlanmadan kendi isteiğimle çıkarmıştım tellerimi.şu anda 26 yaşımdayım ve tedaviye tekrar başlamak istiyorum ancak bu defa da çalıştığım için nasıl olacağını bilmiyorum.şeffaf braketler belli oluyor mu kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?