kızlaaarrr gittiğim doktorun 4000 tl + porselen braketler içinde 300 $ istediğini söylemiştim
bugün 2 doktora daha gittim biri 3000 tl + yine poeselenler için 300 $
diğeride resmen şok oldum 2000 tl + yine porselen braketler için 300 $
anladığım kadarıyla metal yerine porselen braket seçince ankarada 300 $ ödemem gerekiyor
ama diğer fiyatlar arasında çok fark var
ama şunu sormak istiyorum 3000 ve 4000 fiyatı verenler röntgen çekinmem gerektiğini söylediler tedaviye başlamadan önce
ama o 2000 lik fiyatı veren gerek yok dedi çıktı işin içinden ve buda bende o doktora karşı bir güvensizlik hissettirdi
tel taktıran arkadaşlara soruyorum tedaviye başlarken röntgen çektirdiniz mi çektirmediniz mi?? gerçekten çok kafam karıştı yardımcı olun lütfen
benim röntgen çekildi en başında ve belirli aşamalarda bir de değişik bi cihazla tomografi çekildi canım.
kızlaaarrr gittiğim doktorun 4000 tl + porselen braketler içinde 300 $ istediğini söylemiştim
anladığım kadarıyla metal yerine porselen braket seçince ankarada 300 $ ödemem gerekiyor
ama şunu sormak istiyorum 3000 ve 4000 fiyatı verenler röntgen çekinmem gerektiğini söylediler tedaviye başlamadan önce
ama o 2000 lik fiyatı veren gerek yok dedi çıktı işin içinden ve buda bende o doktora karşı bir güvensizlik hissettirdi
tel taktıran arkadaşlara soruyorum tedaviye başlarken röntgen çektirdiniz mi çektirmediniz mi?? gerçekten çok kafam karıştı yardımcı olun lütfen
valla benmde röntgen çekildi çünkü dişlerin durumuna bakmadan nasıl tel takılabilirki :S arkadaşa katılıyorum baştan savma yapcakmış sen en iyisi 3000 yapana git boshayallersmile
tel taktıran arkadaşlara soruyorum tedaviye başlarken röntgen çektirdiniz mi çektirmediniz mi?? gerçekten çok kafam karıştı yardımcı olun lütfen[/
ben tedaviye başladığımda ilk iş panoromik röntgen çekildi..ben olsam da röntgen istemeyen doktora şüpheyle yaklaşırdım hatta yaklaşmazdım..ben doktorları iyi araştır derim..neler neler okuduk değil mi burda..saçmasapan doktorlar yüzünden tedavisi uzayanlar..psikolojisi bozulanlar..bu tedavide doktor çok çok önemli yani..
sizler ne kadara yaptırdınız arkadaşlar yani en uygun fiyatı nedir bu tedavilerin bi doktorla diğer doktor arasındaki fiyat farkı nasıl 2000 tl olur tek maaşla geçinen 4 kişilik bir aileyiz bzm için 2000 tl hiçte az bir para değil
dişimdeki problemim alt dişlerimde aralık var brz çok dikkatli bakmak gerekiyor
üst dişimdede sol köpek dişim yukarıdan çıktı hem o üstte hemde onun yüzünden bi kaç dişim üst üste binmiş durumda
panarömik genelde coğu istiyorda selefromiği ciddi sorunlarda istiyor.Benim doktorum bir arkadaşimdan bir sürü şey istedi. el-blek grafikisi bile istedi kemik gelişimi için.Ama başka bir arkadaşimdan rontgen istemedi.Belli bir bozukluğa kadar istemediğini anladım sonra.uzun yıllar bu işi yapınca sanırım bazı durumları kesitirebiliyorlar.cunku belli yani bir kaç diş aşaği incek bir kaçtanesinin aralıkları kapancak. falan filan.
Bana bir de bir doktor denk geldi 1000$a sadece üstlere takarız altlar zaten düzgün dedi.ama dedim altlarda kucuk azılardan biri baya yamuk bir diş için tel takmaya gerek yok dedi.Bu kişide bana hiç güven vermemişti.bnm tellerim altlarda da var tamam orda sadeve bir diş düzeldi ama üstler için sürekli aşağidan yukarı lastik takıyorum.
bana biri ameliyat dedi.iki tanesi diş çekelim dedi.bu doktorum hiçbirine gerek yok dedi.daha rontgenime bakmadan birçok boşluk var zaten dedi.Ben en çok guvendiğime gittim ki allahtan fiyatta uygundu.yoksa aramaya devam edicektim hem uygun hemde guven vermeliydi.zaten tavsiye üstüne gitmiştim.
röntgen istemeyen doktor anca 30 yaşındaydı yani ne kadar tecrübeliydi bilmiorum eğer oraya gidersemde istemediği halde çektiririm istemediniz ama yinede başlamadan bi bakın desem çokmu ayıp etmiş olurım acaba :S
röntgen istemeyen doktor anca 30 yaşındaydı yani ne kadar tecrübeliydi bilmiorum eğer oraya gidersemde istemediği halde çektiririm istemediniz ama yinede başlamadan bi bakın desem çokmu ayıp etmiş olurım acaba :S
ayıp etmiş olmazsın canı9m bu senin hakkın benim doktorumda 30lu yaşlarında ama çok iyi
benim doktorum da istemedi. bence doktora bu izlenimi verme, güven ona... çalışmıyormuşsun ama senin işini sana öğretmeye yeltenen biriyle çalışımak ister miydin? ya doktoruna güven, ya da güvenebilecegin bir doktor bul...
cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum yani bilen yaptıran birilerine danışmak insanı gerçekten rahatlatıyor..
kullanılan malzeme açısından eğer metalse fiyat değişmiyor metal istemez o beyaz gibi olan porselen mi oluyor seramikmi oluyor tam çözemedim ama onu istersemde hepsi aynı şeyi söyledi artı 300$ ödemem gerekiyor
bayramdan sonra yaptırmak istiyorum artık bi karar vermek zorundayım
tel takılmadan önce sanki röntgene bakılması şartmış gibi bir düşünce oluştu bende ve istememeside garibime gitti açıkcası (ve bnm çenem kütlüo bunuda farketti söyledi en azından onun sebebi ne diye bakmak amaçlı istemeliydi gibime geldi)
çoğu kişi istendi veya istenmesi gerekli diyor bilmiyorum :S
güvenim sadece röntgen istememesinden değil birde diğerlerine göre baya düşük fiyat vermesiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?