Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

valla bnm arkadaş psikopata bağlamıştı zaten.bişey yapamıyodudelikafadulden

yok ya diş agrılarını saymazsan güzell biraz kola az hiçe yakın içiyorum sakız yok geri kalanı löpür löpür yiyorum.kaydirigubbakcemile3 ama dışarda yerken sorun tabi dök saça yiyemiyosunkaydirigubbakcemile3

kızlar acil bir sorum var

ben şuanda üni hastanesinde tedavi görüyorum ama bırakmak istiyorum. bu sabah randevu vardı gitmedim. hiç içimden gelmiyor, inanın çok hevesle taktırdım tellerimi 11 ay oldu ve nefret ettim dişçi sayesinde.
kuzenimin dişçisine(özel) gidicem tedavi için.
şimdi benim sorum;
tedaviyi bırakmak için yapmam gereken işlemler varmı?
bütün malzemeler bende. dişçiyi arayıp söylemem yeterli mi yoksa işlem fln yapmam gerekiyor mu? dişçi sorun çıkartıcak büyük ihtimalle, sorun çıkarmaya hakkı varmı?
yani kısacası benim tedaviyi yarım bırakma hakkım var mı?(tellerin dişimde kalmasını istiyorum yoksa 1 ay sonraya gün vericek aşırı sıkıldım ben uğraşamam.)
cevaplarınıza göre arıcam veya öğlende gidip konuşcam.
bilgisi olanlardan rica ediyorum, lütfen yardımcı olun.

canım ne oldu ki neden bu kadar sinirlendir di seni diş dr. merak ettim doğrusu..
zaten tellerin parasını verdiysen sana aittir.onu geri almaya hakkı yok.
tabi taksit mi oldu para durumu nasıl yaptın pek ayrıntılı bilgi vermemişsin
o yüzden ben şu an ne desem yanlış olur bence ama sen daha net açıklarsan
belki o zaman fikir verebiliriz..ama dediğim gibi parasını ödediysen
tellerini neden çıkartasın ki o zaman sen zarara girersin.
ama bence arayıp söylemende fayda var dr.derim.en azından sebeblerini söyle
hatasını anlasın

canım sorunlarımı alıntı yaptım.
ben hastaneye ücret ödemiyorum sadece tellere para verdim onları da dışardan aldım yani alcak-vercek yok dişçiyle aramda.
tellerimi çıkartmak istemiyorum ama hani ben taktım o yüzden çıkarcam fln der mi dedm(biliyorum saçma ama böyle bi hakkı varmı bilmeliyim konuşmaya gittiğimde)
önce gitmeyi düşündüğüm doktorla görüşüp duruma göre bağımı koparmaya karar verdim şuanki dişçimle.
hastaneyle ilgili bi işlem gerekmiyormuş sanırım. diğer dişçiyle görüştükten sonra sadece haber vermem yeterli olur diye düşünüyorum.

anladım sağol canım okudum..
zaten alacak verecek işin kalmamış..tel sana ait ben taktım getir çıkartayım demeye hakkı yok
zaten üstünede düşmemiş görünen o ..sonuçta hastane olunca tabi
müşteri kaybetme kaygısı yok tahminim bunların..
bence telini çıkartma özele git bakalım o ne diyecek
çünkü o kadar baskı kuvvet uygulandığı halde o teller kolay kolay çıkmıyor
senin ki nasıl öyle kolayca çıkıyor şaşırdım
demekki çok baştan savma yapmış..onun yüzünden belki iki masraf çıkmış olacak sana
artı kaybettiğin aylarda cabası..
bence vakit kaybetmeden özele o dediğin yere git canım
hem moralinde düzelir..hem oradaki dr.da sana bir açıklama yapar
en azaından dr. hatasımı ya da telin mi kalitesizliği anlarsın
yani okuyunca ben de sinir oldum gerçekten

http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-...-deneyimleri-paylasalim-368.html#post13470712

çıkan tel en alttaki canım vidayla bağlantı teli. diğer taraf çok yükseldi hatta görenler diğer dişlerim çok uzun sandı:bbo:
ama bir taraf dediğim gibi sürekli çıkıyor 1 yıl yani kısa bir süre değil. gelişme görsem kalsın problem değil ama aynaya baktıkça moralim bozuluyor artık iyice.
dediğin gibi yapıcam canım önce özele gidicem konuşucam ki sonra açıkta kalmayım. özelle anlaşınca şimdiki dişçimle görüşücem.
teşekkürler desteğin içinopuyorumnanaktan

Tatlım özelle anlaşana kadar hastane ile devam etseydin.Benve bugunku randevuna keşke gitseydin sonuçta bu da bir kayıp.Gitseydin bir adım daha yaklaşçaktın.Buarada zaten 4 tane braketin var.Yeni başlayacağın yerde nasıl olsa sana yeni bir paket braket acıcaklar.3bin vermeye hazır mısın.Özeldekilerde oyle sandığın gibi cok hızlı değil.

canım bende teller, braketler, lastikler hepsi var paketinde duruyor.yani sadece tedavi masrafı alıncak benden. onu da gidip görüşcem ne kadar tutar fiyat alcam. kuzenim de oraya yaptırdığı için çok fazla bi fiyat beklemiyorum.
bugün gitseydim ve yine çıksaydı artık delirirdim heralde.o yüzden gitmedim. 3 ay önceki fotolardan hiçbi farkı yok dişlerimin yani hiçbi ilerleme yok. bıktım aynı görüntüyü görmekten:gitme:

loading bnede dis teli kullandim sabir ve ozveri gerekiyo bence biraz daha dayanmalisin vazgecmemellisin..2 sene tel ve 1 sene koruyucu damak kullandim tedavi biteli 3 sene oldu ve hicbir bozulma yok cok sukur..tedavim de cok rahatti doktorda cok cok onemli tabi..

canım tel takılı dursa çıkmasa, ben bi ilerleme görsem yıllarca dursun. zaten kendim istedim ben takılmasını tellerle problemim yok benim. evet doktor çok önemli o yüzden değiştirmek istiyorum ben de.

canım geçmiş olsun öncelikle bende bi üni. de tedavi görüyorum bende bir ara yarıda bırakıcam demiştim ve tellerini alırlar çünkü orada tedavini sonlandırıyosun ve sana büyük ihtimalle bir yazı yazdırcaklar kendim isteyerek tedaviyi bıraktım diye sen tedaviyi yarıda bıraktıgını kabul ettiğin için tellerinde çıkmasını onaylamış oluyorsun maalesef boshayallersmile

yazı sorun değil canım ama teller benim sonuçta almaya hakkı yokki:uhm:
yani hiç haber vermesem gitmesem bile bişey yapamazlar bence öyle değil mifisfisfis

özelle görüşmeye bayramdan sonra gitmeye karar verdim kızlar. 10 gün daha beklicem artık.

Anladım cnm.Bir arkdaş demiş ya yazı yazman gerekli ayrılırken diye.yazı da belirt bir yıldır ilerleme olmadığı için kendi isteğimle ayrılıyorum diye.

Malesef uüniversiteler boyle bizim hocalarda boyleydi bir kontrol mekanizması yok hepsi kafasına gore sınav yapıp kafasına gore takılıyordu.

Bir de iki üç sayfa once bir arkadaş demiş telleri söktürmek için 400 lira aldılar diye.Sakın tek bşr doktorla goruşme bir suru doktorla goruş kafana en yatanla devam edersin.

valla benim ağzımdaki tellerde benim ama yarıda bıraksaydım alcaklardı kaydirigubbakcemile3 bence doktorunla konuşmalısın başka yerde tedavi olmak istiyorum diye çünkü sonuçta sen oranın hastası olarak gözüküyosun ters bişeyler olabilir canım.

sadece söktürmek için 400 lira mıakannehir
bu görüşceğim biraz tanıdık sayılır canım yani benim değil kuzenimin tanıdığı o yüzden anlaşırız diye düşünüyoruma.s
yazıda sadece tedaviyi kendi isteğimle bırakıyorum ya da reddediyorum tarzı bişeyler yazılıyo sanırım. ben bu tedaviden kurtulayım da yazı fln önemli değil

tekrardan topluca teşekkürler kızlar yardımlarınız içinopuyorumnanaktan

Eğer braketlerini de isterlerse ayrılmaktan vazgeçtim de
bir daha ki randevu arazi ol =)

mantıklıkaydirigubbakcemile3

sen bırakma diye öyle demiş olabilirlermi canım çünkü bana ait bişeyi alamazlar, almaya kalksalar fatura var elimde sonuçtaCADIARZU
önce bi özelle anlaşayım ki açıkta kalmayım diye düşünüyorum canım yoksa şimdi buraya bıraktım derssem özelle anlaşamazsam tellerle ortada kalırım:bbo:

kızlar bir de şöyle bişey var dişçinin taktığı teli ben de tek başıma takabiliyorum(çıkınca taktım bikaç kere baktım çıkmaya devam ediyo bıraktım takmayı). dişçi takınca da çıkıyo ben takınca da çıkıyo boşuna yol gidiyorum o kadarakannehir
biara korkmaya başlamıştım uyurken çıkıp boğazıma fln kaçıcak diye:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…