• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

canım devlet hastanesi bakmaz... tel için üniverste hastanesine başvurcaksın.. tel ücretini ödersin sadece. ama sıra verirlr buda 2 yılını alır en az ben gittim bi dolguya 2 ay sıra attı telde kaç yıl sonra gelirse ... ki ozamana 18 yaşını oldurdugun için karşılamaz.. eger aylık 150 .200 ödeyebilceksen özelde taksitle yaptır

canım salı günü doktora gideceğiz devlet hastanesine soracağım onlar takıyorlar mı diye ssk lıyız biz
evet en uygun dönemdeyim umarım konuşmamı fazla etkilemez ve üniversiteye başlamadan çıkar:)

Evet devlet hastanesleri bakmıyor maalesef.. :(
Ben de istanbul üniversitesi diş hekimliği fakültesine gittim, ssklıyım bana tel için 5 yıl sonra cevap alacağım söylendi.. Duyduğumda şok oldum dalga geçiliyor sandım..:oklava:
O kadar çok sıra varmış ki.. düşün artık 5 yııılll..

Özelde uygun fiyata taksite bağlayan doktorlar var canım.. Benim doktorum peşin istedi..
iyiki sadece üste takılacak.. 2000 lirayla kurtardım.. kaydirigubbakcemile3

Ben de istanbul üniversitesi diş hekimliği fakültesine gittim, ssklıyım bana tel için 5 yıl sonra cevap alacağım söylendi.. Duyduğumda şok oldum dalga geçiliyor sandım..:oklava:

Özelde uygun fiyata taksite bağlayan doktorlar var canım.. Benim doktorum peşin istedi..

arastırdıgın bi doktormuydu canım :S ben hem alt hem üstte 2500 taksitle yaptırdım.. heryer aynı fiyatımı verdibenneyaptımki

canım devlet hastanesi bakmaz... tel için üniverste hastanesine başvurcaksın.. tel ücretini ödersin sadece. ama sıra verirlr buda 2 yılını alır en az ben gittim bi dolguya 2 ay sıra attı telde kaç yıl sonra gelirse ... ki ozamana 18 yaşını oldurdugun için karşılamaz.. eger aylık 150 .200 ödeyebilceksen özelde taksitle yaptır

yok artık 5 sene mi:1shok:
ben bi araştırayım kızlar bakalım burada ne kadara yapıyorlar
zaten altta pek sorun yok sadece 1 dişte var ona da gerek yok
üste takarlar herhalde sadece

kızlar benim de taktırmam gerekiyor ama cesaretim yok:(
lise sonu okuyacağım bu sene taktırırsam şimdi taktırmam çok iyi olur ama çekiniyorum:(
ayrıca maddi yönden de sorun:(

Canım ben üniversitedeyim ve taktıralı 1 ay oldu.Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de çok çekindim.Ama çekinecek hiç birşey yokmuş.Tellerimle inan daha rahat gülüyorum.Lisede hallet bu olayı, üniversiteye sağlıklı bir gülüşle gidersin kaydirigubbakcemile3 Ayrıca sana bi tavsiye; bu başlıktaki sayfaların hepsini oku derim.Belki görmüşsündür, bazı arkadaşlar dişlerindeki değişimleri fotolamışlar ve paylaşmışlar.Bu insanı inanılmaz cesaretlendiriyor, iyi motive ediyor.

Canım ben üniversitedeyim ve taktıralı 1 ay oldu.Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de çok çekindim.Ama çekinecek hiç birşey yokmuş.Tellerimle inan daha rahat gülüyorum.Lisede hallet bu olayı, üniversiteye sağlıklı bir gülüşle gidersin kaydirigubbakcemile3 Ayrıca sana bi tavsiye; bu başlıktaki sayfaların hepsini oku derim.Belki görmüşsündür, bazı arkadaşlar dişlerindeki değişimleri fotolamışlar ve paylaşmışlar.Bu insanı inanılmaz cesaretlendiriyor, iyi motive ediyor.

ben de lisedeyken takmıştım şimdi ünideyim hala takıyorum ama bir ay sonra çıkacak inşallah ben de tellere inat daha çok gülüyorum kendimi alaya alıyorum inci gibi dişlerime kavuşmak istiyorum bir an önce :lepi:

kızlar benim de taktırmam gerekiyor ama cesaretim yok:(
lise sonu okuyacağım bu sene taktırırsam şimdi taktırmam çok iyi olur ama çekiniyorum:(
ayrıca maddi yönden de sorun:(

bence hemen taktırmalısın :) ben üni. 3 e geçtim ve üniversiteye başlarken taktırmıştım hala ağzımda lanetler :)

ben de lisedeyken takmıştım şimdi ünideyim hala takıyorum ama bir ay sonra çıkacak inşallah ben de tellere inat daha çok gülüyorum kendimi alaya alıyorum inci gibi dişlerime kavuşmak istiyorum bir an önce :lepi:
Ne güzel, yolun sonuna gelmişsin. Darısı bizi başımıza o zaman :Saruboceq: yerimseniben

benim alt dişlerim yamuk bizim ailede var ablamında öyle doktora gösterdim 20 likler çıkarken hemen çektirmen lazım dedi bakalım daha çıkmadı 20 liklerim ama üst köpek dişimin biri diğerine göre çok üstte onuda gösterdim gerek yok dedi adam

Benimde tellerim bu perşembe çıkıyor bugün pazartesi kaldı 3 gün..en çok doktor telleri çıkartırken acıcakmı.bide ağzımdan cıktğında teller olmadan nasıl hissedicem bunlarımerak ediyorum.Tedavim tam 1 yıl sürdü bu arada :)

Benimde tellerim bu perşembe çıkıyor bugün pazartesi kaldı 3 gün..en çok doktor telleri çıkartırken acıcakmı.bide ağzımdan cıktğında teller olmadan nasıl hissedicem bunlarımerak ediyorum.Tedavim tam 1 yıl sürdü bu arada :)

herkes hiç acımıyo 15 dkda çıkarıyolar diyo inş acımAZ canım :) gözünnn aydınnnnnn :) yaa sakıncası yoksa tel çıkınca foto koyarmısın bizede moral olur :kedi::kedi: bol gülüşlü günler simdiden :)

ben iyice kendimden geçtim ya :kedi: kıtır kıtır kurumuş tostları ıssıra ıssıra yiyorum koayı pipetle götürüyorum kafamçokkarıştı braketler fırlayacak bilmiyorumkismile nekadar kısıtlanabilirki dersane ortamındada uygun bisey bulunmuyo:kedi:

ben iyice kendimden geçtim ya :kedi: kıtır kıtır kurumuş tostları ıssıra ıssıra yiyorum koayı pipetle götürüyorum kafamçokkarıştı braketler fırlayacak bilmiyorumkismile nekadar kısıtlanabilirki dersane ortamındada uygun bisey bulunmuyo:kedi:

Bende kolaya kesinlikle dayanamıyorum..İftar davetlerine yanımda pipetle gidiyorum.. kaydirigubbakcemile3 Hle bi şu yaz geçsin de kışın düşünürüz bırakmayı kaydirigubbakcemile3

Aman umut dünyası işte, bakma sen kaydirigubbakcemile3

hep bi umut zaten teselli kaydirigubbakcemile3 ilk ay yemek yiyemedim bak ne güzelde kilo veriyom dedim kendi kendime zemuszemus verdigimde yok hani 400 gr 1 kilo kaydirigubbakcemile3 sonra bi baktım çigneyemeyince yememek yerine direk yutuyom kaydirigubbakcemile3 bogazın genişlemesinemi yanıyım midenin genişlemesine mi yoksa cigneme vasifımı yitirmeme mi kaydirigubbakcemile3

tost sandwich bu tarz şeyler elle bölünerek yenilebilir...

tost sandwich bu tarz şeyler elle bölünerek yenilebilir...

Tellerimin takıldığının ertesi günü, hangi akla hizmetse hamburger yemeye çalıştım.Baktım ısırarak olmayacak, mıncıklaya mıncıklaya bi şekle soktum köftesini.Kilo vermek falan hak getire, bütün bütün yuttum onu valla kaydirigubbakcemile3

şu ısırma olayını nasıl yapıyorsunuz gerçekten aklım almıyor..hayır yasağından falan değil de müthiş acıyor benim..istesem de ısıramıyorum yani..ki kritik dönemi de atlattım sanırım,neredeyse 2 ay olacak..

Back