Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar birşey sorucam bende taktırıcam ama merak ettiğim konu benim braketlerim metal braket daha takılmadı tabi ama merak diyorum telleirm takıldıktan sonra braket değişimi yapılabiliyor mu mesala ben metal braket kullanıcam ama daha sonra porselen braket taktırabilir miyim tedavi sırasında böyle bir değişim olabiliyor mu? Ve birde bu tel takımı alt çeneyle üst çeneye ayrı zamanlarda mı yapılıyor yani aynı anda taklmıyor mu? :S
gözlemlesem ne olcak ki düşünsene altta üstte diş çekildi ve boşluklar bir minim bile oynamadı henüz. 1 sene olmuş daha yeni diş çekiliyor var mı böyle birşey? alkisalkisalkis
önceden Allah için gerideki dişim öne 3 haftada geldi nasıl oldu ben bile şaşırmıştım çok sevinmiştim ve paylaşmıştım ama şimdi hiç bir değişiklik olmuyor gibi aylardır. neden böyle bilmiyorum. ve moral olarak çöküyorum. tabi ki hayırlısı diye hep diyorum ama moral bozukken de hayat çekilmiyor.:Saruboceq:
Vallahi duygucum benim gorduğum doktorları somurmeye çalişiyorlar buyuzden hiçbir doktorla anlaşamıyorlar.bir yılda 5 doktor mu değişir.Hastaların biraz hastaneyi sıkıştırmaları lazım.Gelen doktorlarda daha tam analaşamadıkları için birşey yapmıyorlar yoksa niye aylardır ilerleme olmasın.Burda bir arkadaşta aynı şekilde hastane ile anlaşamayınca parasının bir kısmını almişti.Sanırım bu gibi durumlarda biraz çirkeflik yapmak lazım birkaç hasta bir arayıp gelseniz dava acsanız nasıl pisi pisi her istediğinizi yaparlar.Önce hastane yonetimi ile guzelce konuş bu boyle olmuyor ben hakkımı istiyorum de ne kadarını geri alabilirsin bir oğren.Daha sonra biryerlere danış tuketici hakları derneği ya da kadinlarkulubundeki avukatlara danış.Resmen madur durumdasın koca 1 yılını yemişler.
evet doğru söylüyorsun, annemle gideceğiz temmuzda telefon ettik yönetimle görüşmek için hemen şikayet için mi diyorlar evet dedik görüştürmediler toplantıda dedirtiyorlar. annemle beraber gidelim bakalım. ben tel başımayım ya küçük mü snaıyorlar bilmiyorum Çok üzgünüm çoook
evet doğru söylüyorsun, annemle gideceğiz temmuzda telefon ettik yönetimle görüşmek için hemen şikayet için mi diyorlar evet dedik görüştürmediler toplantıda dedirtiyorlar. annemle beraber gidelim bakalım. ben tel başımayım ya küçük mü snaıyorlar bilmiyorum Çok üzgünüm çoook
susu cnm senin dişlerin zaten düzgünmüş sadece ön dişlerin ayrıkmış galiba onlarda birleşmiş çok güzel olmuş opuyorumnanaktan
Merhaba happylife açıkçası söylemek gerekirse süreyi tam olarak hatırlamıyorum ama ortodonti tedavisine başlayalı 1 yıl 1 ay oldu ve nerdeyse kapandı sayılır , çarşamba günüde muaynem var lastik takacakmış doktor...sanırım o tam anlamıyla dişleri düzeltecek ve boşlukları kapatacak allahtan benim doktorum ben ne sorduysam cevapladı şimdiye kadar bu konuda bir sıkıntım yok ama bu ortodonti tedavi süreci çok sıkıntılı dogru düzgün yemek yiyemiyoruz ve yüzüm zayıfladı şu teller bir çıksa ohh dicem yani ...
merhaba sebo,1 yıl 1 ay mı oldu??daha çok var benım boşlukların kapanmasına desene
offf ya takarken 3 4 ayda dolar demıstı bıde doktorum..3 ay olucak nerdeyse tık yok
neyse sabretmekten başka çaremız yok maalesef,başladık bi yola geri dönemeyiz:)
Selam arkadaslar gömük disim cıkmıs durumdaa :) dun kontrolum vardı discime disimin cıktıgını soyledim benden daha cok sevindi :) ama sıktıkca sıktı yemek yiyemiyorum dun cok agrım vardı simdi agırmıyor 10 aydır tel takıyorum bi ilk takıldıgında, bi damagım yarıldıgında birde dun cok agrım oldu halime sukurler olsun bazılarının her kontrolde agrıyormus
Dişim anca 6 ayda cıkmaya basladı biraz yan cıktı onu duzelticekmis simdi discim insallah hemen düzelir ben cok sabırsızım hemen olsun istiyorum o boslugumdan dolayı agzımı acamıyorum cok sıkıldım artık....
Gözünaydın İrem :) işin en keyifli yanı gelişmeleri görmek oluyor zaten
senin gibi bende çok sabırsızım ama o boşluklar çabuk dolmayacak gibi görünüyor malesef ama ne yapalım bence teller sayesinde sabrı öğreniyoruz...
Çok teşekkürlerr :)
Ben sabrı zaten telden ogrendim :) benim bu sene lise3 bitti ben 6. sınıfta tel taktırıcaktım ilk ama damaklarım gelişmemiş 3 ay dinlensin demişti discim 3 ay sonra yine gittim biraz daha dinlenmeli vs dedi bi daha gitmedik kaldı sonra ben 10 aydır takıyorum gider gitmez tellerim takılsaydı bi bucuk senedir takıyor olacaktım cunku discim hamileydi 5-6 ay dogum izninden gelmesini bekledim :) paso bekledim yani simdi de gömük disimin cıkmasını bekliyorum o cıksa dislerim düz dümdüz olcak :)
Senin boş dişin konuşurken gorunuyormu? Benim gömük dişim konuşurken gorunmuyor cok agzımı acmassam ama gulemiyorum tabii. Ayrıyetten 3 dişim daha boş benim ama 2si altta arkada biride üstte arkada oldugundan gorunmuyor :)