Canım yoğun günler geçiriyorum cevabım gecikti kusura bakma lütfen.
Benim işlerim çok ters gitti bir tek filme bakmak için 1 günümü yedi benim doktorum, git gel canımdan bezdim Çapa da sıra en az 4 yılda geliyor ben 5 yılda bekledim tanıdığım filanda yoktu 5 kocaman yılım bu bekleme süresi yüzünden ziyan oldu ama özele gitmediğin sürece bu böyle sıraya giriyorsun ve sonra bekliyorsun ,o mukaddes gün gelince (tabi sıkılıp başka yere yaptırmadıysan) gidip tamamen doktorun insafına kalmış bir şekilde yaptırıyorsun dişlerini..
Benden ölçü alındı canım doktor birşeyleri yanlış yapmış 4 defa filan aldı ölçüyü
tüm bu pürüzler bittikten sonra üst braketlerin tamamen takılıp bitmesi bende en fazla 2,5 saat sürdü.İmkanın varsa özelde yaptır derim ben bu işe başlarken asla bu kadar bekleyeceğimi bilmiyordum her telefon edişimde size sıra gelince arıyacağız biz dediler
netlik kazandırmadan hele ki süre kaybetmeyi istemiyorsan Çapa yı düşünme derim...
canım benimm sorun değil bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ben de bu aralar ortodonti hastanelerini araştırıyorum ssk yla karşılanıyomu benim için o önemli sen söylemesen aklıma bile gelmicekti ama böyle bi imkan varsa yararlanmak en iyisi.çapayı evet o kadar sene beklemeyem ya ben sonbahar da falan yaptırmayı düşünüyodum çeyiz için beyaz eşyalarımı aldım malum onun taksitlerini bi bitireyim öyle düğünüme kadar dişlerim güzel olsun bol bol resim çekileyim dimi yani kaydirigubbakcemile3.çok saol canımm cevapların içinnn çok öpüyorum opuyorumnanaktan